GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şimdi ben bide level 58'de takılmıştım acaba başlasam level atlayabilir miyim yeni quest geldi dediklerinde accountu açmıştım yeni quest 1-2 tane bulmuştum level alamamıştım daha da oynamamıştım kimler var şimdi server nasıl nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ROTGS alırsan eğer xp pot filan veriyor kasman daha kolay olur. Crom'da oynayan epey bir Türk var açıkcası ama Fury'de de Türk Guildi var. Oyun epey bi değişdi açıkcası daha halen gidipte göremediğim yerler katılamadığım factionlar var vakit bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben varım Bonewolf diye. Lvl 36-37 Barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cymene diye ranger açtım, girip kasıyorum ufak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kerg, 21 Barbarian, en bıyıklısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bone ve Gangren aynı guilddesiniz zaten :) arada bi şu guild chate s.a filan yazın birbirinizi farkedin az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben de varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 guildmastera söyleyimde guildin adını paticik yapsın artık ee zamanı geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Yaşanacaklardan sorumlu değiliz RRa. Guildchatiniz şenlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 RRa said: Bone ve Gangren aynı guilddesiniz zaten :) arada bi şu guild chate s.a filan yazın birbirinizi farkedin az :) Adun Toridas yazsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 öyle bi hayalin var dimi saklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 aklımı okudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 summerwine diye actim conq'u Crom'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hadi hayırlı olsun görüşelim oyunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Kansorejen adlı 41 lvl bs'im var.Olursa ihtiyaç seslenin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 uu patch gelmiş downloading patch info diyip bişey download etmemesi biraz üzücü ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hadi be işteyim ben kaç mb? gb demede sakın :) edit: dur şimdi analrız ne eklemişler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 GENERAL Made some changes to Improve client and server-side performance You should notice improved client performance in Northern Grasslands in particular. Resolved several issues with the XP potions. Fixed an issue causing the Quest tracker slider in the option panel to always revert to 0 for any characters that had the quest tracker disabled before the slider was introduced. PVP Minigames Prowess will now scale based on the duration of the minigame like PvP XP does. QUESTS Khitai The Magic Harp : Su-yin will now give back the item you need to finish the quest. The Forgotten Gods and Milestones quests are now shareable. Spawning The Emperor's Gift should now cost three hundred Life Essence Receptacle of Acclaim should now give twenty-five Acclaim Tokens. Fixed several typos in Expansion quests. Tortage The Battle of Tortage: An issue where Valerius could spawn multiple times has been resolved. NPCs/MOBS Po-Sha and Yun Rau will no longer give experience halfway through the encounter to prevent exploits within the encounter. Destroying the Dragon Powder Urns next to the tent of the Wolves of the Steppes faction vendors and faction Herald no longer places them in combat mode. Gateway to Khitai: Damage auras will no longer cause Cang Jei to prematurely interrupt the dialog with the player. FACTION SYSTEM A new confirmation box has been added when Faction Betrayal poster quests are offered to the player in order to prevent players accidentally resetting their faction. The Scarlet Circle is now correctly giving faction points for turning in twenty-five insignias to the faction vendor. TRADESKILLS Alchemist: A Strange Alloy - The recipe will now craft the correct quest item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sağlam eklemişler bunun nerden baksan bi 96MB 'ı vardır sdsdsa ben artık böyle yazıya göre patch mb i tahmin ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ulan tüh be, evden çıkmadan bi aoc'a gireyim diyodum serverlar da kapalıymış 2 gibi gelicekmiş doğru anladıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 RRa said: PVP Minigames Prowess will now scale based on the duration of the minigame like PvP XP does. beni ilgilendiren kısmı burası. ne demek istemiş tam olarak şimdi. hıı sanırım prowress puanıda pvp xp puanı gibi süreye dayalı olacak demek istemiş ki bu kötü haber oldu benim için pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 06 GMT de 6 saatliğine kapatmışlar yani bize göre sabah saat 9 da. demekki öğlen 3 de açılacak. vazgeçtim 96MB'dan yüksektir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende format atmıstım, downloadi baslatip evden cikacaktim, gg oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bende 287mb bişi indiriyor ama oyun version 2.0.3 yani eski patchi indiriyor muhtemelen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ohh 2.43GB daha patch geldi demekki benimki alakasız patchleri yukluyormus hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar