Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

ceyhun gülselam ve selçuk ile anlaşılmış deniyor ama ben trabzonspor un çingenelik yapıp ikisinide bırakcağını sanmıyorum.selçuk değilde ceyhun süper transfer olurdu.
sezon sonunda sözleşmeleri bitiyormuş gerçi ama 6 ayı kalmadan oyuncuyla görüşme yapmak yasak.ceza almasak bari :P

kaynak?
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlıklarda Son Durum

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörü Spor Hekimi Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, tedavisi devam eden oyuncularla ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Arda Turan’ın milli takım maçında ayak bileğine gelen darbe sonrası MR’nın çekildiğini söyleyen Kunduracıoğlu, “Arda’nın ayak bileğinin dış tarafında üç tane bağ var. Bunlardan iki tanesinde tama yakın bir kopma, bir tanesinde kısmi zedelenme var. İkinci dereceden bir ayak bileği problemi diyebiliriz.” dedi.

Kunduracıoğlu Mehmet Batdal, Çağlar Birinci, Juan Pablo Pino ve Hakan Balta’yla ilgili ise şu açıklamaları yaptı: “Mehmet Batdal fizyoterapist eşliğinde çalışıyor ama bugün yavaş yavaş koşularını da yaptı. O da iyi duruma geldi fakat daha takımla çıkartmıyoruz. Çağlar Birinci kuvvet ve koşu programında. Juan Pablo Pino takımla başladı. Hakan Balta’nın ise arka adelesinde kısmi zorlanması var.”

Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu bugün Almanya’dan gelen ekip tarafından Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularına yapılan testleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Almanya’dan bir ekip getirtik. Gelen ekip benim yazın yanlarında bulunduğum bir ekipti. Almanya Milli Takımı’nın, Chelsea’nin, Real Madrid’in ve Milan’ın da aynı şekilde testlerini yapıyor. Buradaki amacımız, kişilerdeki biomekaniği düzeltmek. Biomekanik bozukluğa bağlı zayıflama olan kasları kuvvetlendirip, ileriki dönemde yeniden yaralanmalar olmasını engellemek. Hem ayak biomekaniğini düzeltmek hem de kas gruplarındaki eksik olan gücü tamamlamak adına bir ekip getirdik. Ekip, testlerini yapıyor ve bir hafta içinde sonuçlarını bize verecek. Ve bizde onların bize verdiği bu sonuçlar doğrultusunda eksik olan kas gruplarını kuvvetlendirerek teknik ekibe bir miktar daha yardımcı olacağız. Uzun vadede gelişebilecek yaralanmaları bir miktar daha azaltmış olacağız” ifadelerini kullandı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ARDA KRİZİ

Belçika maçının 36. dakikasında Fellaini'nin sert müdahalesi sonrası acılar içerisinde kenara gelen yıldız oyuncu Galatasaray taraftarlarını korkutmuş, ancak sahaya tekrar dönerek oynamaya devam etmişti. Maç sonrası bileği ciddi oranda şişen Arda'ya yapılan tetkiklerde, bağlarında 2 ciddi zedelenmde 1 de orta derecede zedelenmeye rastlandı. Kulüp doktorları Arda'nın en iyi ihtimalle 3 hafta içerisinde hazır olabileceğini bildirirken bu sürenin 1 ayı da aşması ihtimaller dahilinde.

YÖNETİM ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Sakatlıklarla boğuşan, aylardır ideal 11'iyle sahaya çıkamayan Galatasaray'da Sabri, Pino ve Kewell'ın iyileştiği dönemde yüzler gülmeye başlarken Arda'nın sakatlığı ile yüzler tekrar asıldı. Adnan Polat'ın Mahmut Özgener'i arayıp, "Bu derecede sakatlanmış bir oyuncunun 55 dakika sahada kalmaya devam etmesi akıl almaz. 3 puan bir oyuncunun sağlığından daha mı önemliydi Sayın Başkan?" şeklinde sitem ettiği, Özgener'in ise "Üzüntüsünü anlıyorum." şeklinde bir cevap verdiği öğrenildi.

HIDDINK YİNE OYNATIR MIYDI?

Acılar içerisinde kenara gelen Arda Turan o ana kadar sahanın en iyisi idi. Galiba Hiddink 3 puan için sakat oyuncuyu riske ederek kumar oynadı ama aynı Hiddink Milli Takım'ın 4 gün sonra Almanya ile maçı olsa Arda'yı oynatmaya devam eder miydi şeklinde sitem eden yönetim kurulu üyeleri ayrıca Gökhan Gönül'e göndermede bulundu. Sakatlığı ile Kazakistan maçında oynamayan Gökhan'ın Belçika maçının son 15 dakikası oyuna girip tempolu ve iyi bir oyun oynaması sonrası "Bu mu sakat oyuncu?" şeklinde sitem eden yöneticiler, "Biz Sabri'yi Milli Takım'dan sakat alıyoruz, iyileştirip kendi takımımızda oynatmadan Milli Takım'a yolluyoruz, bazı oyuncular kulüplerinde aşırı fedekarlık gösterip Milli Takım haftasında sakatlanıyor." şeklinde Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.
Sosyal ağlarda paylaş

son gönderme olmamış.gökhan gönül en az arda kadar milli takım için elinden geleni yapıcak adamdır.
ardada kendi söylemiştir büyük ihtimal oynayabilirim felan diye.aynı şeyi geçen yıl a.madrid maçındada yapmıştı.ki 2. yarıda gol dışında hiç birşey yapmadı.arda bu konuda ne yazık ki hiç profesyonel değil
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.horizont.net/aktuell/marketing/pages/protected/Football-Top-20-Barca-baut-Vormachtstellung-aus_94821.html

said:
In ranking the 20 most popular European club fans of FC Barcelona is next with 57.8 million unchallenged at the top. By far followed by the second and third place Real Madrid and Manchester United with 31.3 and 30.6 million fans. FC Bayern Munich could only German club in the top of 9th to 5th place improve 20th The big surprise is it on Facebook: Here, with a Turkish club Galatasaray Istanbul, most fans. This is clear from the current study "Football Top 20" of the market research company Sport + Markt out. We surveyed more than 10,000 football fans from 17 countries.

After slight losses in the previous year, the FC Barcelona again grow strong. "The secret of success of FC Barcelona is that it is the club managed to sympathy from the sporting successes largely decoupling, "the board of Sport + Markt, Hartmut Zastrow. Although the team's Champions League final not, reached 13.6 million could be gained new fans.

In addition to the FC Barcelona is one of the study, particularly Inter Milan (8./17, 5 million) and AS Roma (19 / 6 million) to the winners. Both clubs were in the 5-year compared with increases of 6.8 and 3.2 million fans significantly increase. Big loser is Real Madrid. The association's 2005 to 2010 over 17 million fans of lost.

Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene torres'e olmuştu yanlış hatırlamıyorsam da :D

adam maçın başında sakatlanmıştı ama oynamaya devam etmişti. Dana gibi sağlamdı da harika bir performans göstermişti.

Maçtan sonra sakatsın sen abi diyip adamı çok uzun süre yatırmışlardı ki kulübün ona en ihtiyaç duyduğu zamanlarda, sakatlık garip birşey sdafsda
Sosyal ağlarda paylaş

basitoyna.blog said:

http://4.bp.blogspot.com/_CjEEbYW0tyQ/TItoWbltnxI/AAAAAAAABQU/4ksJEQjw92Q/s400/frank.JPG
Boş geçen günün içinde kanalları turlarken Euro Futbol'da 2006 Şampiyonlar Ligi Finali'ne denk geldim. Barcelona 10 kişi kalmış takım karşısında 1-0 gerideyken Frank Rijkaard'ın taktik hamleleri ile nasıl maçı çeviriyor madde madde göz atalım.

-Campbell ile 1-0 öne geçen Arsenal, o dakikadan sonra Wenger'in taktikleri ile skoru koruma çabası içine giriyor.

-Frank Rijkaard'ın takımı 1-0 geride olmasına rağmen ve rakibinin 10 kişi kalması ile "hemen gol atayım" paniğine kapılmıyor.

