nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bittus said: 2-3 saat önce alkol almıştım. şimdi de bir tane augmentin yuttum. çok sorun olur mu? olur derse küçük diline parmak mı atacaksın abi? almışsın işte iş işten geçmiş, almadna sorsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 copry said: Catzee said: bu oyuncular fln dişleri böyle inci gibi yapıyorlar ya ne lazım onun için ne kadara patlar? genelde porselen onların dişleri ya da zirkonyum. ama bleeching denilen teknikle 2 3 ton beyazlatabiliyorsun dişlerini. dişçiden dişçiye değişiyor fiyatlar. sürekli mi bu, yoksa belli bir ömrü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bittus said: 2-3 saat önce alkol almıştım. şimdi de bir tane augmentin yuttum. çok sorun olur mu? almasaymışsın daha iyiymiş. hani bariz bir zararı olmaz ama sürekli yapıldığında karaciğerine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bittus said: 2-3 saat önce alkol almıştım. şimdi de bir tane augmentin yuttum. çok sorun olur mu? zararlı ama bşi olmaz boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 escape said: bu arada corpy ben yararlı bişi biliyodum o misvağı. yuh be dedelerimiz atalarımız zamanında dişlerini onunla temizlemeseler belki şuan daha sağlam dişlerimiz olabilirdi. evet başka neyle temizleyeceklerdi ki? Teknoloji geliştikçe zarar vermeyeni çıkıyo. Strateji oyunları gibi düşün. hıza +2 veren charm güce -2 veriyo mesela ama 1 level iyisini buluyosun o -1 veriyo falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 peki tekrar sağol copry, oral-b hummingbird ile tekrar deneyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @Catzee yani 3 ton açılıyorsa 1 ton geri dönebiliyor. iyi bakıldığı taktirde sürekli. ama kimyasal yöntemlerle yapılıyor. zararı çok değil ama sürekli yapılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya her zaman yaptığım bir şey değil tabi. ilacı kullandığımı unutup 2 bira içtim. yuttuktan sonra aklıma geldi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 paticin KANAYAN YARASIymş dişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi kesin kitaptan filan bakıyor copry ile okyangenc. cok gec yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sayfa basına da geldi. kesin doru dedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bence hayatları falan da var, en azından msnde arkadaşlarına yazıyolardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sdeceokuyangenç said: paticin KANAYAN YARASIymş dişler adam isyan etti beyler amma soru sordunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 niye dişçi olur ki bi insan? milletin ağzına elini kolunu sokuosun fln ıyy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 parayı ben götürcem arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sonra da ceplerine sokuyosun ama o eli, hüüüüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ne çok pis adam varmış arkadaş fırçalasanıza dişinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: niye dişçi olur ki bi insan? milletin ağzına elini kolunu sokuosun fln ıyy :P dehşet para var olm. bi de az çalışıyorlar ileride tükkan açınca bunlar. haftada 3-4 gün randevulu filan. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 barbu said: abi kesin kitaptan filan bakıyor copry ile okyangenc. cok gec yazıyorlar. yok bi yandan msnden [b]arkadaşım[/b] la konuşuyorum nöbetteyim barbuş ne kitabı :D kitabını yaıcam yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 beyler bayanlar dükkanın önünü kapatmayalm lütfen hadi :D ps:erkeklerden ö.m kabul etmiyorm kızlar..tel no veya msn yoksa msj içeriğinde siliyorum sori :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Birşey daha var soracağım. İlk mesajlarda sensodyne i sürekli kullanma demiştiniz nedendir o. Birde dişlerin beyazlığına katkı sağlayacak en iyi macun hangisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 mesleği kötüye kullanma çekirge! bu arada soru akını bitti sanırım. iyi geceler hepinize. yarın bakarım sorulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @seagle sürekli kullanmamanın sebebi flor miktarının fazla olması ve dişlerde renklenme yapma özelliği( flor kaynaklı) hassasiyeti de bu şekilde geçitiyor zaten. beyazlatıcı macuna gelince marka veremiycem yani anormal bir fark olmuyor çünkü ama ipana benim tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yıllardır ipana kullandım dişler bana mısın demedi ya, gerçi hangi doktora gitsem beyaz dioda aynaya bakınca beyaz gibi görünmüo bana, ne yalancısınız lan dişçiler olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar