Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 stat turnikesi gibi olan turnikede bişey basmıyorsun ki sadece geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 metrodan stada acılan turnikeleri demiyorum ben. metronun icindeki turnikeleri diyorum. tunelin sonunda stadın oldugu alana girmek icin de turnikeler var. onlar milleti yavaslatmak icin konmus. onlar olmasa tunelde millet sıkıp geberir izdihamdan. benim dediklerim metronun icindeki turnikeler, akbil basılan yani. baya genisti, atlamak, altından gecmek falan mumkun. ama etrafta gorevliler var. gerci ne fark eder iste 2 kisi gectik, mecburiyetten o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Benim dediklerim de onlar yahu, metronun icindekiler. Ustu disardakiler gibi kapali olmasa da bayagi bir yuksekti. Kassan gecersin tabii ki bir sekilde de o kadar guvenlik arasinda farkedilmemen imkansiz yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben niye istanbul kartı basamadım acaba :) her ihtimale karşı jeton alıcam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesela Haydarpaşa tren istasyonunda turnikelerin bazılarında istanbul kart sensörü yok. Sadece akbil ve jeton girişleri var. Sağ tarafta kart geçişli turnike var. Aynı muhabbet olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi o kalabalıkta hangi gişede ne var çözemedimki.çözsem bile o kadar kalabalıktiki yan tarafa geçemezdim :) ztn kavga falan cıktı yığılma oldu karambol oldu ben yine 82. dakkada falan cıkarım. öyle olunca 25dakkada kadıkoyde oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ya 8 dakikada 3 gol atarsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahaha kesin 82 dakka 0-0 dakka 90 3-0 olmicak şey değil.ama bu takımda olmaz abi.gönül ister böyle bol gollü olsun tribünler cossun.ama kanser olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ha bide kızılay aracı olcakmıs metro cıkısı kan vereyim bari zaman geçer sonra gider bi dönere 16 milyon verince kendime gelirim znt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 erken gol bulsak varya stad akar bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 erken golu kendi kalemizde buluruz anca. mactan once kan almak nasil bir olay onu da sonra konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 adnan polat stratejisi olabilir milleti kansız bırakıp halsiz düşürüp olası protestolara karşı önlem :) valla öyle çok kalabalık falan olmaz ise ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Red said: ha bide kızılay aracı olcakmıs metro cıkısı kan vereyim bari zaman geçer sonra gider bi dönere 16 milyon verince kendime gelirim znt abi vip'de açık büfe var diyorlar. birsürü fotoğrafı var. senin bi ist kademe vip falan mı onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi toggiede dedi ama ben yarın orayı aricam yani ben vip 3 gidiyorum ikidir. vip2 ve vip1de maç izlemenin hiç gereği yok.belki fener maçları ama dedikleri yere giriş vip3 te yoktu valla.yada ben göremedim eğer bulursam gidip ordan yerim gidip oturup.stand falan kasmam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi senin stada girdigin kapı boyle alısveris merkezi kapısı gibi degil mi? buyuk salona giriyosun, yuruyen merdivenler falan var. yanında tabela var onların vip lounge yazıyor. dur bak ss'i bulursam gostericem. http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2011/01/65.jpg http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2011/01/63.jpg http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2011/01/62.jpg http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2011/01/58.jpg http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2011/01/55.jpg yalnız fotograflara bakınca bu nasıl bi stad, biz nasıl bu stada sahip olduk inanamıyorum yani eaeahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yok abi ben stada burdan girmedim.yürüyen merdiven falan hiç yok hele vip 3 kapısından girdim böyle 500 metrekare bi alan.sağda dönerlerin satılıgı büfe bi tane su çekirdek satan tezgah bitanede kapiçino çay kahve tezhagı 4 adet tuvalet ve bide tribüne giriş kapısı :) yarın ama dolanıcam bulucam orayı :) yangın merdiveni gibi bir merdivenler var.sanırım ordan cıkılıyor oraya.yürüyen merdiven yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi yalnız soyle de olabilir. bu mekanın ismi vip lounge diye vip bilet alanlar girebilir diye bisey yoktur belki de. sırf localılar ve iste protokol tribünü icin ayrılmıs bir bolum olabilir. yalnız boyle ise eger, tribundeki koltuklara vip ismini vermemeleri lazımdı yani sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Oyledir zaten, VIP tribun dedikleri bildigin numarali tribun iste baska bir olayi yok :) Resimdekiler loca kismidir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Locaların zaten eşşek kadar odaları falan var, bu kadar büyük lobiyi napıcaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 adnan polat aydın,ayhan,SARP ve barışı silmiş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aydın yedekte kalsaydı yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aydın kötü gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 valla emre colakta aydında topcu değiller çok net aydın hele bence fazla bile kaldı gsde.az şans bulmadı kaç senedir.konyaya attıgı gol harici başka olumlu hareketi yok emre colakta 20 yaşında cocuk.o cocugunda fiziğinin degişiceğini sanmıyorum. öyle cılız adamlardan messi falan değilse topcu olmaz.çok güçsüzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 emre çolağa şans verilebilir hala bence. ama aydının kredisi çoktan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 şans verilirde aydından farkı yok onunda şutu kaleye gitmiyor yahu adamın öyle güçsüz özel olarak güç calısması falan yapmıyor mu bunlar. top ayagına fazla büyük geliyor.yani tekniği var ama o fizikle vururlar kafasına alırlar topunu önünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar