Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 başladı lan:( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Anopheles_albimanus_mosquito.jpg/800px-Anopheles_albimanus_mosquito.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beni ısırmıyolar abi. siz düşünün valla. kulak dibinde dolanmazlarsa uyurken sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dün delirdim arakdaş 2 tanesini yakalayıp öldürdüm.ama bi tanesi avucumdan kaçtı.gece intikamı ağır oldu namussuzun uyuyamadım butun gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi o ses :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Tel + raid maid elektrikli kapsül = sessiz ve huzurlu geceler. Neyse ki hala gece sıcakları başlamadı pencere açmak zorunda diiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 öldürmeden uyumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Beyler cibinlik alın. Yalnız içeri girerse ne o çıkabilir ne siz uyuyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vanish e cd koyarlarsa çözeriz bu sorunu. tanrı nerf pls. hah bu daha iyi oldu la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Giovanni said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Anopheles_albimanus_mosquito.jpg/800px-Anopheles_albimanus_mosquito.jpg bu sivrisinek mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yüksek alkollü içki tüketince ısırmıyolar kokudan mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ısırsınlar bişey demiyorum, ama kulaama geli vazıramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Estel_Anorien said: beni ısırmıyolar abi. siz düşünün valla. kulak dibinde dolanmazlarsa uyurken sorun yok. hah asıl mesele o zaten dostum. 1-3-5 gün ısırdıktan sonra vucut alışıyor bi tarafın kaşınıp şişmiyor.. Ama o ses yokmu insana cinnet geçirtir. Önce Örtünün altına saklanırsın bu çözüm değildir bunu sende bilirsin ama dayanabildiğin kadar dayanmaya çalışırsın sonra yastığın altına koyarsın kafayı ama kafan kalörifer gibi olur sonra öbür tarafını çevirirsin bi 3-5 dakika'da öbür yüzüde pişer en sonunda küfür ede ede kalkarsın ışığı açıp o rage'le 1 saat bile track'lesen gebertirsin o sineği huzur ve yorgunlukla kafanı yastığa koyarsın ki yine bir vızzzzzzzzz işte o zaman awesome olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beni de sokmazlar yıllardır hiç çok rahatım bu sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dokunulmazlığım var.. sese gelince kafama örtü çekip uyurum sinek dolaşırsa kafamın üstünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 escape said: Giovanni said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Anopheles_albimanus_mosquito.jpg/800px-Anopheles_albimanus_mosquito.jpg bu sivrisinek mi şimdi?anofel denilen modeli. go go sıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 iğrenç yaratıklar. odamın balkonunda kilitli kalınca teli delip kapıyı açmıştım giriyorlar ordan şimdi, açamıyorum kapıyı :( öldüremezsem erkek sinek olsun diye dua ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 niye ? dişiler soktumu lezbiyen mi sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 odanızda örümcek besleyin böle eşşek kadar bi ağ örmsine izin verin sonra bi daha sinek fln kalmıo direk mimliolar odanızı "abi oraya giren cıkamıo" diye bulaşmıolar bile hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Lilly said: iğrenç yaratıklar. odamın balkonunda kilitli kalınca teli delip kapıyı açmıştım giriyorlar ordan şimdi, açamıyorum kapıyı :( öldüremezsem erkek sinek olsun diye dua ediyorum :P erkek sinekle ne işin var senin!!!!!birbir11^4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Masticore said: niye ? dişiler soktumu lezbiyen mi sayılıyor "Sivrisineklerin yaşamak için şekere, protein'e ihtiyaçları vardır. Bunu da bitki ve meyve sularından elde ederler. Kana ise yalnız dişi sivrisinekler muhtaçdırlar, çünkü dişiler yumurta üretirler ve bunun için kana ihtiyaç duyarlar." http://tr.wikipedia.org/wiki/Sivrisinek sıtma plazmodyumu da bu sebeple anofel cinsi sivrisineğin yalnızca dişisi tarafından taşınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bİlmiyorum insan seçme mekanizmaları var mı ama, babamı senelerdir ısırmazlar. Bizim afedersiniz ağzımıza işerler, babamda bi tane bile ısırık olmaz. Babam da iş gereği tiner kokusu, kaynak dumanı, bilimum el kesiğinden geçen mikrop falan. Acaba o yüzden mi tercih etmiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sıkmak gerekirse baban A-AB kan grubu.. sen 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aquila said: ısırsınlar bişey demiyorum, ama kulaama geli vazıramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar