ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ED'lerinin albümü çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 blurayleri çıktı, sansürsüz bakmak lazım olabilemsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mangada sansürü varmıydı ? ben sanki nipples gördüm banyo sahnesinde falan da. Ağır tahrik edici anime ama ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Şimdi baktım, mangada direk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi daha önce hiç anime izlemedim, ilginç geldi bunu indirmeye başladım. sadece 12 bölümü mü var bunun çıkık? başı götü eksik kalmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 şimdilik 12 bölüm, devamı çekilecek ileride ama büyük ihtimalle. sonunu devam ettirmeye uygun bıraktılar. hikayesi de mangada devam ediyor. hiç anime seyretmemiş birisine ecchi (kabaca erotizm diyelim) fazla gelebilir ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 memeleri kullanışları baya komik geldi burda paylaşılan bi videoda gördüğüm kadarıyla. sıf o sebepten merak ettim, bi de bölüm izledim utube'dan. garip bi şekilde eğlenceli geldi. deneyeceğim işte bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi japon olaydim da Takashi'nin yerine ben oynayaydim. Tum dunya yansin olsun umrumda degil, yeterki beni alsinlar anime'ye. eeuheuheuh. Tum gunum pic oldu. 12 bolumu de bitiricem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 devam ederler dimi? -ederler ederleeeerr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Takashi gibi takılan mı var millet ölmüş 4 tane taş gibi hatunla takılıyosun vay arkadaş nerde o günler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 FromTheHell said: memeleri kullanışları baya komik geldi burda paylaşılan bi videoda gördüğüm kadarıyla. sıf o sebepten merak ettim, bi de bölüm izledim utube'dan. garip bi şekilde eğlenceli geldi. deneyeceğim işte bakalım. Garip bir yanı yok heryer meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 güzeldi ama memeler, meme deyip geçme çok işlevli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lan diyorum şu açılışı söyleyen hatunun sesini nerden tanıyorum diye http://www.youtube.com/watch?v=VSemVC_-spk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 meme denmiş geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Vocalistin ismi ichigo, asıl rolling star albümü çok güzel thirdeyeblind falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ne rezil seriymis lan. elfen lied bile daha iyi sanirim bundan. o kadar kotu yani fdhsjfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mangası iyi zombi hikayesi olarak, adaptasyonda bokunu çıkardılar maalesef de elfen lied herşeyden her açıdan kötü yani yakın bile değiller heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gayet guzeldi. Keske 2. sezonu cikarsalar. Bekliyorum bir umut ne zamandir ama yok. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 uc sahnede bir don gosteriyor, 2 sahnede bir sallanan memeler. renkler iyi bi' tek. bi' de ost'lerden biri acayip tanidik geldi. alinti veya calinti olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 seriden aklımda tek kalan, bir sniper mermisinin kızın memelerinin arasından geçtigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oha böyle bi anime vardı di mi. Devam eder diye bekliyodum hatta, ses çıkmadı kaç senedir. Ama bununla ilgili bir tek bullet time sahnesini hatırlıyorum, epikti(ama aramaya üşendim şimdi) Edit: 1 dk arayla pişti olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Darklight1903 said: uc sahnede bir don gosteriyor, 2 sahnede bir sallanan memeler. renkler iyi bi' tek. bi' de ost'lerden biri acayip tanidik geldi. alinti veya calinti olabilir. Ahah abi kusura bakma da konu anime oldugundan mutevellit yapilabilecek en sacma elestiriyi yapmis bulundun. Tum konusu don, meme ve turevleri olan anime alt turleri var biliyorsun di mi ? Artik hangisidir ya da tam bir ture giriyor mudur bilmem ama bu animede de bir suru erotik oge ve surekli kan beynine sicrayip da eli cukunde kalan karakterler var. Gayet komik bence. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 buna adanmis alt tur olmasi, lame oldugu gercegini degistirmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çalıntı değil referans, ilk bölümün sonuna doğru 28 days later. meme/pantsu mangada burdakinin beşte biri bile yoktu, dozunu abartıp tadını kaçırmışlar evet ama onu bir kenara koyunca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar