Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Fantasy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diyelim kadronda suarez ve rooney var.

suarezi koydun ilk round. 5 puan getirdi diyelim. ertesi gün risk alıp rooney'i koydun suarezin yerine. suarezin getirdiği 5 puan otomotik gidiyor, rooney kaç alırsa o yazılıyor.

diye biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

@rewendor: umarım yanlış anlamamışsındır olayı. meksikalıları niye yedek bıraktın? bu geceyarısı yeniden kadrolarla oynayabilicez. transfer yok, sadece ilk 11 degişikliği var.

bir daha okuyorum kuralları inşallah ben yanlış anlamamışımdır :)

said:
Things to note about substitutions

* If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round.
* It is not possible to make substitutions after matches on the last day of the round.
* If a substitution or captain change is made then no automatic substitutions will take place on your team that round.

Yani zaten kadroda olsalar bile puanları yalan olacaktı değiştirseydim, daha iyi puan alma ihtimali olan adamlar için yedek bıraktım.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

diyelim kadronda suarez ve rooney var.

suarezi koydun ilk round. 5 puan getirdi diyelim. ertesi gün risk alıp rooney'i koydun suarezin yerine. suarezin getirdiği 5 puan otomotik gidiyor, rooney kaç alırsa o yazılıyor.

diye biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
:] ben okudum ama emin olmak istedim. çünkü değiştiremezsek yedekleri oyuna almak baya risk oluyodu. kaptan için de aynısı geçerli sanırım bu arada. ilki iyi puan alamazsa oynamayan bi oyuncuyu kaptan yapabiliyosun.

@rew,

ahaha meksika gol yedi iyi oldu senin için :]
Mesaj tarihi:
Valla bende de vardı Suarez,Ribery filan ama oynatmadım bende subs olayından...
Gerçi oynatsam da puan muan alamadılar doğru dürüst..
Günü 0 puanla kapadık yani...
Dediğim gibi bu subs olayı çok dandik iş,boşuna bekliyorlar yedekte gibi...
Mesaj tarihi:
e millet 20 puanda ben anlamadım yahu sistemi.
şimdi ben her gün kimin maçı varsa onları mı kadroya dayamalıydım? ben direk ilk tur için favori oyuncularımı koymuştum yanlış mı yapmışım yani
  • Yeni Oluştur...