barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nileppezdel said: Adam 30sn konuşup başka soru sormayın cevap vermeyeceğim dedi, gelen soruyu da tekrar cevaplamayacağını belirtti Yiğit Şardan'a yaptığı işaretle. Dedim ya adamı zorla çıkarmışlardı resmen :D Daha dikkatli izleyin toplantıları.. (:P) haa ben ortasında açtım ya. görmedim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yücedağ şuan kanalturkte.reykardı bazı oyuncular kovdurttu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kanaltürk'ü açmaya tenezzül bile etmediğimden soruyorum; bu erman'ın ahmet çakar'ın olduğu program değil mi ? direk galatasaray zaten yenilir, daha da karıştıralım diye çağırmışlardır, iyice provoke etmeye çalışır başarısız olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aynen öyle :P.zaten maç bitince maçtan çok ardanın kaptanlığını tartıştılar.ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Tercümanın transfer için rapor verdiğini ilk kez görüyorum ben, adam bi de üstüne itiraz ediyor Galatasaray kabul etmedi benim önerdiğim adamları diye, tamam kötü transfer politikası izlenir de sen kimsin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Samet olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu adam şu gs'nin hiçbir işe yaramayan, yalan yanlış eksik çeviren eski tercümanı mı? yoksa başka bi adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 BulletRide said: Tercümanın transfer için rapor verdiğini ilk kez görüyorum ben, adam bi de üstüne itiraz ediyor Galatasaray kabul etmedi benim önerdiğim adamları diye, tamam kötü transfer politikası izlenir de sen kimsin lan? Bence adamın türkçesi de yetemedi.Rijkaardın istediği adamları kendisinin yönetime ilettiğini falan söylemeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 O abi, bilerek çevirmiyordu takımın gizli teknik direktörüymüş diye manşet çıkacak birazdan bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yok bu o değilde flemenkçe bilenler baya eleştirmişlerdi bunuda.kovulduğu için yarası var bellide bazı konularda haklı bu fener maçı bunun kanıtı oldu.servet,hakan balta,ayhan ve sarp baya iyi oynadılar.adamlar bildiğin reykardı kovdurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 E iyi de sürpriz değil ki. O kadar isteksiz oynamalarından adamların anlaşamadığı belliydi. Ha bilerek oynamayacak kadar artniyetli olduklarını düşünmüyorum, Elano gibi mutsuzluktan performansları etkilendi diye düşünüyorum. Bilerek oynamadılar da kovdurdular diye de takıma zarar vermeye çalışıyorlar işte, her zamanki muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam zamanında GS futbolculuğu yapmış ve asıl mesleği td likmiş. ama rijkaardın yanında çalışacaksın denilince tercümanlık da yaparım demiş. ajaxta rijkaardın bi alt döneminde futbolculuk yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 liderle fark 10 oldu :) ki daha önümüzde kayserispor,trabzonspor ve beşiktaş maçları var.onun dışında hep bize ters gelen antalya maçı var.necati atar yine 1-2 tane.bu seneyi ilk 3 te bitirmemiz baya zor olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs'nin fikstürü antalya trabzon (d) manisa kayseri (d) beşiktaş son 3 maç kolay kasımpaşa gençler konya antalya'yı da yener bu gazla diye düşünüyorum gs için, sonra trabzon deplasmanında aynı şekilde oynayıp berabere kalır, içeride manisaya yenilir eyvah hagi de fos çıktı denir, dışarıda kayseri ve içerde bjk ile aynı şekilde oynayıp berabere kalır, sonra son 3 maçı kazanır i love you hagi diye bağırılır devre biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonra sende uyanırsın :) henuz şöyle böyle olur diyicek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fikstür de kötüymüş baya şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 arda ve baros gelir.elano ve cananın kendine gelmesiyle bi süre götürürüz.trabzon maçı baya zor geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nileppezdel said: E iyi de sürpriz değil ki. O kadar isteksiz oynamalarından adamların anlaşamadığı belliydi. Ha bilerek oynamayacak kadar artniyetli olduklarını düşünmüyorum, Elano gibi mutsuzluktan performansları etkilendi diye düşünüyorum. Bilerek oynamadılar da kovdurdular diye de takıma zarar vermeye çalışıyorlar işte, her zamanki muhabbetbelki sarp ve ayhan öyledirde ben servet in direk bilinçli olarak kötü oynadığını düşünüyorum.servetin arda ilede arası açıkmış gerçi çakar söyledi bunuda ne kadar inanmak lazım tartışılır tabi :P barışla beraber şu takımdan gönderilmesini istediğim tek oyuncu servet.direk bedavaya göndersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 antalya 3 haftadır kazanıyor uyandırıym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Standart 4-4-2'ye dönüş yaparak takımı toparlayabiliriz belki sakatlar dönünce. Pino 2. forvet olarak gayet etkili olabildiğini dün gösterdi zaten, Baros'un yanına iyi bir eküri olur. Ortasahadaki sorunu sanırım hallettik kanatları daha geri çekip 4-4-2'ye dönerek. Misimovic hala etkisiz ama hala ümitliyim. Elano dünkü performansıyla aylardır bahsettiğim Elano oyununu gösterdi umarım böyle devam eder de satılmaz. http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/29506_Galatasaray_SK.jpg Misi tutmazsa onun yerine Arda, Arda'nın yerine de Kewell girer. Zorlu maçlarda Misi yerine apaçi üçlümüzden birini sokarız sol beke de Insua'yı yerleştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fizban said: gs'nin fikstürü antalya trabzon (d) manisa kayseri (d) beşiktaş son 3 maç kolay kasımpaşa gençler konya antalya'yı da yener bu gazla diye düşünüyorum gs için, sonra trabzon deplasmanında aynı şekilde oynayıp berabere kalır, içeride manisaya yenilir eyvah hagi de fos çıktı denir, dışarıda kayseri ve içerde bjk ile aynı şekilde oynayıp berabere kalır, sonra son 3 maçı kazanır i love you hagi diye bağırılır devre biter. hepsini yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gayet güzel kadro yalnız kime karşı çıkaracaksın bu kadroyu cana defans oyuncusu orada bi obi mikel olmalı ki anca kaldırsın hatta 2 tane olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Rewendor said: Standart 4-4-2'ye dönüş yaparak takımı toparlayabiliriz belki sakatlar dönünce. Pino 2. forvet olarak gayet etkili olabildiğini dün gösterdi zaten, Baros'un yanına iyi bir eküri olur. Ortasahadaki sorunu sanırım hallettik kanatları daha geri çekip 4-4-2'ye dönerek. Misimovic hala etkisiz ama hala ümitliyim. Elano dünkü performansıyla aylardır bahsettiğim Elano oyununu gösterdi umarım böyle devam eder de satılmaz. http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/29506_Galatasaray_SK.jpg Misi tutmazsa onun yerine Arda, Arda'nın yerine de Kewell girer. Zorlu maçlarda Misi yerine apaçi üçlümüzden birini sokarız sol beke de Insua'yı yerleştirebiliriz. cana tek başına kaldıramayabilir orayı. Pino-baros ikili oynarsa ilerde süper ligde çok çok iyi olurlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 cananın yanında şu an mehmet topal olsa yılan gibi akardı 4-4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar