Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

28 dim bende demin, simdi 34 oldum. evet 35-40 level range'i. black castle hatta 30'da basliyor.

oh süpermiş, yarın akarım, kısmetse beraber akarız
senin nick neydi bu arada
Mesaj tarihi:
hic denemedim ki, ama tahminimce baya zordur.. ama exp ve itemlar daha guzel olsa gerek, ki zor olmasi eglenceli kilar zaten, normalde inanilmaz bayiyor :/

lineage 2'de cruma gunlerimi ozluyorum lan :(
Mesaj tarihi:
Saeros said:

aramızda 3 ÇUKULATA parası cebimizde kalsın diyip senditten sipariş verip hala bekleyen arkadaşlar var......

senditten sakız almam slaşfkd. 3 haftadan erken gelmiyo 1 defa oyle bi hata yaptım da...
shopto da ellerinde kalmamış. digital download en iyisi de benim net limitli, artı benim internet hızıyla 2 haftada fln iner
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Saeros said:

aramızda 3 ÇUKULATA parası cebimizde kalsın diyip senditten sipariş verip hala bekleyen arkadaşlar var......

*Mortis'e bakar*

/facepalm

daha 1.5 haftaları falan var.

/doublefacepalm
Mesaj tarihi:
zamanında senditten wow mu ne almıştık 5 günde geldi

xelee geçenlerde ps3 oyunu aldı 1 haftada gelmiş

e dedim bana da gelir aynı şekilde de 2 hafta oldu işte tık yok bakalım uehue
Mesaj tarihi:
abi hiç farketmiyor ki, sadece tortage'dan sonra gittiğin yer olarak fark var ırklar arasında, o da mühim bişey değil5 bilemedin 10 dakkada ulaşabiliyorsun o yerlere
Mesaj tarihi:
yok ya 0'dan kassak daha eglenceli olurdu.. hem o olay tam olarak nasil calisiyor, benim oyle bir hakkim olmasi gerek, o feat geldiginde accountta 2 tane 50+ karakter vardi.. ilk karakter acarken bir seyler sordu sonra bir daha sormadi.
  • Yeni Oluştur...