toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tinu said: hocam farkında değilsin ama kümeye düşmeye doğru gidiyo takım sen hala tam kadro çıkmayalım felan diyorsun :) daha gs nın beşiktaş trabzon kayseri kasımpasa gibi çok ciddi takımlarla maçları var. bence hic de genc kadroyla çıkacak zaman değil gibi as kadrodan ne hayır gordun de genc kadrodan korkar oldun?
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 web tvyi ne zman acsam gol oluyor acim kapatim bakalım gene olcak mı
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 of 3 lemis antalya. kumede gal gs kumede kal yahu!
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hani zaaaa fln yaziyoduk eskiden, valla o sevk bile yok icimde :S
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulan herkes yürüyor KOŞUN BE BİRAZ! alala sinirlendim.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 küme düşmeyiz ya. fener bu kadar kötü olsa kesin düşerdi de gs'nin büyüklüğü var işte.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 DoruK said: küme düşmeyiz ya. fener bu kadar kötü olsa kesin düşerdi de gs'nin büyüklüğü var işte. düşürtmezlerde abi şimdi konya kasımpaşa falan deli saldırcak işi zor gsnin biraz yusuf yusuf olur
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kac hafta kaldı ki ligin bitmesine? 12 puan fark var 15. ile. cok zor dusmesi takımın da, buraya gelmesi bile yeterince rezalet zaten.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 biri bu takımı toparlarsa atatürk'ten sonra en çok saygı duyduğum 2. adam olabilir.
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu takım kayseri beşiktaş tirabzon maçlarından 3 puan cıkarsın mustafa sarp forması alıcam bide milli takımdaki arda nasldı şimdi buna bak bide dedim ve sarp girdi 5-0
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Trabzon içerde Manisa deplasman Kayseri içerde Beşiktaş Deplasman Kasımpaşa içerde Gençler deplasman Konya içerde
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 6 puanımız var orda yahu. gönüller ferah olsun. hele hasbelkader manisa ya da kayseriyi yenersek oh oh, ilk 10 umudumuz bile olur.
poopla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 3-0 Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Arda Giren oyuncu 16 numarayla Mustafa Sarp stancu - aydın hobarey
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Esnaf said: 3 farklı yenilmediğimiz sürece 11. liğimizi koruyoruz gençler.allahtan buca kaybetmiş bu hafta :Dasdfasdfa lanet olsun :D.bundan önce en kötü 13. olmuştuk sanırım :) bu sefer 13. bile olamıycaz bu gidişle
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Esnaf tam alıntı yapıyordum sen yaptın benden once.Gs bundan sonrakı maclarını bıraz zor kazanır,ılk 10 sıradakı takımların hepsınden zor fıksturu,hele onumuzdekı 2 macı kaybederse bu kadro ıle heyecan yapıp sapıtabılır.(bu kısım fb lı duası)
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu saatten sonra hala Stancu'yu savunan adam varsa ıslatılmış odunla dövmek lazım. Bu kadar düz bi oyuncu olamaz, olsa da GS'de işi yok. Serkan Kurtuluş için sezon başından beri söylüyorum "bırakın GS'yi TSL'de işi yok bu adamın" diye. Aha buyrun. Cana'yı severdim, o da düştü gözden. Kewell milli maçlarda coşuyo, bizde fıss. Ona bile gitsin diyorum artık neredeyse.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 son 2 haftada konya ve kasımpaşa düşmeyi garantiler umarım :P yoksa işimiz yaş.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hehe Hagi çok kötü kazık attı GS'ye valla, romanyadan komisyon alıp topladı bir yığın saçma sapan adamı. Tazminatınıda aldı gitti rahatladı, bundan sonra taraftarlar hala hagi hagi derse bu kazıklar müstahak. Stancu iyi bir adam olsa Romanyada ne işi var, ha iyi bir cevher deseniz o zaman 5 milyon ne alaka.
Öne çıkan mesajlar