Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

birde orta sahamızda musaya ben çok güveniyorum.tek sorunu çok genç olması ama tam aradığımız özellikte bir adam.arada bir şans verse pişirse adamı süper olcak ama reykard pek tınlamıyor gibi gençleri.aydınıda geçen yıl yönetimin ısrarıyla oynattığını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

reykardla ilgili baya laf dönmüş.reykardın hataları var ama teknik direktör degiştirmek çare değil.ben galatasarayın bazı yerli futbolculardan kurtulması gerektiğini düşünüyorum.teknik direktör beğenmeyen kulis oluşturan bir futbolcu yapımız var.bu uefa sonrasından beri var.

hakan sukur bunları kenetlediği zmaan köpekler gibi 11 yerli top oynuyorduk.

şimdi bakıosun kıçını kaldırmayan bir sürü adam.

2-0 öne geçen takım skoru koruyamıyorsa reykard napsın

geçen sezon bu tarz kaç puan kaybettik herkes biliyor.kaleci hataları defans hataları son dakika yenilen goller.geçen sezonda değil.bu feldkamptan beri var.

yani degişen birşey yoksa ayhana sabriye katlanılmasını anlayamıyorum.bu kemik yerli futbolcuları gönderip tertemiz gençleri ve yabancı transferleri koysalar bi tane galatsaray taraftarı sesini cıkarmaz.aykutuda gönder.ondan hala kaleci olmaz.koy kaleye ufugu.emre çolak tayfasını koy.kewellıda koy başlarına aslanlar gibi top oynarlar

bu iş ayhanla servetle sabriyle olacak iş değil.sabri yine döndü eski haline.geçen sezon başlarında iyiydi.yine dağa taşa ortalar yine rakip takıma gollük paslar

ben artık katlanamıyorum abi bu adamlara.kaç sene oldu.reykard kalsın alayı gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bej forma çok iyi yalnız.kumaşı falan.ve ülker telekom yazıları yapıskan değil allahtan.en nefret ettiğim şey.mor forma öyleydi.somon formada kumaş içindedir umarım

yakından gördünmü bilmiyorum ama gayet bok gibi bişeye benzemiyor kusmuk rengi direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneki sorun bence sadece yıldızların ayağına bakmamızdı,geçen sene neydi olay Keita yardıracak,Arda açacak,Baros atacak...Eğer bir takım belli bir düzen olmadan sadece belli adamların ayağına bakarsa sonu hüsran oluyor elbetteki..Yani ben Rijkaard'ı geçen sene başarılı bulamıyorum maalesef,benim için en büyük hatası 1 yıl içinde Galatasaray'ın 1 adım ileriye gidememiş olmasıdır...Şansızlık,sakatlık elbetteki olacak ama oyunculara bağlı bir takım varsa o çok ciddi sorun oluyor,işte geçen sene bizim sorunumuz buydu maalesef..Nonda'nın gönderilmesi,forvetsiz oynamak vs bunlar belli plan-program çerçevesinde yapılan hamleler değildi kesinlikle..Takımın hala bu kadar Baros'un ayağına bakması hoşuma gitmiyor,Galatasaray gibi bir takım belli oyunculara bağlı kalmamalı...Manu'nun bir sistemi vardır,o sistemde tabii ki kilit oyuncular olmayınca üst düzey performans olmayabilir,fakat Ronaldo gider,başkası gelir,takım bir anda 4.5. olmaz...Bu sene transfer bile yapmıyor Manu mesela...
E onların yedekleri bizimkilerden iyi diyebilirseniz,doğrudur,fakat elinizdeki tek yedek forvet adamını da gönderirseniz,bu yetersizlik olmuyor,yanlış hamle oluyor...
Birçoğumuz için neydi geçen sene başında olay;Rijkaard kalsın,uzun vadeli düşünelim,şampiyon olmayalım,ancak ilerleme görelim,sistem görelim,düzen görelim ve bunu Galatasaray dinamikleri içinde görelim,Barça dinamikleri içinde değil demedik mi?...Onu göremedik işte,1 sene ilerleme olmadı...
Umuyoruz ki bu sene her hafta her ay üstüne koysun takım,birşeyler görelim,yine her maçı kazanmayalım,şampiyon da olmayalım da,takımdaki ilerlemeyi görelim istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Red said:

bej forma çok iyi yalnız.kumaşı falan.ve ülker telekom yazıları yapıskan değil allahtan.en nefret ettiğim şey.mor forma öyleydi.somon formada kumaş içindedir umarım

yakından gördünmü bilmiyorum ama gayet bok gibi bişeye benzemiyor kusmuk rengi direk.

abi aldım giyiyorum :)

gayet güzel
Sosyal ağlarda paylaş

FCNde bir soru var Formspring sayfasında.
FCN said:

Emerson transferi yatmadı ama yattı diyorsunuz. Ortam sakinleşsin diye değil mi?

-Hangi isim söylenirse söylensin pek doğru olmayacaktır. Emerson, Jenas ve Conceicao birileri tarafından ortaya atılan 'doğru' transferler.. Gerekli açıklama akşam saatlerinde blogta..
Sosyal ağlarda paylaş

3 transfer gelmicek mi.bence sol bek şart bize

hakan balta stopper kılıklı bir adam.arda olmadıgında soldan atak yapamıyoruz.sabri dağa taşa orta ypaıyorda.hakan balta fazla defansiz kalıyor.ki stoperde gayet iyi bence neille

bi sol bek bi kaleci bide ortasaha.cünkü sabri gidene kadar sağ beke çiviledi kendini.biz istesekde asla sağ bek degişmicek gibi :).bari sol degişsin

elano gitmez herhalde.gitse giderdi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...