Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://istiyor.us/photos/2/3/23867_20088_20_20_18_10_36934.jpg sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 fantayla dene ki bütün gün balgam üretesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ilk tadı değişti diyen olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Çocukluğuma dair ilk hatırladıklarım Parliement Sinema Kuşağı ve Sulugöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pogodi said: ilk tadı değişti diyen olmak istiyorum ya ama ya :/ ben dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 en son ne zaman yediniz? sonra bir daha değişti eski tadına döndü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: en son ne zaman yediniz? ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben sevmezdim hic ceza olarak verirlerdi bana :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bir de 3 adet pembe-sarı-mavi renkli sakızdan vardı, adı neydi onun? o da 2. sırayı alır :D meybuz diye de meyve aromalı buz çubuklar vardı onları da çok seviyordum ben, direkt çocuklar hasta olsun diye üretmişlerdi böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cicoz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 "bir de 3 adet pembe-sarı-mavi renkli sakızdan vardı, adı neydi onun? o da 2. sırayı alır" taksi desenleri vardı üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Chemical said: "bir de 3 adet pembe-sarı-mavi renkli sakızdan vardı, adı neydi onun? o da 2. sırayı alır" taksi desenleri vardı üstünde Holy said: cicoz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahhha sazan gibi atlamışım sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o değildi galiba ya benim dediğim, benimkinde sakızlar dilim dilimdi, 3 den fazlaydı herhalde bide, gene renkliydiler böyle. yok lan sazanlamadın ben yanlış hatırlıyormuşum ama en son sölediğim sakızı hatırlayan varsa isim plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cicoz 3 tane top şeklinde. pembe sarı mavi renkteler. chemical senin dediğin sakızın adı da taxi olması lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 türkçe halde taksi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 google'da çıkmıyor ya tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://www.intergum.com.tr/t_tr/taxi.asp bu firmanın üretimi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben bunu çiğnedimde nedense hiç gözüm sulanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pogodi said: ilk tadı değişti diyen olmak istiyorum ben de kaçıncı isem o'nuncu olayım o halde. değişti ağam bunun tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 herşekil gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şıpsevdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 uzun süre sıcakta bekleyince şekli gercektien igrenc oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet cicoz!! :D ahaha mutlu oldum. taksi şekilli miydi hatırlamıyorum da sarı ambalajlı içinden araba ve motorsiklet modelleri çıkan sakız vardı bir de. futbolcu sakızları, kartları vardı.. tasolar vardı cipsten çıkan az kavga etmedik onlar yüzünden ehehe nostalji yaptım ne güzelmiş :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 turbo sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar