Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tinu said:

hocam farkında değilsin ama kümeye düşmeye doğru gidiyo takım sen hala tam kadro çıkmayalım felan diyorsun :)

daha gs nın beşiktaş trabzon kayseri kasımpasa gibi çok ciddi takımlarla maçları var. bence hic de genc kadroyla çıkacak zaman değil gibi

as kadrodan ne hayır gordun de genc kadrodan korkar oldun?
Mesaj tarihi:
DoruK said:

küme düşmeyiz ya. fener bu kadar kötü olsa kesin düşerdi de gs'nin büyüklüğü var işte.

düşürtmezlerde abi şimdi konya kasımpaşa falan deli saldırcak
işi zor gsnin biraz yusuf yusuf olur
Mesaj tarihi:
bu takım kayseri beşiktaş tirabzon maçlarından 3 puan cıkarsın mustafa sarp forması alıcam

bide milli takımdaki arda nasldı şimdi buna bak bide

dedim ve sarp girdi

5-0
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

3 farklı yenilmediğimiz sürece 11. liğimizi koruyoruz gençler.allahtan buca kaybetmiş bu hafta :D
asdfasdfa lanet olsun :D.bundan önce en kötü 13. olmuştuk sanırım :) bu sefer 13. bile olamıycaz bu gidişle
Mesaj tarihi:
Esnaf tam alıntı yapıyordum sen yaptın benden once.Gs bundan sonrakı maclarını bıraz zor kazanır,ılk 10 sıradakı takımların hepsınden zor fıksturu,hele onumuzdekı 2 macı kaybederse bu kadro ıle heyecan yapıp sapıtabılır.(bu kısım fb lı duası)
Mesaj tarihi:
bu saatten sonra hala Stancu'yu savunan adam varsa ıslatılmış odunla dövmek lazım. Bu kadar düz bi oyuncu olamaz, olsa da GS'de işi yok.

Serkan Kurtuluş için sezon başından beri söylüyorum "bırakın GS'yi TSL'de işi yok bu adamın" diye. Aha buyrun.

Cana'yı severdim, o da düştü gözden. Kewell milli maçlarda coşuyo, bizde fıss. Ona bile gitsin diyorum artık neredeyse.
Mesaj tarihi:
Hehe Hagi çok kötü kazık attı GS'ye valla, romanyadan komisyon alıp topladı bir yığın saçma sapan adamı. Tazminatınıda aldı gitti rahatladı, bundan sonra taraftarlar hala hagi hagi derse bu kazıklar müstahak.

Stancu iyi bir adam olsa Romanyada ne işi var, ha iyi bir cevher deseniz o zaman 5 milyon ne alaka.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...