Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hadi bakalim oglan atletikoya gitmi$ sonunda. 12,5 m € ya 2 tane arda alirdi bu adamlar gerci. seviyorum $u menecerleri ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gittiyse iyi tabi işallah gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 adam arda için geliyor bizim yöneticelerle yemek yiyor gidiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kim atletikoya gitmiş.oglan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Esh said: hadi bakalim oglan atletikoya gitmi$ sonunda. 12,5 m € ya 2 tane arda alirdi bu adamlar gerci. seviyorum $u menecerleri ya.. çatır çatır oynar orda arda, üstüne bir paraya da okuturlar 2 sene sonra isterlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 galatasaray haberleri komikleşmeye başladı gazetelerde hahaha unal aysalın transfer listesinin başında ze roberto geliomus filan ahhaha utanmasalar gallardo ve pireside yazıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 37 yaşındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ama ze roberto iyi ya.Gerçi baya yaşlandı.Bide hani futboldan anlamayan birine bu isimde birini alcaz desen vay be filan der. İsmi karizmatik filan geliyo.asdf.hmppfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 geçen ze roberto açıklama yapmış gs beni istiyor diye.büyük ihtimal son senesinde iyi parayla yatmak istediği için kendisi uydurmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ze roberto .. muhammed kallon ve insua galatasarayda yazdim diye 1 ay banladilar beni bu bolumden. fotomacla aramda bi fark yoktu oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 halbuki insua geldi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 pires hala uçakta gallardonun ise karısı izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yalniz turlu espiriler $akalar yapiyoruz da, aysal harbi bomba olarak ze robertoyu alirsa sikin kafaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ya istikrarımız olmadıgını zaten bılıyoruzda 10 sene ıcınde kazandıgımız sampıyonlukların tamamı istikrarsız oldugumuz donemlerdir yine .Ben diyorum ki savunma saglam olunca bızım takım kazanıyor falan yalan en ıyısı barosun 25 gol attıgı donem gibi donem lazım bıze soyle adam akıllı ızlemesı guzel rakiplere korku veren. Ondan sonra bız sampıyon olalımda fener gelsin yine 6 atsın ısterse onemlı degıl sampıyonlugu ozledım ben . Hatta alın sampıyonlukta sızın olsun ben avrupada bırseyler goriim istiyorum bir ceyrek final falan nerede ah adnan nerede. Neyse gıdıyor kurtulucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 suan 37 yasında seneye 38 ze zoberto gelirse yatmaya gelmez ölmeye gelir heralde iade-i ziyaret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 III. TERIM DONEMI Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Aslan'da şimdiden önümüzdeki sezon planlamaları yapılıyor. Başkan adaylarından Ünal Aysal, İmparator'u tam yetki ile Florya'nın lideri yapmak için anlaşmaya vardı. TEK PATRON OLACAK Fatih Terim futbolun tek patrounu olurum, mevcut kadrodan en fazla 10 isim kalır bu nedenle de ciddi bir transfer bütçesi isterim şartlarını koştuğu görüşmede prensibte el sıkıldı. KENDİSİ DE DOĞRULADI Geçtiğimiz gün eski talebesi Milan'ın efsane kaptanı Maldini ile olan görüşmesinde Terim önümüzdeki sene çalışacağını doğruladır. Maldini'nin neden çalış mıyorsunuz sorusuna dinleniyorum yanıtını veren İmparatar ama başlayacağım diye de ekledi. http://i.imgur.com/aGqBf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tek patron olayı çok büyük yalan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Masquerade said: Maldini'nin neden çalış mıyorsunuz sorusuna dinleniyorum yanıtını veren İmparatar ama başlayacağım diye de ekledi. kim yazdı abi bu cümleyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi mourinho gelse şu takımın belini doğrultamaz. BAM'dan birini barcelonaya koy man utdye koy adamlar şu durumlarında şampiyonluğu kaçırırlar sezon sonuna kadar. Ferguson kalp krizi geçirir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 su takim olmicak zaten isini bilen biri gelirse. milandan ogrencisi maldiniyi de alsin gelsin terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 fatih terimin eski talebesi maldini adsfjhsdfksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 fatih terim dediğiniz adam rui costayı yarattı yalnız. o adam ki terim sayesinde yıllarca üst düzey takımlarda top oynadı. bundan 20 sene sonra fatih terim büyük adamdı diye anlatırsınız çocuklarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Terim iyi de çevresi kötü. En büyük hatası çok havalarda gezmesi oldu. İlahım ben burada falan derken değişen futbola ayak uyduramayıp kepaze oldu doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yüzüne vurmadın mı hatasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar