nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Oynatmasınlar Baros'u ya. Dandik takım zaten rakip, biz kendi mallığımızdan berabere kaldık. Batdal da 1 irek 1 de çizgiden çıkartılan topu vardı, gayet etkiliydi yani. Tırt bi takımı gerizekalı kalecimiz ve vasat ortasahamız yüzünden yenemedik diye reisimizi harcamasınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 birde orta sahamızda musaya ben çok güveniyorum.tek sorunu çok genç olması ama tam aradığımız özellikte bir adam.arada bir şans verse pişirse adamı süper olcak ama reykard pek tınlamıyor gibi gençleri.aydınıda geçen yıl yönetimin ısrarıyla oynattığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 reykardla ilgili baya laf dönmüş.reykardın hataları var ama teknik direktör degiştirmek çare değil.ben galatasarayın bazı yerli futbolculardan kurtulması gerektiğini düşünüyorum.teknik direktör beğenmeyen kulis oluşturan bir futbolcu yapımız var.bu uefa sonrasından beri var. hakan sukur bunları kenetlediği zmaan köpekler gibi 11 yerli top oynuyorduk. şimdi bakıosun kıçını kaldırmayan bir sürü adam. 2-0 öne geçen takım skoru koruyamıyorsa reykard napsın geçen sezon bu tarz kaç puan kaybettik herkes biliyor.kaleci hataları defans hataları son dakika yenilen goller.geçen sezonda değil.bu feldkamptan beri var. yani degişen birşey yoksa ayhana sabriye katlanılmasını anlayamıyorum.bu kemik yerli futbolcuları gönderip tertemiz gençleri ve yabancı transferleri koysalar bi tane galatsaray taraftarı sesini cıkarmaz.aykutuda gönder.ondan hala kaleci olmaz.koy kaleye ufugu.emre çolak tayfasını koy.kewellıda koy başlarına aslanlar gibi top oynarlar bu iş ayhanla servetle sabriyle olacak iş değil.sabri yine döndü eski haline.geçen sezon başlarında iyiydi.yine dağa taşa ortalar yine rakip takıma gollük paslar ben artık katlanamıyorum abi bu adamlara.kaç sene oldu.reykard kalsın alayı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Red said: bej forma çok iyi yalnız.kumaşı falan.ve ülker telekom yazıları yapıskan değil allahtan.en nefret ettiğim şey.mor forma öyleydi.somon formada kumaş içindedir umarım yakından gördünmü bilmiyorum ama gayet bok gibi bişeye benzemiyor kusmuk rengi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yakından da gayet şık ve yaratıcı forma çekebilenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Geçen seneki sorun bence sadece yıldızların ayağına bakmamızdı,geçen sene neydi olay Keita yardıracak,Arda açacak,Baros atacak...Eğer bir takım belli bir düzen olmadan sadece belli adamların ayağına bakarsa sonu hüsran oluyor elbetteki..Yani ben Rijkaard'ı geçen sene başarılı bulamıyorum maalesef,benim için en büyük hatası 1 yıl içinde Galatasaray'ın 1 adım ileriye gidememiş olmasıdır...Şansızlık,sakatlık elbetteki olacak ama oyunculara bağlı bir takım varsa o çok ciddi sorun oluyor,işte geçen sene bizim sorunumuz buydu maalesef..Nonda'nın gönderilmesi,forvetsiz oynamak vs bunlar belli plan-program çerçevesinde yapılan hamleler değildi kesinlikle..Takımın hala bu kadar Baros'un ayağına bakması hoşuma gitmiyor,Galatasaray gibi bir takım belli oyunculara bağlı kalmamalı...Manu'nun bir sistemi vardır,o sistemde tabii ki kilit oyuncular olmayınca üst düzey performans olmayabilir,fakat Ronaldo gider,başkası gelir,takım bir anda 4.5. olmaz...Bu sene transfer bile yapmıyor Manu mesela... E onların yedekleri bizimkilerden iyi diyebilirseniz,doğrudur,fakat elinizdeki tek yedek forvet adamını da gönderirseniz,bu yetersizlik olmuyor,yanlış hamle oluyor... Birçoğumuz için neydi geçen sene başında olay;Rijkaard kalsın,uzun vadeli düşünelim,şampiyon olmayalım,ancak ilerleme görelim,sistem görelim,düzen görelim ve bunu Galatasaray