Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 böyle: "script" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 trollemeyelim ciddi ciddi soruyorum bana bu işi öğretebilecek biri varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 internetteki kaynaklar. programlama denilen olayla zerre alakam olmamasına rağmen ultima-strike'tan falan indirdiğim bikaç dökümanla basit 1-2 script yazdıydım, sadece magelerin giyebileceği +5 int veren kolye falan tipi şeyler. bu saatten sonra uo scriptleriyle bi insanın ne işi olur ama o da muamma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ÖNCE KOMUT YAZMAYI ÖĞRENMELİSİN KARDEŞİM [function SESCIKAR] sfx 454 MESELA BU KOMUT .SESCIKAR YAZDIĞINDA SES ÇIKMASINI SAĞLAR. KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAH PRUDENT ASDLŞKASDKLASDLŞASKDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bi yerden başlamak lazım tabi.. teşekkür ediyorum bana bu işi cidden iyi yapan birisi lazım, ücretli bir şekilde ders almak, öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://wiki.sphere.torfo.org/index.php/Main_Page Burdan temelini öğren gerisini oraya buraya forumlara yazarak halledersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ghoxu amaç nedir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dur be abi ses çıkartma iki yardım istedim. eskiden yardım edecek adam çok olurdu şimdilerde çoğu ölmüş sanırım >8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sende bize 737'nin herşeyini öğret. sana sorular sorduk FSX topic'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Black_Lupin said: bi yerden başlamak lazım tabi.. teşekkür ediyorum bana bu işi cidden iyi yapan birisi lazım, ücretli bir şekilde ders almak, öğrenmek istiyorum. bak iki türlü scripting var Uoda birisi sphere ikincisi runuo.. www.runuo.com a gir.c++ bilgin olcuak. incele orayı oku hepsini sonra yardım iste ordan.. gayet hayal edemedigin kişileri tanırsın.runuo yardımsever bir yerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sphere rulz c-- kasmaya gerenk yok (: adam nasıl bi runuo misyoneri yahu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 C++ mı C# mı? önce bunun ayrımını bir yapalım, sonra gider gireriz runuo sitesine bence xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yahu tamam gençler sakin ben sadece merakımdan trolleme amacıyla açmıştım bu konuyu script konusunda yardım alacak değilde edecek konumda olan eski bir scripterım zaten ben :) konu uzamasın zaten C++ bilen biri olsam niye oturup Runuo ile vakit kaybedeyim oturur adam gibi program yazar satarım :). uo olacaksa sphere olur gerisi boş hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar