Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cthulhu ve UniRoss, 2 farklı sezondan bahsediyorsunuz... Biri Çeyrek Finale çıktığımız 2000-2001,Jardelli iyi kadro(Cthulhu), diğeri son maçta 2.gruplarda Barça'ya yenilerek çeyreği kaçırdığımız,Flerquinli,Victorialı,Perezli 2001-2002 sezonu(UniRoss)... Benim için 2.si çok çok değerlidir,çok büyük iştir,Lucescu'yu ayrı bir yere koyarım her zaman...(2'si de Lucescu gerçi)..
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Evet ben yılları karıştırmışım arkadaşlar özür dilerim =) Ya ben zaten ona karşı değilim başarılıydık çok da iyiydik ama bitti orda işte. Fatih Terim geldiği günden beri icraat 0. Kusura bakmayın biz şampiyonlar ligine en çok katılan takımlardan biriydik kaç senedir göremiyoruz takımı oralarda. Ne eksildi ki paraysa daha fazla kazanıyor takım. Bu sene de şampiyonlar ligine kalınamayacak bir skorla bitirirsek ligi kim vericek ki hesabını. 2 gün sonra lig başlıyor bizim takımımızda hala soru işaretleri dolu. Hala Elano satılıcak mı belli değil hala takımda deli gibi transfer lazım. Ha diyorsa ki yönetim biz ekonomisini düzelticez takımın transfer yapmıyoruz o yüzden tamam diyelim. Ama şampiyonlar ligine kalamazsak ekonomi falan düzeltemeyiz yani bu çok basit. Dediğim gibi Rosicky-Ledesma tarzı bir ikili getiriceksen taraftar anlayış gösterir geç kalmana. Ama başarısız geçen bir sezondan sonra gönderdiklerin gelenlerden daha iyiyse bi sıkıntı vardır. Çağlar mı kurtarıcak sezonu Serdar Özkan mı?
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Ya yok dediklerine katılıyoruz zaten. Bu takım çok daha fazlasını hakediyor ama ne yapabiliriz ki? Ben şahsen Rijkaard niye hala duruyor onu garip buluyorum. Gerçi güzel parasını alıyor, sene sonunda da yine Milan falan bir yere gider yani, ismi yeter. Ama paraya o kadar bakacak kadar yaşlı değil, paraya bakacak olsa buraya gelmezdi. İnsanın biraz da mutlu olması lazım. Bu kadroyla da hiç mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 galatasarayın ileri hattı hariç her yeri sorunlu defansın sağı ortası solu.orta sahadaki 3 lü hatta kale.yani takımı sadece 3 kişi götürüyor neill ide katarsak 4. en azından şu orta sahaya ladesma yada o tarz bir oyuncu alabilselerdi yeterdi(ki yetmez).bu sene çok zor geçicek bizim açımızdan.kadromuz çok kötü 3-4 kişinin ayağına bakıyor.ki onlardan 1 i bile sakatlanırsa (eminim sakatlanıcak) geçmiş sezondan daha kötü bir sezon geçirebiliriz. bence burda reykardın hiç bir suçu yok şu kadronun başına kimi getirsen sonuç farklı olmayacaktır.alternatifsiz bir kadromuz var 1 kişi sakatlansa sistem alt üst oluyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hemen hemen tüm takımlarda as oyuncu sakatlanınca sistem alt-üst oluyor, bu yüzden teknik direktör diye bir şey var ve elindeki oyuncuya göre sistemi değiştiriyorlar. Schuster bunu çok güzel yapıyor mesela. Ama Rijkaard sistemini oynayamayacağı bariz ortada olan adama hala aynı sistemi oynatıyor. 4-3-3-'ü dünyada en iyi oynatan teknik direktörlerden biri olabilir ama oynayabilecek adam kalmayınca elinde sistemini değiştireceksin el,ndekilere göre. Yoksa takım rezil olur böyle. Kadro geniş değil, kalitesiz yönetim suçlu bu konuda eyvallah ama Rijkaard da hiç masum değil yani kusura bakmasın her görevi her oyuncu yapamaz, elinde o görevi yapacak adma kalmadıysa farklı görevleri yapan farklı admaların olduğu farklı sistem uygulamalısın.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu sene bişeyleri alıcaz kesin ama, kupayı alırız inşallah. Takımın durumu çok vahim görünüyor. Kaleci yok, forvet sakatımsı, aradakiler allahlık.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Galatasarayın 2001-2002lerdeki şampiyonlar ligi çeyrek finalinden önce 80lerde şampiyonlar liginde yarı finali yok mu zaten? Biraz Uefa Kupası + Süper Kupa RÖH RÖH RÖH der gibi oldu ama ortasahasında hagiden sonra barış özbekin, sol bekinde ergün penbeden sonra hakan baltanın oynadığı, simoviç+taffarel+mondragon hanedanından sonra her sezon yeni bir kaleci deneyen bir takım haline gelmek....... :S
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Lucescu yazmısınız içim ürperdi o rezil günleri hatırladım halimize sükrettim ve çok kral bi durumda oldugumuzu farkettim tekrardan.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Lucescu ÇOK büyük adam yaa... sıfır bütçeyle toplama takımla sağdan soldan kiralıklarla, adı sanı duyulmamış adamları bulup çıkartarak getirdi şampiyon yaptı CL'de ileri taşıdı takımı, üstelik de dünya devleriyle başa baş giderek.
