Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

cana gibi adamlar lazım her takıma. emreye yaptığı gibi tatlı-sert müdahaleleri ile rakibe burası çiftlik değil diyor işte daha ne. takım arkadaşlarına da moral ve güven aşılıyor.
Emre yapınca aynılarını ağlıyosunuz ama onu napıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

müdahale yandan değil, arkadan hiç değil. dimdik ön taraftan üzerine doğru koşuyor, sonra da iki ayak yere yapışık şekilde yerden kayarak önden ve iki ayak da topa gelecek şekilde müdahale ediyor. Gayet nizami bir hamle. Ha, arkadan dalsa sarı kart zaten, ayak kaldırsa tamam, ya da ayağını emreye taksa düşürse yine tamam. Ama olabilecek en nizami hamle bu. İki ayak yerde mi, yerde. İkisi de topa mı topa. Müdahale önden mi önden. Daha nizami nasıl olacak?

alan yetkilisi de böyle diyorsa vay anasını =)

tabanla çift dalarsan, sadece topa değsen bile tehlikeli hareket.

sadece topla adam arasında tehlike oluşturmayacak bir mesafe varsa tabanla top alabilirsin. yoksa tehlikeli hareket otomatikman.

ayrıca gs'liyim...
Sosyal ağlarda paylaş

ne kastınız ya, taban deniyo ona çivi mivi amma detaya inmişssiniz. adı üstünde tehlikeli hareket. şimdi cana orda topu ıskalasa nolur? emre'nin bacagında delikler ve kırık oluşur. bu da tehlikeli hareket demek.

faul mü değil mi dersenizde benim kanaatimce pozisyon faul degil. topa müdahale var ama topu çalmıyor yani "tackle" yok, olması içinde topu alması lazım, adamı duvara çarpmışa çevirmemesi gerek ama bu pozisyonda emre top kontrolünü kaybediyor.

ister taban ister değil adamın üstüne öyle atlayamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Tehlikeli hareket kuralı, uzun bacaklı futbolcuları kıskanan bücür futbolcuların çekememezliği yüzünden çıkartılmış bir kuraldır (:P)

Şahsen ortada bir faul yoksa oyunun durdurulmasını anlamsız buluyorum. Keşke kalksa şu kural da mücadeleler renklense
Halısahalarda da kalksın lütfen, herkes katil olabilmeli arkadaşlar, kendimi tutmak istemiyorum artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Emrede kimseye aynı şekil girmez. Emre oldugu icin hiç üzülmedim :)

2 3 maç sonra aynı hareketleri emre yaptıgı zaman fenerbahceli arkadaşları tekrardan engin futbol bilgilerini konuşturmalarını bekliyorum.
Emre'nin yaptığı hareketlere ağlarken sizin buna "bir şey yok devam" demeniz zaten saçma olan.

Emre yapar, keşke baros oynasaydı da bir daha kırsaydık ortadan ikiye. Resmen korktu da oynamadı adam. Erkek oyunu bu, daha "Manly" futbolcularla oynayın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Rijkaard'ın açıklamaları

Bu da Rijkaard'ı iyi teknik direktör sanıp habersiz, istemediği adamlar alındı ve işine karışıldı diye başarısız oldu sananlara gelsin. Ha diyorsanız ki Rijkaard yalan söylüyor bu sözlerinde, o zaman yalancı olduğundan zaten yakışmaz Galatasaray'mıza. Tıpkı Servet'in, Mustafa Sarp'ın yakışmadığı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...