dinamikleri içinde görelim,Barça dinamikleri içinde değil demedik mi?...Onu göremedik işte,1 sene ilerleme olmadı... Umuyoruz ki bu sene her hafta her ay üstüne koysun takım,birşeyler görelim,yine her maçı kazanmayalım,şampiyon da olmayalım da,takımdaki ilerlemeyi görelim istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Aiko said: Red said: bej forma çok iyi yalnız.kumaşı falan.ve ülker telekom yazıları yapıskan değil allahtan.en nefret ettiğim şey.mor forma öyleydi.somon formada kumaş içindedir umarım yakından gördünmü bilmiyorum ama gayet bok gibi bişeye benzemiyor kusmuk rengi direk. abi aldım giyiyorum :) gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Forma net güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ya şu formaları fit çıkarsınlar artık yaa. bej formayı fit olarak yapsalarmış milyon satarmış bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 showtv ve 100. yıl formamdan sonra en sevdiğim forma bu oldu ya.çok sevdim :) bide annem formalarımın yarısını atmasaydı her forma vardı.şimdi 10 tane falan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pinonun yumruğu havada koşarkenki halini düşünüyorum bu formayla, işte o gün şampiyonluğu kutladığımız gün olacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 92 lira verdim beje içim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 92 çok yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2010/07/37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi onu bunu bilmemde lisede uykularımın kaçtığı şampiyonlar ligi maçlarını özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 FCNde bir soru var Formspring sayfasında. FCN said: Emerson transferi yatmadı ama yattı diyorsunuz. Ortam sakinleşsin diye değil mi? -Hangi isim söylenirse söylensin pek doğru olmayacaktır. Emerson, Jenas ve Conceicao birileri tarafından ortaya atılan 'doğru' transferler.. Gerekli açıklama akşam saatlerinde blogta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 KONSESAO gelsin ismi süper, ama napar hiçbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Abi Emerson ne? 34 yaşında şişko ve bitmiş bir adam. Emerson'u alırlarsa ABV öyle yönetimin. Conceicao? Bi tane almıştık bozuk çıkmıştı. Neden tekrar deniyoruz? (:P) Sadece Jenas güzel olur, çok da güzel olur. Ama o da olmaz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Haha bencede Emerson cacıkta Jenas olsa çok çok güzel olur. Sanırım haftabaşına bir şeyler açıklanacak en geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 marquez geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eski cl maçlarını izliodum.emersonu falan gorunce dedim bi emerson vardı noldu ona. bide emerson beinm için tip olarak ztn ali erenden sonra 2. tipsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ribery'nin hakkını yiyorsun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 -.- Bahdedilen Emerson bu beyler. http://www.transfermarkt.co.uk/en/%C3%89merson/leistungsdaten/spieler_39073.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bahsedilen Conceicao da o heralde o zaman? :D Bi de önce orta saha, sonra belki stoper almak lazımken yabancı sol beke para vermesinler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 3 transfer gelmicek mi.bence sol bek şart bize hakan balta stopper kılıklı bir adam.arda olmadıgında soldan atak yapamıyoruz.sabri dağa taşa orta ypaıyorda.hakan balta fazla defansiz kalıyor.ki stoperde gayet iyi bence neille bi sol bek bi kaleci bide ortasaha.cünkü sabri gidene kadar sağ beke çiviledi kendini.biz istesekde asla sağ bek degişmicek gibi :).bari sol degişsin elano gitmez herhalde.gitse giderdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar