Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Adam 30sn konuşup başka soru sormayın cevap vermeyeceğim dedi, gelen soruyu da tekrar cevaplamayacağını belirtti Yiğit Şardan'a yaptığı işaretle. Dedim ya adamı zorla çıkarmışlardı resmen :D Daha dikkatli izleyin toplantıları.. (:P)

haa ben ortasında açtım ya. görmedim onları.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Tercümanın transfer için rapor verdiğini ilk kez görüyorum ben, adam bi de üstüne itiraz ediyor Galatasaray kabul etmedi benim önerdiğim adamları diye, tamam kötü transfer politikası izlenir de sen kimsin lan?

Bence adamın türkçesi de yetemedi.Rijkaardın istediği adamları kendisinin yönetime ilettiğini falan söylemeye çalıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de sürpriz değil ki. O kadar isteksiz oynamalarından adamların anlaşamadığı belliydi. Ha bilerek oynamayacak kadar artniyetli olduklarını düşünmüyorum, Elano gibi mutsuzluktan performansları etkilendi diye düşünüyorum. Bilerek oynamadılar da kovdurdular diye de takıma zarar vermeye çalışıyorlar işte, her zamanki muhabbet
Sosyal ağlarda paylaş

gs'nin fikstürü
antalya
trabzon (d)
manisa
kayseri (d)
beşiktaş
son 3 maç kolay kasımpaşa gençler konya

antalya'yı da yener bu gazla diye düşünüyorum gs için, sonra trabzon deplasmanında aynı şekilde oynayıp berabere kalır, içeride manisaya yenilir eyvah hagi de fos çıktı denir, dışarıda kayseri ve içerde bjk ile aynı şekilde oynayıp berabere kalır, sonra son 3 maçı kazanır i love you hagi diye bağırılır devre biter.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

E iyi de sürpriz değil ki. O kadar isteksiz oynamalarından adamların anlaşamadığı belliydi. Ha bilerek oynamayacak kadar artniyetli olduklarını düşünmüyorum, Elano gibi mutsuzluktan performansları etkilendi diye düşünüyorum. Bilerek oynamadılar da kovdurdular diye de takıma zarar vermeye çalışıyorlar işte, her zamanki muhabbet
belki sarp ve ayhan öyledirde ben servet in direk bilinçli olarak kötü oynadığını düşünüyorum.servetin arda ilede arası açıkmış gerçi çakar söyledi bunuda ne kadar inanmak lazım tartışılır tabi :P barışla beraber şu takımdan gönderilmesini istediğim tek oyuncu servet.direk bedavaya göndersinler
Sosyal ağlarda paylaş

Standart 4-4-2'ye dönüş yaparak takımı toparlayabiliriz belki sakatlar dönünce. Pino 2. forvet olarak gayet etkili olabildiğini dün gösterdi zaten, Baros'un yanına iyi bir eküri olur.

Ortasahadaki sorunu sanırım hallettik kanatları daha geri çekip 4-4-2'ye dönerek.

Misimovic hala etkisiz ama hala ümitliyim. Elano dünkü performansıyla aylardır bahsettiğim Elano oyununu gösterdi umarım böyle devam eder de satılmaz.

http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/29506_Galatasaray_SK.jpg

Misi tutmazsa onun yerine Arda, Arda'nın yerine de Kewell girer. Zorlu maçlarda Misi yerine apaçi üçlümüzden birini sokarız sol beke de Insua'yı yerleştirebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gs'nin fikstürü
antalya
trabzon (d)
manisa
kayseri (d)
beşiktaş
son 3 maç kolay kasımpaşa gençler konya

antalya'yı da yener bu gazla diye düşünüyorum gs için, sonra trabzon deplasmanında aynı şekilde oynayıp berabere kalır, içeride manisaya yenilir eyvah hagi de fos çıktı denir, dışarıda kayseri ve içerde bjk ile aynı şekilde oynayıp berabere kalır, sonra son 3 maçı kazanır i love you hagi diye bağırılır devre biter.

hepsini yeneriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Standart 4-4-2'ye dönüş yaparak takımı toparlayabiliriz belki sakatlar dönünce. Pino 2. forvet olarak gayet etkili olabildiğini dün gösterdi zaten, Baros'un yanına iyi bir eküri olur.

Ortasahadaki sorunu sanırım hallettik kanatları daha geri çekip 4-4-2'ye dönerek.

Misimovic hala etkisiz ama hala ümitliyim. Elano dünkü performansıyla aylardır bahsettiğim Elano oyununu gösterdi umarım böyle devam eder de satılmaz.

http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/29506_Galatasaray_SK.jpg

Misi tutmazsa onun yerine Arda, Arda'nın yerine de Kewell girer. Zorlu maçlarda Misi yerine apaçi üçlümüzden birini sokarız sol beke de Insua'yı yerleştirebiliriz.

cana tek başına kaldıramayabilir orayı. Pino-baros ikili oynarsa ilerde süper ligde çok çok iyi olurlar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...