Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

Esnaf said:

:D haginin kararları çok ilginç cidden.amacını anlamış değilim.barca nın başında olduğunu felanmı sanıyor acaba :).geçende ribery i ben yarattım diyordu.lan ribery olmasa o türkiye kupasınıda alamazdın derler adama

Ribery sanki Galatasaray'a kupa falan aldırdı sanacak bunu okuyanda.
final maçını bildiğin ribery sayesinde kazandık.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

o nasıl oluyor maç başlamadan kazanmak?o maçı size kazandıran mondragon'dur.

çektiğiniz bütün şutlar gol oldu,ama bizimkileri mondragon çıkardı hem de 2 tane çok kritik topla maçı aldı adam.

abi fenerin turkiye kupası finali kazanma ihtimalini goz onunde bulundurunca oynamadan kazanıyosun otomatik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

100. yılımızdaki kepazeliği bir nebzede olsa unutturmuştu o 5-1.

Bence maç ve futbol yorumlamamız çok farklı, ya da belki senin yorumun yok artık o kısmını bilemiyorum, o sebeple tartışmayı daha ileri götürme gereği duymuyorum. O maçı kazandıran Luci nin yazdığı gibi Mondragon'dur. O takımda Ribery'den çok daha fazla katkısı olan biridir.

@Lucifel; O maç oynanmadan kazanıldı kısmı geyik, Fener nasıl olsa kupayı alamaz diye, lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Esnaf said:

100. yılımızdaki kepazeliği bir nebzede olsa unutturmuştu o 5-1.

Bence maç ve futbol yorumlamamız çok farklı, ya da belki senin yorumun yok artık o kısmını bilemiyorum, o sebeple tartışmayı daha ileri götürme gereği duymuyorum. O maçı kazandıran Luci nin yazdığı gibi Mondragon'dur. O takımda Ribery'den çok daha fazla katkısı olan biridir.

@Lucifel; O maç oynanmadan kazanıldı kısmı geyik, Fener nasıl olsa kupayı alamaz diye, lol.
demek istediğim ribery olmasa 5-1 olmaz belki 2-0 3-1 felan olurdu.hagiyide(son haftaya kadar) o zamanki yönetimide kurtarmıştı o 5-1
Sosyal ağlarda paylaş

riberyi haginin keşfettiği filan hikaye tamamda o maçı nasıl ribery almadı ayıp size

ribery olmasa 2-0 biterdi gibi birşey yok .hani ribery olmadan da yenebiliriz biz feneri o ayrı mesele ama o maçı riberyi tek başına aldı

bi kalecide bi maçta 2 tane top cıkarıversin.fenerin 2 tane saglam pozisyonu var atsalardı kesin çevirirlerdi maçı.klasik fener şansı luciano falan abidik gol yemeden bitirdiğimiz ender maçlardan biriydi.

yapmasını gerektiği yaptıgı için mondragona yuklenmez o maç.mucize bi kurtarışı yok yani.

kaleci ve maç alma diyorsak taffarel çok net uefa kupasını aldı.saçma sapan pozisyonları harcadıgımız maçta adam yenilicek golun hakkaten telafisi olmayacak zamanlarda mucize top cıkardı.maç alma odur.mondragon 2 top tokatladı adam mı oldu.mondragonun ender iyi oynadıgı maçlardan biriydi sadece o kadar.

ribery olmasa muhtemelen baya zorlanırdık o maç her fener maçı gibi.

ondan sora o kadar kötü kaleciler geldiki.mondragon gibi kötü bir kaleciyi özler över olduk

riberyinin attıgı golü cıkarıp o olmasa böyle biterdi demek kkomik kaçmış.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

sen bence mondragon'u geldiginden beri izleyememissin, yasın genc oldugu icin.

25 kurtarmıyor mu ağbi.

mondragon iyi kaleci demeyin hiç

onu sevenler iyi kaleci diye değil galataasarayı hakkatne sevdiği duygusal oldugu için seviyordu

bizim taffarelden beri kalecimiz yok çok net.yedeği aykut olan bir adamın senelerce takımda kalmasıda normal.bde mondragon döenmi gs kadrolarını yazın.orta seviye takımın vasat kalecisiydi mondragon

bana diyinki mondragon bize şu şu maçları aldı unutmadık diyin.5-1 fener maçını geç ztn.

keşke gönderilmeseydi tabi.en azından gsyi seviyordu.bide daha iyisi gelir sandık ondan beterler geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

e ztn fener yıllardır türk kaleci rüştü sonra volkan

beşiktaşta cordobadan sonra birileri geldi gitti ama genelde türk

türkiye ye gelen başka kaleci yok ki ztn yabancı adam gibi

trabzonda bi ara garip garip adamlar alıyordu o da yerliye döndü

galatasaray o kadar saçma sapan kaleciler getirdi mondragondan iyisini bulamadık.bence bu vahim birşey

mondragon dönemi maçları bir daha izleyin.duygusal yaklasmadan.

kova kaleci demiyorum.ama ulan ne adamdı mondragon denilcek bir adam değil.cordobanın yedeği nede olsa.ben cordobyı daha çok beğeniyordum

frikik golu evet yemiodu son zamanlarında yediyi golu hatırlıyorumda kim attı unuttum

6-0 lık maçta yediği 2. gol mesela.yan toplarda kornerlerde falan cok kotuydu
Sosyal ağlarda paylaş

Red hala savunuyo musun bu düşünceni ya :)

Mondragon gayet iyi bir kaleciydi. Tartışmasız bir gerçek yani bu.

Ha tabi hayrettin gibisi gelmedi GS'ye o da ayrı :) Ne kadar dalga geçilse de baya iyi kaleciydi hayrettin de. Çok abuk subuk goller yemesine rağmen en zor topları da çıkartabiliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mondragon çok iyi kaleciydi. İlk sene geldiğinde sezon ortasıydı, sırf yarım sezonluk performansıyla bile Fransa'da yılın kalecisi seçilmişti devre arasında GS'ye gelmesine rağmen. Adam gayet müthiş reflekslere sahipti, gayet iyi yer tutuyordu.
İlk geldiği dönemi hatırlıyorum "oha kaleciye bak" diye hayran kalmıştı herkes.

Zaten adamda hala bir şeyler var ki 40 yaşında tekrar milli takıma seçilmiş adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...