Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölen beden itina ile dondurulur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
hücrelerin içindeki su çözülünce genişlemeden dolayı patlıyormuş

e iyi de su soğuyunca, donunca genişler.. böle structure delikli delikli oluyor genişleyince..

işte zaten ondan suyun üstünde duruyor buz..

lise derslerine geri gittim geldim
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

Friedman said:

niye ölü anlamadım ben valla . Ruh bedenden çıkıyo arkadaş . Ölmeden 1-2 saat önce dondur daha iyi

beyin ölmeden ruh çıkmaz evlat

beyin ölümü olarak ele alınıp alınmadığına bakmadım . Benim ölü dediğim adam ölüdür beyinmiş pipiymiş bağlamaz
Mesaj tarihi:
aklıma bu konuyla ilgili dahiyane bi fikir geldi ama sölemicem isviçreli bilimadamlarının kulağına gider patentini alırlar ben de anca torunlarıma bak işte bu benim fikrimdi diye zırvalarım sonra. söyleyin o bilimadamlarına merak ediyorlarsa öm ile ulaşsınlar bana.
Mesaj tarihi:
ulan ne bencilim insan soyunun ölümsüzlüğü söz konusu burda. ama bi bakıma kötü olur düşünsene bütün hindistan ölümsüz, dünyayı bok götürür valla.
Mesaj tarihi:

vücuttaki su kristalleşmeden durabiliyorsa dondursunlar, ama ben 80 olana kadar mind upload veya en azından cyborglaştırılmayı bekliyorum. :p

rejüvenasyonu da kabul ederim. :p
Mesaj tarihi:
Sam said:

vücuttaki su kristalleşmeden durabiliyorsa dondursunlar, ama ben 80 olana kadar mind upload veya en azından cyborglaştırılmayı bekliyorum. :p

rejüvenasyonu da kabul ederim. :p

Ben koycaktım bunu da filmin adını hatırlayamadıydım :(
Mesaj tarihi:
Şu var, tamam ilerde teknoloji gelişti işte donduruk insanı çözmeyi başardılar ancak ya dondururken atıyorum tuz konsantrasyonu şu olmalı gibi basit bir detay olursa :F
  • Yeni Oluştur...