bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yok eski content, solo yaptigin instance, misirdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hadi ya solo mu? ben önce pvp yapılıyo kaaznan giriyo falan diye duydumdu, bu arada account çalınmış benim diyorum agalitörler bi el atın elleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bingildak said: 28 dim bende demin, simdi 34 oldum. evet 35-40 level range'i. black castle hatta 30'da basliyor. oh süpermiş, yarın akarım, kısmetse beraber akarız senin nick neydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 conq : Palatinae (30'larda olan bu) assassian : Summerwine kac kere yaptim su zonelari, bir kere "epic"te girip, kafa goz dagitarak yavas yavas yapmak nasip olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pala'yı hatırladm sanırım rra'nın guildinden euh epic filan gereksiz zor değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hic denemedim ki, ama tahminimce baya zordur.. ama exp ve itemlar daha guzel olsa gerek, ki zor olmasi eglenceli kilar zaten, normalde inanilmaz bayiyor :/ lineage 2'de cruma gunlerimi ozluyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 benim en son itemlar çok iyiydi accountu geri alim yardırırım sizle low level zoneları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Saeros said: aramızda 3 ÇUKULATA parası cebimizde kalsın diyip senditten sipariş verip hala bekleyen arkadaşlar var...... senditten sakız almam slaşfkd. 3 haftadan erken gelmiyo 1 defa oyle bi hata yaptım da... shopto da ellerinde kalmamış. digital download en iyisi de benim net limitli, artı benim internet hızıyla 2 haftada fln iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Saeros said: aramızda 3 ÇUKULATA parası cebimizde kalsın diyip senditten sipariş verip hala bekleyen arkadaşlar var...... *Mortis'e bakar* /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 level 62 sin "karakiz" lanet olası ismin çok lanet biliyorum level 50 karakter açarken şaka yapıyım derken şaka oldu gerçekten:) neyse istediğinzaman tell atabilirsin oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bingildak said: Saeros said: aramızda 3 ÇUKULATA parası cebimizde kalsın diyip senditten sipariş verip hala bekleyen arkadaşlar var...... *Mortis'e bakar* /facepalm daha 1.5 haftaları falan var. /doublefacepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 zamanında senditten wow mu ne almıştık 5 günde geldi xelee geçenlerde ps3 oyunu aldı 1 haftada gelmiş e dedim bana da gelir aynı şekilde de 2 hafta oldu işte tık yok bakalım uehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 AoC içinde bi kanalımız var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.play-asia.com/ max 5-6 günde geldi bugüne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hox actim ben simdi nick phyxantar ekleyin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Faction olarak belli bişi seçtinizmi yakında bende girersem guilde aynı faction olayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi hiç farketmiyor ki, sadece tortage'dan sonra gittiğin yer olarak fark var ırklar arasında, o da mühim bişey değil5 bilemedin 10 dakkada ulaşabiliyorsun o yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 godslayerı digital ile alacam ben yeaa ne uğraşacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 GwindonSurion said: godslayerı digital ile alacam ben yeaa ne uğraşacam En temizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 play-asia daki us versiyonu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 acilen bir toplanma talep ediyorum* :) 0'dan kasalim epic epic plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 50ye gelin duyduğuma göre 50de , 50den başlayan char açılabiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yok ya 0'dan kassak daha eglenceli olurdu.. hem o olay tam olarak nasil calisiyor, benim oyle bir hakkim olmasi gerek, o feat geldiginde accountta 2 tane 50+ karakter vardi.. ilk karakter acarken bir seyler sordu sonra bir daha sormadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSevki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sıfırdan hayatta kasamam ya her karakteri tek tek kasmıştım uzun uzun kalbim yetmez benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 level 50 char açabiliyorum ben de ama tek hakkım varmış, kolay kolay harcamam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar