Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 diyelim kadronda suarez ve rooney var. suarezi koydun ilk round. 5 puan getirdi diyelim. ertesi gün risk alıp rooney'i koydun suarezin yerine. suarezin getirdiği 5 puan otomotik gidiyor, rooney kaç alırsa o yazılıyor. diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Batuhan_BJK said: @rewendor: umarım yanlış anlamamışsındır olayı. meksikalıları niye yedek bıraktın? bu geceyarısı yeniden kadrolarla oynayabilicez. transfer yok, sadece ilk 11 degişikliği var. bir daha okuyorum kuralları inşallah ben yanlış anlamamışımdır :) said: Things to note about substitutions * If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round. * It is not possible to make substitutions after matches on the last day of the round. * If a substitution or captain change is made then no automatic substitutions will take place on your team that round. Yani zaten kadroda olsalar bile puanları yalan olacaktı değiştirseydim, daha iyi puan alma ihtimali olan adamlar için yedek bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ama atıyorum vela 3 gol atsa bu maç değiştirmezdin büyük ihtimal. kadroda olmaları daha avantajlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ha evet, o doğru. O bakımdan dezavantajlıyım. O da substitutions olayını iyi okumamaktan kaynaklanıyo. Vela atmaz 3 tane umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Masquerade said: diyelim kadronda suarez ve rooney var. suarezi koydun ilk round. 5 puan getirdi diyelim. ertesi gün risk alıp rooney'i koydun suarezin yerine. suarezin getirdiği 5 puan otomotik gidiyor, rooney kaç alırsa o yazılıyor. diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 :] ben okudum ama emin olmak istedim. çünkü değiştiremezsek yedekleri oyuna almak baya risk oluyodu. kaptan için de aynısı geçerli sanırım bu arada. ilki iyi puan alamazsa oynamayan bi oyuncuyu kaptan yapabiliyosun. @rew, ahaha meksika gol yedi iyi oldu senin için :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 AHAHAHAH Marquez aldım tamamen adamı sevdiğim için ve golünü attı adam uheuaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 markezzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Rew başıma bir şey gelmeyecekse kafana edicem :P Marquez oynatılmaz mı lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Et et bişi gelmez, ben de ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 marquez başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kaç kişide vardı marquez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bende vardı. pati ligindeki puan durumu görülmüyor mu? Sensible Nt. benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bende yedekti işte markezcim :/ kaç puan getirdi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 altı. kaçar puan topladınız? bugün 12'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bildiğin 0. 2 takımdan da hiç oyuncum yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 nası 6 ya? bende 7 puan getirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 off ya nasıl oynatmam marquezi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Valla bende de vardı Suarez,Ribery filan ama oynatmadım bende subs olayından... Gerçi oynatsam da puan muan alamadılar doğru dürüst.. Günü 0 puanla kapadık yani... Dediğim gibi bu subs olayı çok dandik iş,boşuna bekliyorlar yedekte gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 evra ve lugano'dan 8 ribery'den 4 puan almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lugano ve marquez 8'er verdiler kankalarım. Suarez yedekteydi, zaten 3 puan alıcakmışım. Nilmar ve Villa tokatlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 messi ve bize gol atan zenciyi soktum oyuna, yargı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Holy said: nası 6 ya? bende 7 puan getirdi? abi şu anda 8 yazıyor bende :D sürekli yeni birşey ekliyorlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 e millet 20 puanda ben anlamadım yahu sistemi. şimdi ben her gün kimin maçı varsa onları mı kadroya dayamalıydım? ben direk ilk tur için favori oyuncularımı koymuştum yanlış mı yapmışım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar