Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

rüyamda beşiktaş maçında pino defans oynuyordu. gerçi aynı rüyanın devamında bizim halı saha takımı liechtenstein milli takımıyla maç yapıyodu lan.
8'erden bizim sahada oynarsak yenme şansımız var.
Mesaj tarihi:
aboo adnan polat.nası bi drama yapıyor

yok ben hapis mi yatayım.seçim kararı aldım işte daha ne yapabilirim.yargı ne derse onu yapıcaz karşı gelemeyiz tripleri

adam resmen 1 sene daha kalma peşinde.herkesi kendinden iyice nefret ettirene kadar zorluyor

seçimler temmuza kalırsa adaylar çekilicek galiba.2012ye kalıcak.adnanda o ara ne bulursa transfer teknik direktör zorlicak şampiyon olmak için.

ertesi sene yine kanser
Mesaj tarihi:
polat 1 sene kalsa ne olucak cidden merak ediyorum. hangi yüzle maçlara gidebilecek, nasıl taraftarla iletişme geçebilecek ne düşünüyor bilmiyorum da cidden saçma sapan bir inat yüzünden klübünün bir sezonuna daha .iç edicek boş yere.

bırak git arkadaş neyi zorluyorsun yahu
Mesaj tarihi:
nasıl ne ilgisi var abi.
adam bariz trollüyor işte oldu bittiye getirip 1 sene daha oturma peşinde o koltukta. bütün hukukçular, divan üyeleri çıkıp istifa ederse seçim olur kimse karışamaz dedikçe bu adam dava açıyor, mahkeme var diyor. işin futbolunu falan geçin zaten de koskoca camiayı kendi başkanı mahkemeye veriyorsa, her gün yeni bir rezillik çıkarıyorsa bu trajikomik bir durumdur. istifa etmeyip o koltukta durduğu her saniye küllüm zararken rahat olmanız ilginç. :p
Mesaj tarihi:
Ben suçlu olarak Adnan Polatı bulmadığım için. Rahatım, Helacı Adnan Sezgin gibi adamlar varken adam ne yapsın ben kendine güveniyorum ve inanıyorum iyi işlerde yapıyor bana göre

illa değişiklik olacaksa, futbolcularda olmalı bu zihniyetteki futbolcular ayrılmalı takımdan
Mesaj tarihi:
4Ever said:

Ben suçlu olarak Adnan Polatı bulmadığım için. Rahatım, Helacı Adnan Sezgin gibi adamlar varken adam ne yapsın ben kendine güveniyorum ve inanıyorum iyi işlerde yapıyor bana göre

illa değişiklik olacaksa, futbolcularda olmalı bu zihniyetteki futbolcular ayrılmalı takımdan

lol adnan sezgini kim getirdi futbolun başına?sonuna kadar destek verdi herife,istifa ettiğinde bile bırakmaycaktı hatta adnan polat,sezgin "yok hacı mına koyduk zaten takımın bırakayım ben artık" dedi.
Mesaj tarihi:
Zep said:

lol adnan sezgini kim getirdi futbolun başına?sonuna kadar destek verdi herife,istifa ettiğinde bile bırakmaycaktı hatta adnan polat,sezgin "yok hacı mına koyduk zaten takımın bırakayım ben artık" dedi.

O Konularda haklısın ama takım o seviyeye geldikden sonra Göndersen ne fayda göndermesen keza gördük gönderilde ne oldu. Herşey değiştimi tüm problem bizim futbolcularımızda. Başka kimsede değil birde bir kere olsun başkanın arkadasında durmayan taraftarın bence.
Mesaj tarihi:
ulan askere geldim geleli galibiyet yüzü göremedim. bi eskişehir maçını hatırlıyorum kazandığımız. neyse bu rezilliği burda yaşamak en iyisi benim için genede
Mesaj tarihi:
Yarın mahkemeden seçim yapamazsın kararı çıkarsa, o zaman kopacak dananın kuyruğu... Yarın ya Polat 1 sene daha Galatasaray'da ya da bu ayın ortasında seçim var.

Dün telegol'de divan başkanınız konuştu da, adam haklı be abi. Saçma sapan bir sebepten dolayı tedbir kararı alınmış seçime. Onu eğer mahkeme kabul etmez de diretirse kararında önümüzdeki sene ilk 15 içinde olun da... Neme lazım, soprtif başarıyı çok önemsiz görüyor Ednan bey.
Mesaj tarihi:
Aysal gelirse Terim galiba.

Eh. 6 senelik çalışmasında sadece son senesi başarısızdı bence. Gereğinden fazla eleştirilmişti.
Mevcut durumdan çıkarıcak ender hocalardan biri zaten. Yeni bir hoca macerası kaldıracak halde değil kulüp. Ya Lucescu ya Terim diyordum Terim olmuş.

Bir de galiba Bjk maçından sonra Terim sadece Lorik kalsın, geri kalan yabancıları yollayabilirsiniz demiş.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91764
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...