Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Sezon başından beri milli takımın rezalet üstüne rezaleti işte. Sakatlık üstüne sakatlık yaşattı resmen oyunculara, iyileşmemiş adamı geri çağırıyor hala.

1 değil 2 değil, böyle de akıllanacağı yok milli takımın, ben GS yönetiminde olsam hiçbir oyuncuyu yollamam milli takıma milli takım yönetimi "akıllanana" kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sezon başından beri milli takımın rezalet üstüne rezaleti işte. Sakatlık üstüne sakatlık yaşattı resmen oyunculara, iyileşmemiş adamı geri çağırıyor hala.

1 değil 2 değil, böyle de akıllanacağı yok milli takımın, ben GS yönetiminde olsam hiçbir oyuncuyu yollamam milli takıma milli takım yönetimi "akıllanana" kadar.

Bu abi, ben bi de ayar oluyorum, GG sakatlandı, selçük sakatlandı; milli takıma katılamayacaklar; ama bizim Sabri sakatlıktan çıkar, ligde oynamadan milli maça; Arda daha yeni ayağa kalkar ligde oynamadan milli maça.

Ligde bir aptal biz varız yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Rewendor said:

Bu abi, ben bi de ayar oluyorum, GG sakatlandı, selçük sakatlandı; milli takıma katılamayacaklar; ama bizim Sabri sakatlıktan çıkar, ligde oynamadan milli maça; Arda daha yeni ayağa kalkar ligde oynamadan milli maça.

Ligde bir aptal biz varız yeminle.
Şu nasıl mantık abi?
GG ile Selçuk'un iyileşme süreci bitmediyse çağıramaz doğal olarak. Kulüp doktorları veriyor sonuçta raporları. Suçlu var milli takımdan önce GS doktorları suçludur bence. Antreman eksiği olan, tam hazır olmayan adama "hazır" raporu verirsen alır tabi adam. Hazır değil dersen zorla alıp oynatıcak hali yok köle değil bu adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...