-Frank Rijkaard sisteminden taviz vermiyor ve takım maç sonuna kadar topa sahip olarak, oyunu paslarla şekillendiriyor ve gol arıyor.

-Sol açıkta pasif kalan Ronaldinho ile Eto'nun yerini değiştiriyor ve Ronaldinho biraz daha ortaya kayıyor, böylece ayağına daha fazla top geliyor ve takım daha etkili oluyor.

-Frank Rijkaard ikinci yarı Edmilson'un yerine 22 yaşındaki İniesta'yı oyuna dahil ediyor ve takım daha çok dikine oynamaya başlıyor.

-Maçta hücumda etkili kullanamayan Oleguer'i çıkartarak yerine Belletti'yi alıyor ve sağ kulvar hücumda daha etkili oluyor.

-Sağ forvette Van Bommel'i oyundan çıkararak yerine Larsson'u alıyor ve Larsson yaptığı iki asist ile maça damgasını vuruyor.

-Eto ve Ronaldinho'nun mevki değişikliği ile Eto soldan bindirme yapıyor ve takım beraberlik golünü buluyor. Larsson'a dikine pası veren yine ikinci yarı oyuna giren İniesta oluyor.

-Frank Rijkaard'ın oyuna aldığı Belletti ve Larsson paslaşıyor, Belletti çizgiye iniyor ve golü atıyor. Oyuna sonradan giren iki oyuncu maçın kaderini değiştiriyor.

-Frank Rijkaard golden önce ve sonra sürekli ayaktayken Wenger sadece izliyor. Frank Rijkaard 2-1 öne geçtikten sonra da takımını organize ediyor ve takımı maçın sonuna kadar rahat paslarla skoru korumayı başarıyor.

-Frank Rijkaard maç sonrasında Barcelona tarihine ikinci Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırıyor. İlkini yine bu oyunun mirascılarından Johan Cruijff 1992 yılında kazandırıyordu. 2009 kazanılan üçüncü kupayı da Frank Rijkaard'ın mirasını bıraktığı Guardiola kazanıyor.

http://4.bp.blogspot.com/_CjEEbYW0tyQ/TItumaOVMFI/AAAAAAAABQc/A-UpLlJLhU4/s400/frank2.JPG

Şimdi bir teknik adam düşünün. Bu kupayı kazandıktan 4 yıl sonra yolu Türkiye'ye düşüyor. 4 yıl içinde bu adam taktik bilgiyi nasıl unutabilir? Benim zeki ülkemde yapıştırılan damgalar değil mi "Frank Rijkaard futbolu bilmiyor" "Aptal Rijkaard" sıfatları? Ertem Şener Belletti golü attıktan sonra Belletti kendini belli etti" diyor. Hayır efendim, Rijkaard kendini belli etti diyorum bende.

Bazı yorumlar getiriliyor: Rijkaard kötü hoca değil ama burada olmuyor işte, gibisinden. İnsanlar kolaycılığa kaçmak yerine sorunları çözse ve bu savaşı kazansa: Sonunda ben ona güvendim ve başardım deseler ve bir efsane yaratsalar, bu işin daha zeki tarafı olmaz mı? Hadi adama aptal sıfatları yapıştırdık, ee bari taktik bilgisine, teknik direktörlüğüne laf etmeyelim yahu! Bu sene bir kaç kez büyük laf ettim bu takımı izlemeye gitmem diye. Ama Rijkaard için bir daha,bir kez daha giderim arkadaş...

http://1.bp.blogspot.com/_CjEEbYW0tyQ/TItvBqrxhHI/AAAAAAAABQk/2JjgkV1RnU4/s400/frank3.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

yazı çok başarılı.

Bu arada şu masa başından afedersiniz kıçından sallayıp sallayıp haber yapan, sonra da "öğrenildi" "vurgulandı" "iddia edildi" gibi hani kimden öğrenilmiş kim öğrenmiş belirsiz saçma sapan cümlelerle kolpaladıklarını gizlemey kalkan basın sırf bana mı sinir bozucu geliyor:

http://www.maraton.com.tr/haberler/113684/rijkaard-taviz-vermiyor.html

adamlar bir haber yapmışlar evlere şenlik.

sözde "öğrenmişler" ki rijkaard 4-3-3 kullanacak, kadroya da isimleri doldurmuşlar.

E iyi de adamlar ilk 11'e 7 tanesi yabancı 12 adam yazmışlar? Utanmadan bir de bunu haber olarak sunmuşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

geçen sene torres'e olmuştu yanlış hatırlamıyorsam da :D

adam maçın başında sakatlanmıştı ama oynamaya devam etmişti. Dana gibi sağlamdı da harika bir performans göstermişti.

Maçtan sonra sakatsın sen abi diyip adamı çok uzun süre yatırmışlardı ki kulübün ona en ihtiyaç duyduğu zamanlarda, sakatlık garip birşey sdafsda

Abi şuna açıklık getirmek gerekirse, sporcu sahada o an anlayamıyor acının yoğunluğunu veya ne kadar ciddi sakatlandığını. O iş o an tedavi eden doktorlara kalıyor, o doktorlar da bağ yırtılmasını, çatlağı vs. bir bakışta anlayamıyorlar.

Örnek vermek gerekirse, 2 yıl önce bir rugby maçında takım arkadaşımın baş parmaklarından birisi kırılmış, diğeri çatlamış; parmaklarım ağrıyor dedi, devre arasında ambulanstaki sağlık görevlileri kontrol etti, ağrı kesici krem sürdüler, ciddi birşey yok dediler. Adam hatta o elleriyle tuttuğu topla bize maçı da kazandırdı.

Yolda dönerkense parmakları iyice şişti, hastaneye götürdük, orada iki kolunu birden alçıya aldılar. Adam 1 ay fermuarını çekemedi sonra, top tutmayı geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yazı çok başarılı.

Bu arada şu masa başından afedersiniz kıçından sallayıp sallayıp haber yapan, sonra da "öğrenildi" "vurgulandı" "iddia edildi" gibi hani kimden öğrenilmiş kim öğrenmiş belirsiz saçma sapan cümlelerle kolpaladıklarını gizlemey kalkan basın sırf bana mı sinir bozucu geliyor:

http://www.maraton.com.tr/haberler/113684/rijkaard-taviz-vermiyor.html

adamlar bir haber yapmışlar evlere şenlik.

sözde "öğrenmişler" ki rijkaard 4-3-3 kullanacak, kadroya da isimleri doldurmuşlar.

E iyi de adamlar ilk 11'e 7 tanesi yabancı 12 adam yazmışlar? Utanmadan bir de bunu haber olarak sunmuşlar?
bu nasıl bir rezilliktir ya :D:D.
benim hoşuma gidiyor reykardın sürekli 4-3-3 te ısrar etmesi.geldiğindede söylemişti çok kolay olmayacağını bir daum gibi yada aykut kocaman gibi tek bir yenilgide tekrar alex li kadroya dönmüyor.eğer devre arasına kadar ilk 3 te bitirirsek 2. yarıda orta sahaya alınan bir oyuncu ve yeni stadımızla birlikte rahat şampiyon olcağımızı düşünüyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spor Toto Süper Lig'de 18 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor'la karşılaşacak Galatasaray'a Sabri Sarıoğlu'ndan kötü haber geldi.

Sabri'nin Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi.

Galatasaray sağlık ekibi, tedavisine başlanan milli futbolcunun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğunu açıkladı.

Öte yandan, Galatasaray, Bucaspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda fizik kondisyon ağırlıklı çalışma ve buna bağlı testler yapıldığı bildirildi.

Galatasaray'da Sabri'nin dışında Arda Turan, Hakan Balta ve Mehmet Batdal'ın tedavisine devam edildiği, Çağlar Birinci'nin ise kondisyoner eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekip, Bucaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Bu ne yahu adamı iyileştirip iyileştirip milli takıma yolluyoruz sonra bizde maç yapamadan yine sakatlanıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...