Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bir kac gun ıcınde amerikaya gidecek 6 ay orda kalma ihtimali var ve orda eskı sevgılısı var muhtemelen gıdınce gene beraber olurlar gitmeden once senı sevıyorum dıye haykırayım mı yoksa 6 ay bekleyım, ne soleyeceksem gelıncemı soleyım.burdayken bı avuda kalkmadıgım kaldı sevgımı anlasın dıye muhtemelende anladı fakat duymadı hala bende kendı kendımı yıyorum sımdı solemeyım ordayken keyfını bozmayım belkı aklı bende kalır mutlu olmaz falanda fılan duygusal geyıkler ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kızmısın erkekmisin? o çok onemli kızsan msn lütfen erkeksen boşver be oğlum sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 olay çok açık neresinde kararsız kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 "burdayken bı avuda kalkmadıgım kaldı sevgımı anlasın dıye muhtemelende anladı fakat duymadı hala" anladığından eminsen, sıçıştasın kanka. karşılık vermiyo demek ki yani. ısrar falan etmen lazımdı şimdiye kadar. tam gitmek üzereyken çok saçma bu yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 noktalama isareti. i yerine ı cok rerero. amuda kalkarsan hersey yoluna girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi manyak mısın ne yalvarıcan ya amerikaya gidiomus zaten egosu fırlamıstır,digil ayaklarına kapansan agzınla kus tutsan bi cacık cıkmaz,unut gitsin zaten 6 ay görmiceksn,ohoooo denizde balık cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yani ne denir ki şimdi bırak gitsin geri dönerse senindir? haykırma bişey otur oturduğun yerde, geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 aga bi son olarak amuda kalk allahtan ümit kesilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kimse söylememiş... erkeksen çıkar vur uçağa kızsan bas gaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 amerikada eski sevgilisi olmasa bile zenciler var tüysüz brad pitçikler var. gözden ırak gönülden ırak felsefesini benimseyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bomba ihbarı yapıcam bileti iptal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bende farkındayım aslında gec kaldıgımı ama ne bıleyım ıcımde patlayacagına yazayımda bı kac kısıden destek goreyım dıye soledım ha rahatladımmı hayır gene ıcım ıcımı yıyor onceden nıye soylemedın dıye ama gectı bolun pazarı sur essegını nıgdeye mısalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 once bi yazmayi ogren be hacim. hadi ben mecburen turkce karakter kullanmiyorum da sana ne oluyor ? nokta ve virgule nolmus ayrica ? okuyamadim ben derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 benim ruh halimi anlamayan cevap vermez. ruh halimi anlayanda noktalı noktasız her türlü anlar derdimi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hayatta hiçbişey insanı, "yapmamak" "cesaret edememek" kadar acıtmıyor. En kötü şunu dedim o bunu dedi dersin. O yüzden sonucunu düşünmeden içinden ne geliyosa öyle davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Wolas said: benim ruh halimi anlamayan cevap vermez. ruh halimi anlayanda noktalı noktasız her türlü anlar derdimi diye düşünüyorum. adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 super (tu). ruh halin ile ilgisi yok valla. okuyamiyorum bile onceki mesajlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 =) said: Wolas said: benim ruh halimi anlamayan cevap vermez. ruh halimi anlayanda noktalı noktasız her türlü anlar derdimi diye düşünüyorum. adam haklı beyler adam olduğu kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 @adamınbiri haklısın herkes haklı nebiçim forum lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Gimli said: Hayatta hiçbişey insanı, "yapmamak" "cesaret edememek" kadar acıtmıyor. En kötü şunu dedim o bunu dedi dersin. O yüzden sonucunu düşünmeden içinden ne geliyosa öyle davran ama bomba ihbarı yapma.. bi de kıza mektup falan yazmaya karar verirsen nokta ve virgül falan kullan ki seni anlasın.. ya da mektup da yazma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 söyle. ne kaybetceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 beyler kız haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kız dalga geçip tefe koyup çalar mı diye korkuyordur.. olmaz öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 söylemezsen adam değilsin. kızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar