Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinekler

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

beni ısırmıyolar abi. siz düşünün valla.

kulak dibinde dolanmazlarsa uyurken
sorun yok.

hah asıl mesele o zaten dostum. 1-3-5 gün ısırdıktan sonra vucut alışıyor bi tarafın kaşınıp şişmiyor.. Ama o ses yokmu insana cinnet geçirtir.

Önce Örtünün altına saklanırsın bu çözüm değildir bunu sende bilirsin ama dayanabildiğin kadar dayanmaya çalışırsın sonra yastığın altına koyarsın kafayı ama kafan kalörifer gibi olur sonra öbür tarafını çevirirsin bi 3-5 dakika'da öbür yüzüde pişer en sonunda küfür ede ede kalkarsın ışığı açıp o rage'le 1 saat bile track'lesen gebertirsin o sineği huzur ve yorgunlukla kafanı yastığa koyarsın ki yine bir vızzzzzzzzz işte o zaman awesome olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

niye ? dişiler soktumu lezbiyen mi sayılıyor

"Sivrisineklerin yaşamak için şekere, protein'e ihtiyaçları vardır. Bunu da bitki ve meyve sularından elde ederler. Kana ise yalnız dişi sivrisinekler muhtaçdırlar, çünkü dişiler yumurta üretirler ve bunun için kana ihtiyaç duyarlar."

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sivrisinek

sıtma plazmodyumu da bu sebeple anofel cinsi sivrisineğin yalnızca dişisi tarafından taşınır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bİlmiyorum insan seçme mekanizmaları var mı ama, babamı senelerdir ısırmazlar. Bizim afedersiniz ağzımıza işerler, babamda bi tane bile ısırık olmaz.

Babam da iş gereği tiner kokusu, kaynak dumanı, bilimum el kesiğinden geçen mikrop falan. Acaba o yüzden mi tercih etmiyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...