Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ya ekşide ki mesajı da ben yazdıysam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Masquerade said: cana gibi adamlar lazım her takıma. emreye yaptığı gibi tatlı-sert müdahaleleri ile rakibe burası çiftlik değil diyor işte daha ne. takım arkadaşlarına da moral ve güven aşılıyor.Emre yapınca aynılarını ağlıyosunuz ama onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 emre oyunu sert değil ki. çirkef. emre çift dalar sonra bi de ters ters bakar hakemin üstüne yürür. cana çift dalar sonra hakeme heey adamım sadece eğleniyorduk ha der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 futbol erkek oyunu, sertlik olacak. sertlikten kasıt tabii karşıdaki adamı sakatlayacak dengesiz bir sertlik değil. basarım abi ben her türlü omuzu, ayakta duracak kadar güçlü değilse gitsin biraz daha çalışsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sen omuzu basıyorsun sıkıntı yokta neill ve cana çift dalıyor sabri eli verine ayağını dia'nın omuzuna atıyor bu nasıl tatlı sert ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Amma ağladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Adam direk topu aldığı pozisyonda kart falan gördü, gereksiz fauller ve gerekli bir sertlik vardı. Gerçi ben emreye yapılan müdahelelerin hiçbirinde gereksiz sertlik diye bir kavram yaratmam, hepsi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fede said: cana çift dalar sonra hakeme heey adamım sadece eğleniyorduk ha der aahaosksdaads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Rewendor said: müdahale yandan değil, arkadan hiç değil. dimdik ön taraftan üzerine doğru koşuyor, sonra da iki ayak yere yapışık şekilde yerden kayarak önden ve iki ayak da topa gelecek şekilde müdahale ediyor. Gayet nizami bir hamle. Ha, arkadan dalsa sarı kart zaten, ayak kaldırsa tamam, ya da ayağını emreye taksa düşürse yine tamam. Ama olabilecek en nizami hamle bu. İki ayak yerde mi, yerde. İkisi de topa mı topa. Müdahale önden mi önden. Daha nizami nasıl olacak? alan yetkilisi de böyle diyorsa vay anasını =) tabanla çift dalarsan, sadece topa değsen bile tehlikeli hareket. sadece topla adam arasında tehlike oluşturmayacak bir mesafe varsa tabanla top alabilirsin. yoksa tehlikeli hareket otomatikman. ayrıca gs'liyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ne kastınız ya, taban deniyo ona çivi mivi amma detaya inmişssiniz. adı üstünde tehlikeli hareket. şimdi cana orda topu ıskalasa nolur? emre'nin bacagında delikler ve kırık oluşur. bu da tehlikeli hareket demek. faul mü değil mi dersenizde benim kanaatimce pozisyon faul degil. topa müdahale var ama topu çalmıyor yani "tackle" yok, olması içinde topu alması lazım, adamı duvara çarpmışa çevirmemesi gerek ama bu pozisyonda emre top kontrolünü kaybediyor. ister taban ister değil adamın üstüne öyle atlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 futbola inancım yok ama bir sabri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adnan sezgin istifa etmiş ancak polat kabul etmemiş pff http://www.ntvspor.net/haber/futbol/26025/ankaragucu-maci-sonrasi-istifa-ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Tehlikeli hareket kuralı, uzun bacaklı futbolcuları kıskanan bücür futbolcuların çekememezliği yüzünden çıkartılmış bir kuraldır (:P) Şahsen ortada bir faul yoksa oyunun durdurulmasını anlamsız buluyorum. Keşke kalksa şu kural da mücadeleler renklense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Emrede kimseye aynı şekil girmez. Emre oldugu icin hiç üzülmedim :) 2 3 maç sonra aynı hareketleri emre yaptıgı zaman fenerbahceli arkadaşları tekrardan engin futbol bilgilerini konuşturmalarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nileppezdel said: Tehlikeli hareket kuralı, uzun bacaklı futbolcuları kıskanan bücür futbolcuların çekememezliği yüzünden çıkartılmış bir kuraldır (:P) Şahsen ortada bir faul yoksa oyunun durdurulmasını anlamsız buluyorum. Keşke kalksa şu kural da mücadeleler renklenseHalısahalarda da kalksın lütfen, herkes katil olabilmeli arkadaşlar, kendimi tutmak istemiyorum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4Ever said: Emrede kimseye aynı şekil girmez. Emre oldugu icin hiç üzülmedim :) 2 3 maç sonra aynı hareketleri emre yaptıgı zaman fenerbahceli arkadaşları tekrardan engin futbol bilgilerini konuşturmalarını bekliyorum.Emre'nin yaptığı hareketlere ağlarken sizin buna "bir şey yok devam" demeniz zaten saçma olan. Emre yapar, keşke baros oynasaydı da bir daha kırsaydık ortadan ikiye. Resmen korktu da oynamadı adam. Erkek oyunu bu, daha "Manly" futbolcularla oynayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: Emre yapar, keşke baros oynasaydı da bir daha kırsaydık ortadan ikiye. Resmen korktu da oynamadı adam. Erkek oyunu bu, daha "Manly" futbolcularla oynayın artık. http://knowyourmeme.com/i/000/060/541/original/1279653313806.jpg?1279658590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Of FTK grubunda Antalya geldi ya, ters takım bize, çok korkuyorum Antalya'dan. Ömer yine hayatının performanslarını ortaya koyar, tribünlere hareket falan yapar.. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Trabzon-Beşiktaş eşleşmesi de legend oldu bu gruplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Geçen sene de Galatasaray-Trabzon aynı gruptaydı, 3 büyükler aynı grupta olamaz diye bir kural mı var? Misal bu sezon Beşiktaş bizim veya Fener'in rakibi olsa tadından yenmezdi, ilk maçlarda bir heyecan yaşanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Keşke bizim grupta Fener olabilseydi. Şu haldeyken bi daha kadıköyde maç yapmak lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kötü olurdu Galatasaray için buna emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 orası bellı olmaz emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ben şahsen iplemiyorum Türkiye Kupası'nı, tek önemsediğim nokta açık farkla bizim sahip olmamızdı kupaya ama Beşiktaş ve Trabzon son yıllarda kupaya verdiler kendilerini 8'er yaptılar, 6 oldu fark. En azından 3-4 senede bir almakta yarar var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Rijkaard'ın açıklamaları Bu da Rijkaard'ı iyi teknik direktör sanıp habersiz, istemediği adamlar alındı ve işine karışıldı diye başarısız oldu sananlara gelsin. Ha diyorsanız ki Rijkaard yalan söylüyor bu sözlerinde, o zaman yalancı olduğundan zaten yakışmaz Galatasaray'mıza. Tıpkı Servet'in, Mustafa Sarp'ın yakışmadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar