Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ya istikrarımız olmadıgını zaten bılıyoruzda 10 sene ıcınde kazandıgımız sampıyonlukların tamamı istikrarsız oldugumuz donemlerdir yine .Ben diyorum ki savunma saglam olunca bızım takım kazanıyor falan yalan en ıyısı barosun 25 gol attıgı donem gibi donem lazım bıze soyle adam akıllı ızlemesı guzel rakiplere korku veren. Ondan sonra bız sampıyon olalımda fener gelsin yine 6 atsın ısterse onemlı degıl sampıyonlugu ozledım ben . Hatta alın sampıyonlukta sızın olsun ben avrupada bırseyler goriim istiyorum bir ceyrek final falan nerede ah adnan nerede. Neyse gıdıyor kurtulucaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

III. TERIM DONEMI

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Aslan'da şimdiden önümüzdeki sezon planlamaları yapılıyor. Başkan adaylarından Ünal Aysal, İmparator'u tam yetki ile Florya'nın lideri yapmak için anlaşmaya vardı.

TEK PATRON OLACAK

Fatih Terim futbolun tek patrounu olurum, mevcut kadrodan en fazla 10 isim kalır bu nedenle de ciddi bir transfer bütçesi isterim şartlarını koştuğu görüşmede prensibte el sıkıldı.

KENDİSİ DE DOĞRULADI

Geçtiğimiz gün eski talebesi Milan'ın efsane kaptanı Maldini ile olan görüşmesinde Terim önümüzdeki sene çalışacağını doğruladır. Maldini'nin neden çalış mıyorsunuz sorusuna dinleniyorum yanıtını veren İmparatar ama başlayacağım diye de ekledi.
http://i.imgur.com/aGqBf.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...