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 O konuda haklısın da öyle top oynayarak hiç bişey kazanmak istemiyorum açıkçası futbolsever degilim sadece galatasaray maçlarını izlerim gerisi beni ilgilendirmez ve Galatasaray kabus gibi top oynayarak basarılı olacagına geçen sezon ilk yarısındaki topu oynasın ben ayhanı barısı sunu bunuda izlemeye razıyım 5. olmayada razıyım sorun yok.Tek üzüldügüm klübün maddi kaybı oluyor o kadar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Aynen abi korkak defansif futbolla, Yunanistan gibi çirkin şampiyon olacağıma Hollanda gibi en güzel top oynayan 3. olurum daha iyi olur
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bize lucescuyu aratanlar utansın :) hala 2001 lerdeyiz
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu burda olmalı. http://www.youtube.com/watch?v=P2p80cqqdtw
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nileppezdel said: Aynen abi korkak defansif futbolla, Yunanistan gibi çirkin şampiyon olacağıma Hollanda gibi en güzel top oynayan 3. olurum daha iyi olur Elinde çok güzel kadro vardı da defansif mi oynadı adam? Mecburen öyle oynadı. Shaktar'da gördük adamı defansla alakası yok nerdeyse kudurmuş gibi saldırıyodu takım
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Beşiktaş'ta da defansif oynattı gayet. Tamam başarılı ama çirkin oynatıyordu. Güzel oyunla başarılı olalım, zamanında olduk :(
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ondan sonra gelip Mourinho'yu savunuyosunuz bi de >:D<
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mourinho kapandığı zaman izlemek zevk veriyor ama, Yunanistan gibi kapanmıyorlar. En azından kapalı ve defansif futboldan nefret eden biri olarak ağzım açık izliyorum adamlar kapandığı zaman bile. Bi garip o adam... Madrid'de defansif oynatmayacaktır o da muhtemelen
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 allah belasını versin böyle yönetimin. doldum taştım valla. lig başlıyor cumartesi sonrada avrupa maçı var. orta sahaya adam alacaksan alışması uzun sürecek zaten. çingene pazarlığı yapıp stoch'u kaybettik hala mı onu yapıyorlar anlayamıyorum. lugano'yu mu alcaksınız orta sahaya polak'ı mı alcaksınız. yıldızı geçtim transferi bitirin süründürüp durmayın ulan. 2 gündür zırt pırt sitelere baka baka bi hal oldum. şu sıcak günlerde içimden sıcak sıcak küfürler çıkıyor. adnan beyler son kozlarını oynar bu sene gibi geliyor. haldun olsa adebayor'u kiralayıp koltuk altına alıp getirmişti şimdiye. cimbom'a yakışmazmış kiralık adam. lan yıldız adamı kiralayın gitsin. sıcaklar başıma vurdu heralde içimden birşeyler kabardı.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 nileppezdel said: Mourinho kapandığı zaman izlemek zevk veriyor ama, Yunanistan gibi kapanmıyorlar. En azından kapalı ve defansif futboldan nefret eden biri olarak ağzım açık izliyorum adamlar kapandığı zaman bile. Bi garip o adam... Madrid'de defansif oynatmayacaktır o da muhtemelen Ama Rew hakkaten doğru demiş...Inter'in Barça karşısında sadece 60 küsür pas yapabildiği(bu kadar rezil bir rakamı bir daha muhtemelen göremezsiniz),yarı sahayı geçemediği maçta Mourinho'yu övüp,Flerquin'li,Perez'li,Victoria'lı,Serkan Aykut-Bülent Akın'lı kadronun ilk gruplardan çıkıp,ikinci gruplarda Liverpool,Roma,Barcelona karşısında çok şanssız beraberlikler almasına rağmen kıl payı çeyrek finale kaçırmasını eleştirmek,büyük haksızlık olmuş kusura bakma...
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Öeh ne oldu yahu,aynı mesajdan dört tane atmış,bir düzeltiverebilirse modlar,kirletmeyelim ortalığı...
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Öeh ne oldu yahu,aynı mesajdan dört tane atmış,bir düzeltiverebilirse modlar,kirletmeyelim ortalığı...
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şimdi de Benoit Cheyrou lafları dönüyor. of boku çıktı artık be.
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 günaydın mister, var mı yeni fcn, scoutgs bombaları :) ama KESİN bitmiş olsun ha, imzalar felan atılmış olsun öyle Altidore gibi görüşmelerin devam ettiği haber olmasın :) :) :)
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 harry antipatik olmaktan bıkmadın mı aylardır? forumda kim görse yazdıklarını arkandan hıncal diye laf ediyor ve forumda istisnasız olarak dalga geçiliyorsun. bu olay insanın gururunu kırar biraz. fcn olayına gelince... evet fcn patladı, evet fcnye çok güveniyordum güvenim boşa çıktı vs vs. ama kalkıp bunu kendime dert edemem. alt tarafı takımımın yapamadığı transfer. dert etmem gereken daha büyük olaylar var. üstüne üstlük senin de buraya çıkıp "in da face ha-ha" yapman senin zeka seviyenin ne kadar da az olduğunu gösterir. kimbilir kaç saat geçirdin burda ben mesaj atayım diye.
Öne çıkan mesajlar