copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 öyle efsane bir macun yok dişlerini bembeyaz yapacak üzgünüm acısını bizden çıkarma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya kötü bi rengi yok dişlerimin, beyaz tenli olmam suç aslında beyaz gibi görünmüo bana, istiyorum ki böyle ayşe teyzeden çıkmış çarşaf gibi bembeyaz olsun, gidiyorum doktorlara diyorum ki bembeyaz olsun bakıolar bakıolar ztn beyaz diolar iyi bari diorum, o bahsettiğin olay içinde yapmayalım kötü olur diolar eve gönderiolar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arkadaşların ne diyorlar hiç sordun mu? doktorlara güvenmiyorsan arkadaşlarına sor bir de. görmeden bişey diyemem yine. ama takma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi tamamda bazı insanların dişleri doğuştan beyaz ötesidir bazısı sarı ötesidir yani.. dişi genetik olarak sarı olan birinin dişini beyazlatamazsın o muabbet.. ki beyazlatıcı diş macunları pek işe yaramıyo ztn..yarayanıda geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bir soru daha. ben kanal tedavisi yaptırdım geçen sene. ilk başta bu diş kurtarılmaz implant yapalım daha uzun ömür olur fln dedi ama sonra bi şekilde kurtartık. peki bu kanal tedavisi olan dişin ömrü fln var mı ? dolgularında ömrü oluyomu bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: ya kötü bi rengi yok dişlerimin, beyaz tenli olmam suç aslında beyaz gibi görünmüo bana, istiyorum ki böyle ayşe teyzeden çıkmış çarşaf gibi bembeyaz olsun, gidiyorum doktorlara diyorum ki bembeyaz olsun bakıolar bakıolar ztn beyaz diolar iyi bari diorum, o bahsettiğin olay içinde yapmayalım kötü olur diolar eve gönderiolar. :/ doktora gitme dostum sana cozum. her tur cikolata, salca vs gibi diş rengini attırıcak şeyi ye. 1-2 hafta hiç fırçalama. sonra daha onceki hali ile karşılaştır. sonra gene fırçala. beyazladığında o sana yeticek teşekkür etmene gerek yok ketzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kanal tedavisi ve dolgu ömrü değişiyor kişiden kişiye dolgudan dolguya. çok fazla yüklenmemek, sakızdan , cevizden fındıktan uzak durmak lazım. iyi bakıldığı taktirde senelerce gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sanayiye git kaplat abi dişleri o zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dolguların ömrü oluyo.. kompozit dolgular (beyaz renkte olan) su emer ve aşınırlar.. kullanılan dolguya göre süresi değişir ama öyle 1-2 sene falan diil daha uzun bi süre.. kanal tedavisi yapılan dişin sinirleri ve damarları yoktur..tamamen cansızdır..fakat mine tabakasıda inorganik olmasına rağmen çürür..iyi bakmazsan o dişinde çürüyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 altin kaplatmak saglikli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 evet sağlıklı, ama estetik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ama para onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 barbu said: doktora gitme dostum sana cozum. her tur cikolata, salca vs gibi diş rengini attırıcak şeyi ye. 1-2 hafta hiç fırçalama. sonra daha onceki hali ile karşılaştır. sonra gene fırçala. beyazladığında o sana yeticek teşekkür etmene gerek yok ketzi ahahahaha saol dostum aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2 hafta sonunda dişlerini eline alınca üstünden boyayla geçersin, bembeyaz olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 boyamayı denedim ya, olmuo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 su bazlı boya kullanıcan, filli boyada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 marşal kullanmıştım ondan demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sen başına iş aldın bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 önemli değil. yardım edebildiysem ne mutlu bana. ^_^ hadi iyi geceler herkese . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 iyi geceler teşekkürler tavsiyeler için doktoranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 of ö.m yağıyo kızlardan iyiki açıldı bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 baktım ömlerine öyle bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bu diş beyazlatma işlemi kaça patlıyor. yaptırmak istiyorum. bi de saçma bi sorunum var ön dişlerim uçlara doğru inceldi böyle nası desem şeffaflaştı gibi en uçları falan. günde iki defa fırçalıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 merhaba prudent =) diş beyazlatmanın fiyatları ve yöntemleri değişken oluyo..bildiğim kadarıyla 400-1000 lira arası..uzun süreli bi beyazlık sağlıyo ve sonrasında hassasiyet pek görünmüyo... dişlerinin ucunun şeffaflaşması aşınmadan dolayı.. daha estetik bi görünüme kavuşmuşsun daha iyi olmuş =) porselen protezlerde ön dişlerin uçlarının şeffaf olması sağlanmaya çalışılır estetik açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Benim disim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar