aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Arkasokak said: artık bu başlığa yorum yapmama gerek kalmadı, galatasaray 2010-2011 sezonu bitmiştir. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aslında hagi için kötü oldu diyoruz ama haginin kendisi için büyük fırsatlar bunlar.ztn hagi bu saatten sora teknik direktörlük konusunda başarılı olamaz.enkazda devralsa onun için büyük fırsat.hem para alacak hemde ya tutarsa hesabı sonuçta hagi galtasaray gibi buyuk kluplerde td olamaz.galatasarayda da olamaz.anca bu şekilde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya hagi ya terim gelicekti terim olmadı.terim olsaydı daha iyiydi en azından adnan sezginden kurtulurduk o gelseydi.adnan sezgin olduğu sürece takımda bir ilerleme olmaz.hagi reykardın küstürdüğü elano ve cana yı kazanırsa süper olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hagi bence başarılı olacaktır. lorik cana yı dikkatle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hagi'nin uzun vadede çok başarılı olabileceğini sanmıyorum. Adam efsanevi bir futbolcu, dünyanın en yeteneklilerinden, ama t.d.'lik kariyeri futbolculukla neredeyse alakasız, ve şu ana kadarki denemelerinde pek olumlu sonuç elde edemedi. Ha, belki ileride pişince çok başarılı olabilir ama şu anda o seviyede de değil. Ama t.d. değişikliği takıma birkaç haftalık, belki ilk yarı sonuna kadar bir boost katabilir. Bir de bari bu kadar kötü durumun içinde bir ümidim takıma küsen Cana ve özellikle Elano'nun belki geri kazanılma ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hammerzeit said: hagi bence başarılı olacaktır. lorik cana yı dikkatle izleyin. Ayhan,Sarp,Servet'i göndersin takımdan başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Rewendor said: Hagi'nin uzun vadede çok başarılı olabileceğini sanmıyorum. Adam efsanevi bir futbolcu, dünyanın en yeteneklilerinden, ama t.d.'lik kariyeri futbolculukla neredeyse alakasız, ve şu ana kadarki denemelerinde pek olumlu sonuç elde edemedi. Ha, belki ileride pişince çok başarılı olabilir ama şu anda o seviyede de değil. Ama t.d. değişikliği takıma birkaç haftalık, belki ilk yarı sonuna kadar bir boost katabilir. Bir de bari bu kadar kötü durumun içinde bir ümidim takıma küsen Cana ve özellikle Elano'nun belki geri kazanılma ihtimali. Vallahi tamamen aynı fikirdeyim, belki Cana ile Elano düzelir de biraz işe yararlar diye düşünüyorum, başka hiçbir avantajını da göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Galatasaray yönetimi Hagi getirmekle büyük hata etti.Hagi büyük futbolcu diye iyi td olacak diye birşey yok bence 2-3 hafta Tugay ile devam edip o sırada tecrübeli ve iyi bir hoca bulabilirlerdi. Galatasaray yönetimi Fenerbahçe maçı var diye hemen td bulmak istedi ama bence Tugay bile olurdu çünkü Cevat Güler'in şampiyon yaptığı sene hala akıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 imzalıyo hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dört bininci mesaj benim olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 4000. mesaj değil 4000. cevap (yani 4001. mesaj) senin oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 NTVsporu açın mustafa yücedağ serveti yerin dibine sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ana avrat sövüyo adam sdkfjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 iyi de yapıyor birader. sıkıyosa çıksın açıklasın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 adam açık açık söylüyo yeniçeriler bunlar diye. yarın açıp bakıcaz gs medyası ne kadar takip edicek bu olayın peşini. yalakaları görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hoha adnan sezginden elanoya, servete, polata herkese geçirdi lan adam=) yıkıp geçiyor bildiğin=) helal be=) ulan ne marescaymış be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 türkiyede içecek suyu kalmadı yalnız bu adamın artık. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 adam veryansın yaptı, yarın ortalık çok pis karışacak, adnan polat kepenkleri kapatıp gitsin bundan sonra hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hagi yeniçeriler konusunda tecrübeli.onlar yüzünden kovulmuştu zaten.takımı bi galibiyet serisine sokar güven kazanırsa o yeniçerilerden direk kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Tam neler dedi bir aktarırsanız süper olur...Kısa kısa merak ettim:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bende şimdi açtımda kaçırdım heralde asıl konuşmaları.dilime laf edemezler felan diyordu.bi özet geçseniz süper olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ya bu mustafa yücedağ benim ev sahibim olabilir adeta, ev sahibimde izmit'in yerlisi, ama ailecek hollanda'ya göçmüşler o daha küçük yaştayken, adamın 3 kardeşi var, üçü de mustafa yücedağ klonu resmen ASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 karışmaz ortalık falan. yarın açıklama yaparlar "kuyruk acısı var, kulübü yıpratmaya çalışıyor" bik bik diye. aynı tas aynı hamam devam eder yönetim churchill styla. "transfer teknik direktöre bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir" Adnan Sezgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yalnız bir tercüman bu kadar forslu takılıyorsa ne diyeceğimi bilemedim, Rijkaard'a transfer listesi sunmuş telefon görüşmeleri yapmış falan filan. Gerçi Samet Reis de Zico'yu bağlamıştı kafa kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar