mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 arda en az 6 hafta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 milli takımda mı iyice sakatlanmış fener maçına yetişiodu cunku normalde.yönetim allah belanı versin.sabriyi ardayı ne gönderiosun. fener maçına 4-6 gol diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 A Millilerimiz'in yıldız futbolcusu idmanda sakatlandı. Reykard = told you so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 servetten suphelenmeye basladım ben.o adam sakatlıyor reykard gitsin diye fenerbahçe maçı büyük tecavuz olacak cimbomun suçu ne pankartı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yükleme antremanlarında kasığından sakatlanmış. Tebrikler emeği geçen Milli Takımımıza. Yönetime de kocaman bir alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yazık oldu :( fener maçından minik bi umudum vardı oda yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sezon başından beri milli takımın rezalet üstüne rezaleti işte. Sakatlık üstüne sakatlık yaşattı resmen oyunculara, iyileşmemiş adamı geri çağırıyor hala. 1 değil 2 değil, böyle de akıllanacağı yok milli takımın, ben GS yönetiminde olsam hiçbir oyuncuyu yollamam milli takıma milli takım yönetimi "akıllanana" kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bulent timurlenkin twitterda yazdığına gore eğer operasyon gerekirse ilk yarıyı kapatırmış kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 küfür etmek istiyorum. gerçekten yani. ettim de zaten. buraya da yaziyim dedim. böyle salaklık yok yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 daha takımla düz koşulara yeni başlamıştı ne diye yükleme antremanlarına alır ki anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mokoko said: bulent timurlenkin twitterda yazdığına gore eğer operasyon gerekirse ilk yarıyı kapatırmış kesin olarak. geride kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi o bilmemne cocuu oynamicak iste gs'de. satcaklardi para ederken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yok böyle bir gerizekalılık cidden. Abi iyileşse bile sakatlıktan yeni çıkan bir adam ne kadar performans gösterebilirdi ki? Tezek mi var Arda'yı çağırıyosun takıma. Yuh ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sezonu 4 ya da 5. bitiririz artık, sağlık olsun. almanyayı yenelim de hele gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 oğuz ardayı kasıtlı olarak sakatlamak istiyor fener maçı öncesi oha sakatlanmış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gerçekten, Arda'da, teknik heyette gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Rewendor said: Sezon başından beri milli takımın rezalet üstüne rezaleti işte. Sakatlık üstüne sakatlık yaşattı resmen oyunculara, iyileşmemiş adamı geri çağırıyor hala. 1 değil 2 değil, böyle de akıllanacağı yok milli takımın, ben GS yönetiminde olsam hiçbir oyuncuyu yollamam milli takıma milli takım yönetimi "akıllanana" kadar. Bu abi, ben bi de ayar oluyorum, GG sakatlandı, selçük sakatlandı; milli takıma katılamayacaklar; ama bizim Sabri sakatlıktan çıkar, ligde oynamadan milli maça; Arda daha yeni ayağa kalkar ligde oynamadan milli maça. Ligde bir aptal biz varız yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu sakatlık başka bişeymiş ya. kasığındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yav bırak. Adam sakatlıktan yeni çıktı. Daha antrenmanların tempoya alışmadan gidip saçma sapan çalıştırdılar, patladı o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adam düz koşuya yeni başlamışken maça yetiştirmek için dayamışlar yüklenmeyi patlamış tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne?! arda yok mu... e biz şimdi kimi tahrik edip de maç disiplininden koparıcaz takımı?!!!?!? derbi riske girdi şu saatten sonra 10 yıldır ilk defa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 misimovicin bacagini kirarsiniz 3. dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 misimovic artistlik yaparak yere atlayıp kendi kendini sakatlanamazsa hiçbişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 deadwoll said: Rewendor said: Sezon başından beri milli takımın rezalet üstüne rezaleti işte. Sakatlık üstüne sakatlık yaşattı resmen oyunculara, iyileşmemiş adamı geri çağırıyor hala. 1 değil 2 değil, böyle de akıllanacağı yok milli takımın, ben GS yönetiminde olsam hiçbir oyuncuyu yollamam milli takıma milli takım yönetimi "akıllanana" kadar. Bu abi, ben bi de ayar oluyorum, GG sakatlandı, selçük sakatlandı; milli takıma katılamayacaklar; ama bizim Sabri sakatlıktan çıkar, ligde oynamadan milli maça; Arda daha yeni ayağa kalkar ligde oynamadan milli maça. Ligde bir aptal biz varız yeminle.Şu nasıl mantık abi? GG ile Selçuk'un iyileşme süreci bitmediyse çağıramaz doğal olarak. Kulüp doktorları veriyor sonuçta raporları. Suçlu var milli takımdan önce GS doktorları suçludur bence. Antreman eksiği olan, tam hazır olmayan adama "hazır" raporu verirsen alır tabi adam. Hazır değil dersen zorla alıp oynatıcak hali yok köle değil bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hazır olmadıkları söylenmiş, Neeskens'in röportajı vardı GsTv'de. Ama Hiddink antremanlarda denemek istiyorum, Almanya maçına %100 hazır olmadıkça çıkarmayacağım demiş. Şu durumda hayır dersek medya yerden yere vurmayacak mı Galatasaray ve Arda'yı? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar