dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bck said: anelor aksam takilalim olur hocu classları deniyorum ben şimdi prolgue da beğendiğimden devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi prologue bi tek bana mı bayık geldi belki voice sync olmadığından olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 prologue baya kötü ya allahtan bi karakterle bitirdikten sonra diğerleriyle skipleyebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 beleş oynayanların faydalanamadıkları şeyler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 farklar Şuan free oynuyorum.O listede görünmeyen; Hiçbir şekilde (normal,party,lfg) yazı yazamıyorsun Bankayı kullanamıyorsun Broker ı kullanamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hayır daha f2p olmadı şuan trial oynuyorsun sen f2p olunca onların hepsini kullanabileceksin. birde f2p olunca yeni server gelebilirmiş onu bekliyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oyunu beğenmedim ben yea hatta canım WoW oynamak istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 manita acın abı karakteri, manita acarsanız beyenırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 beni oyunun anime havası soğuttu biraz ya beğenemedim aslında combat fikir olarak falan baya güzelde işte nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Serverlarda bi sıkıntımı var? launcher da mail pass girdiğimiz yer bembeyaz çıkıyor, repair falan yaptım ama düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 maintance var 16:30'a kadar ha bide yeni pvp serveri açıyolar bugün.Yeni başlamak isteyen olursa güzel bi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 oyun iyiye benziyo, ama şey sorucam. o uçsuz bucaksız dünya boş mu yoksa gezmeye değer mi? youtube'dan izledim biraz. başlayabilirim, güzelse aylık ödemeli oynarım. görüntüler çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 valla bende yeni başladım suan trial oynuyorum daha level 8 oldum ama herhalde aylık alacam gibi.Baya beğendim bende grafikleri,haritaları.End game-pvp-dungeonlar nasıl bilmiyorumda level 8 e kadar olan kısım hoşuma gitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi zaten unlimited trial şuan negerek var para vermeye oynaya durun, gelecek ay f2p olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 püü aylık kotayı geçmişim iki günde anca inecek. bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 boss fight ları görene kadar bende iyi oyun demiştim, uber hp boss = onlarca dakika dps yap dur, uzak doğu grind style boss fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 veteran status almak için oyunu aldım 30 day game time da dahil 15 euro. kazınmış kartı scanleyip gönderdiler baya iyi. daha ucuzunu bulamadım http://www.ebay.com/itm/230913476581 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Pvp nasıl bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Durdurdum downloadu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 becerebiliyo gibi pvp sormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Şimdi 2 sorum var 1-Bu son açılan serverları söyleyebilecek bir arkadaş varmıdır? 2-Birde fp2 olduğunda başka yeni server açılacak mı bununla ilgili bi haber yayınlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ishara pvp, veritas pve serverları yeni açıldı f2pye hazırlık için. daha server açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bilgi için teşekkür ettim, peki pvp'nin pve'ye göre open world de herkesi free ganklemekten başka bi farkı varmıdır? PVP-PVE hangisini seçim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar