dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Archangel_ said: http://www.istanbulftr.com/uploads/Splint.gif bu temsili resim, bunun şeffaf olmayan ve daha hacimlisini, daha kalınını gece uyurken yutabilirim dersen saygılar derim :) abi adamın ağzına bunu soksan gece boyu kusar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 copry said: benim 20likler böyleydi birini aldirdim gecen sene digeri arada apse yapiyo fln antibiyotiklerle erteliyorum 2yildir fln hatta suanda yine ayni durumda evde deklarit 500mg buldum sabah aksam atiyom..nekadar daha erteleyebilirim hic aldirmak istemiyorum ya korkuyom fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 copry said: oha bendeki aynen buydu ya. 2.5 saat falan sürmüştü almaları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 SNA1L said: copry said: benim 20likler böyleydi birini aldirdim gecen sene digeri arada apse yapiyo fln antibiyotiklerle erteliyorum 2yildir fln hatta suanda yine ayni durumda evde deklarit 500mg buldum sabah aksam atiyom..nekadar daha erteleyebilirim hic aldirmak istemiyorum ya korkuyom fln Bir an önce aldırman lazım çünkü bir noktadan sonra vücudun direnç kazanır antibiyotiğe , hem karaciğeri de eline almaman lazım tabi. İlk fırsatta hallet kafan da rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 öf ya hiç sevmediğim şey diş sorunları..neyse bikaç ay daha bekliyim ben sonra aldırcaz mecbur..sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 benim üçü de böyle direk ühü. birini çektirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dolgu yapınca bi yandanda heal eden dolgu malzemesi çıkıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 persembe disciye gidiyorum. agzimda dis kalmadi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bütün topici okumadım illaki soran olmuştur ama hep merak etmişimdir. dişçiler diş yapımı çekimi bişeyi sırasında iğreniyorlarmı bazı kişilerden? nerden geldi böle iğrenç dişli adam buldu beni filan diyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Onlarda insan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bazı dişçiler "diş etini kanata kanata fırçalayın" diyolar, bu doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sarımsak yiyip gelen hastaları varmış sürekli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kek said: bütün topici okumadım illaki soran olmuştur ama hep merak etmişimdir. dişçiler diş yapımı çekimi bişeyi sırasında iğreniyorlarmı bazı kişilerden? nerden geldi böle iğrenç dişli adam buldu beni filan diyor musunuz? onu gec jinekolog var abi :). ayrica birisinin agzimin icine elini sokmasi beni cok rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 seraphiel said: bazı dişçiler "diş etini kanata kanata fırçalayın" diyolar, bu doğru mudur? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 seraphiel said: bazı dişçiler "diş etini kanata kanata fırçalayın" diyolar, bu doğru mudur? kanat ki diş etlerini dişlerini falan boz gel bana iş çıksın işte diyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu arada gece plağını yutmak pek mümkün değil. Çünkü tam birebir diş ölçülerinde yapılıyor ve dişinize oturturken "tık" sesini duyuyorsun. Ağızda hareket etmiyor yani. Cevap için teşekkür ederim. Ne yazık ki çaresi görünmüyor psikolojik problemleri (stres etc)çözmek dışında. Dişler zarar görmesin diye gece plağı kullanıyoruz artık gittiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dislerimin durumu cok iyi gunde 3 kere fircaliyorum ne yapabilirim bu konu hakkinda aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 günde 6 kere fırçalarsan duruma bişi yapabilir belki. çünkü diş etlerin artık eriyecek ve dişlerin yavaş yavaş düşecek ve sonunda dişsiz kalacaksın ve bu sorunda çözülmüş olacka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 3kere diş fırçalıyorum. ninja çürüklerim çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kek said: bütün topici okumadım illaki soran olmuştur ama hep merak etmişimdir. dişçiler diş yapımı çekimi bişeyi sırasında iğreniyorlarmı bazı kişilerden? nerden geldi böle iğrenç dişli adam buldu beni filan diyor musunuz? Esik degerinin ustunde hastalar oluyor bazen , igrendigim oluyor yani ' hmmm dis etleriniz cok problemli sabah aksam dislerinizi fircalayin bir hafta bu gargarayi kullanin ' diyip bir hafta sonraya randevu veriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 seraphiel said: bazı dişçiler "diş etini kanata kanata fırçalayın" diyolar, bu doğru mudur? Degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dasaaa said: 3kere diş fırçalıyorum. ninja çürüklerim çıkıyor. Adam olacak curuk sahibine cekermis . Statik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben de nincayım.. gören bilen yok. aslında ölüymüşüm...dead inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 copry said: seraphiel said: bazı dişçiler "diş etini kanata kanata fırçalayın" diyolar, bu doğru mudur? Degil Biraz açmak istedim şu konuyu copry nin de izniyle; sağlıklı bir dişeti siz doğru bir şekilde fırçalıyorsanız kanamaz.hiç bir diş hekimi de dişetleriniz sağlıklıyken ve siz dişlerinize iyi bakıyorken "kanata kanata fırçalayın" demez. Ancak; dişetleriniz enflamasyonlu, iltihaplı ise en ufak diş fırçası darbesinde kanamaya başlar ve bir çok hasta kanamaması için dişlerini düzgünce fırçalamaz. Bu durumda infinite loop a neden olarak fırçalamadıkça dişeti sağlığının bozulmasına ve dişetlerinin çok daha kolay kanamasına sebebiyet verir. İşte bazı diş hekimleri "Hocam, fırçayı değdirdiyim gibi kanıyor, ben de korkunmdan fırçalayamıyorum" diyen hastaları fırçalamaya sevketme amaçlı "olsun kanasa da fırçalayın, kanadıkça iyileşecek" vs diyebiliyor, abartıp "kanata kanata fırçala, çitile resmen" diyenler de çıkabilir elbet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 copry said: allah beni kahretmesin tam birebir röntgenle ayni yemin ederim. almalari lazim mis disi. :( ayrica bi dis dolgusu temizlenmesi 360 euro olur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar