Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

aslında hagi için kötü oldu diyoruz ama haginin kendisi için büyük fırsatlar bunlar.ztn hagi bu saatten sora teknik direktörlük konusunda başarılı olamaz.enkazda devralsa onun için büyük fırsat.hem para alacak hemde ya tutarsa hesabı

sonuçta hagi galtasaray gibi buyuk kluplerde td olamaz.galatasarayda da olamaz.anca bu şekilde gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi'nin uzun vadede çok başarılı olabileceğini sanmıyorum. Adam efsanevi bir futbolcu, dünyanın en yeteneklilerinden, ama t.d.'lik kariyeri futbolculukla neredeyse alakasız, ve şu ana kadarki denemelerinde pek olumlu sonuç elde edemedi. Ha, belki ileride pişince çok başarılı olabilir ama şu anda o seviyede de değil.

Ama t.d. değişikliği takıma birkaç haftalık, belki ilk yarı sonuna kadar bir boost katabilir. Bir de bari bu kadar kötü durumun içinde bir ümidim takıma küsen Cana ve özellikle Elano'nun belki geri kazanılma ihtimali.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hagi'nin uzun vadede çok başarılı olabileceğini sanmıyorum. Adam efsanevi bir futbolcu, dünyanın en yeteneklilerinden, ama t.d.'lik kariyeri futbolculukla neredeyse alakasız, ve şu ana kadarki denemelerinde pek olumlu sonuç elde edemedi. Ha, belki ileride pişince çok başarılı olabilir ama şu anda o seviyede de değil.

Ama t.d. değişikliği takıma birkaç haftalık, belki ilk yarı sonuna kadar bir boost katabilir. Bir de bari bu kadar kötü durumun içinde bir ümidim takıma küsen Cana ve özellikle Elano'nun belki geri kazanılma ihtimali.

Vallahi tamamen aynı fikirdeyim, belki Cana ile Elano düzelir de biraz işe yararlar diye düşünüyorum, başka hiçbir avantajını da göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray yönetimi Hagi getirmekle büyük hata etti.Hagi büyük futbolcu diye iyi td olacak diye birşey yok bence 2-3 hafta Tugay ile devam edip o sırada tecrübeli ve iyi bir hoca bulabilirlerdi.

Galatasaray yönetimi Fenerbahçe maçı var diye hemen td bulmak istedi ama bence Tugay bile olurdu çünkü Cevat Güler'in şampiyon yaptığı sene hala akıllarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...