PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kediyi kumla beraber kafese kapat bir ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sende onun sepetine yap kakanı bi daha yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 biraz level atladık.kumun yerini deiştire degiştire uygun bi yere bulduk sonunda.önceleri kumu tertemiz yeni koydugumuzda bile hiç yapmıyordu şimdi eğer kumunda hiç çiş yoksa kakasını yapıyor gidip.fakat mesela kuma girip önce çişini sonra kakasını yapcagı zaman çişini yapıyor kakasını dışarıya bi yere yapıyor yani sürekli kıçının peşinde koşamıcagımız için çişini kakasından biraz daha önce yapması içn duacıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 tutuyosun enseden, kakasını yaptığı yere götürüyosun. iyice yaklaştırıyosun. 2 tane şaplak atıyosun. bak bakalım bi daha yapabiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yapabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o zaman kedi bozuk, iade edip paranı geri istemelisin. eğer vermezlerse: http://www.ttkd.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kuma cim serpistirirsen ve icine sigara kulu dokersen direk oraya sicar. ikisininde kimyasallarindan dolayi sictirici ektisi var. dene ve tesekkur mesajini buraya birak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kediyi çöpe atıcam artık ulan 2 defa kuma yaptı 2 defa yine halıya. başka bi kum kabı aldım henuz onu keşfemedi sanırım hayvan gibi oldu hep böyle olmaz umarım senelerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kumu nasıl kum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 denemediysen "akkum" marka kumu denemelisin, artı wc sinin yeri fln da önemli ne bileyim çok ortalık bir yerdeyse yapmayabilir ya da bir kere yaparken ses geldiyse korkmuş olabilir oraya girmeyebilir, ben bazı bazı kedimi wc ye götürüyorum :) başında bekliyorum ben varken yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 her çişini yaptığı gibi temizleme bence,sıçtığı yeri bilsin hayvan kafasını karıştırıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 o zaman da evi bok basar abi, kedi kakası da pis kokuyo bayaa. bence kedinde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var, çişimle kakamı karıştırmam triplerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kumda çiş bıraksam bi türlü temizlesem bi türlü kitty marka kullanıyorum suan turuncu paket pudralı topaklananlardan.bi ara mırmır kullandım kumdan dolayı oldugunu sanmıyorum ne bilim çiş yapıyor.arada kakada yaptırdık bikaç defa şans eseri :) yani 6 aylık olcak eşşek gibi.bişilerden korkutugunu falan sanmam daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 severek takip ediyorum bu başlığı=) sırf eğlence bitmesin diye hiç öğrenmemesini istiyorum kedinin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kanayan yaramız ama.yani ben anlamadım tanıdıgım butun kediler kuma yapıyor 4 senedir scottish alma peşindeydim.bi defa aldım baya hasta cıktı tedavi riskliydi petshop garanti vermediği için geri vermek zorunda kalmıstım.sonra almaya niyetlendim butun istanbulu altına ustune getirdim hiç bi yerde kalmamıstı. sora param bittiydi alamamıstım neyse bunuda baya ugraşlar sonucu bulup aldım.mükemmel bir hayvan.yani tipi davranışları falan çok tatlı süper bir hayvan fakat soylu piç mermere sıçıyor pahalı halılara sıçıyor ama 10 liralık kuma sıçmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 benim 25 günlük yavrular yakında sıçmaya başlarlar. onlar seninkinden önce sıçcak bak kuma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 öyle deme dün 2 defa kaka ypatı.bi tanesi kumuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 iyi abi %50 gelişme var. gözlem sayısın artırıp buraya yazarsan seviniriz bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 akkum aldım çakıl gibi topaklasan.ona yaptı direk.bakalım ne kadar surcek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Meraklandım bak, napti sıçtı mı? sıçtıysa nereye sıçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 4 te 2 abi. 4 günde 2 kuma 2 mermere :) cok çakal bir kedi.tanımanız lazım ahaha deiişik bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sıçtıktan sonra bu şekil bakıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 veterinerimiz hayvan psikologuna sormuş kral prens sendromu varmış ahaha.yani dediki siz 5 tane kap 5 ayrı kum koyun.kendi seçme şansı verin.hayvan kendi seçmek istiyormuş :) ulan milletin kedileri ne kadar beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 red kedin olasım geldi miuvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar