Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben de ilk öyle yaptım da sonra Kewell'ı kesmeye kıyamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 FR yerinde olsam Musa'yı Mustafa yerinde denerim orda, Kewell ve Pino rotasyonda yer bulur elbet sakatlık problemleri olduğu için 11 e koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aynen khalanın dediklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 khalanın dediği en mantıklı kadro zaten de sözkonusu kewell olunca mantıklı düşünemiyorum ben, direkt oynasın istiyorum. zaten maç başı para alıyo adam onu da kesmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 valla korkuyorum misimovic iyi oynamıycakmış gibi bir his var içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 annan'da gelsin artık. zencisiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 said: Duyuru: Arda Turan Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz. Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız. Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır. Galatasaray Spor Kulübü http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7761.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Eralp said: valla korkuyorum misimovic iyi oynamıycakmış gibi bir his var içimde :( rotasyonda kewell var pino var, o oynamasa sorun yok, göbek oynasın cana oynasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hadi bir titresin takım, toparlansın, kendine gelsin, kükresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hücumcu sol bek çok iyi oldu gibi (tu) Takım 2 kademe atlar bu adamlarla benim hoşuma gitti bu transferler,tek korkum yerliler nasıl karşılayacak bu adamları,ben Galatasaray'da adamların kalitesinden çok,takım içi uyumdan korkuyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arda'ya kim 10 milyon + verir hahahahah diyenlere gelsin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 DELNAN nedir peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Babacumdan beter typo yapmıslar ebet haha. Ama cidden Arda anca Stoke'a gider. 5m'den fazlası hayal falan diyorlardı aylardır. Tak etmiş canlarına alın lan Super Cup Winner 11 lira önerdi demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bej formayı 21 numara almıstım 1 ve 2 en sevdiğim rakamlar oldugu için 21 numara gs de boştu.demek inanmısım misimovic giyicekmi :) ki yıllardır hep futbolcuya göre forma alırım 9-10-11 olur genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Jurado yerine düşünmüşler ama yanlış düşünmüşler. Arda fiziken Atletico'yu yakalayamaz şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ehahah direk "AL LAN AL!!" diyerek teklifi koymaları da iyi olmuş ha. zevkli aslında direk detayları görmek, merak ediyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konn said: Jurado yerine düşünmüşler ama yanlış düşünmüşler. Arda fiziken Atletico'yu yakalayamaz şu haliyle. Arda giderse İngiltere'ye gitsin zaten, götüne vura vura koştururlar, adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Atletico'nun kondisyonu ne ki Arda yakalayamasın, geçen sene avrupada maç kazanmadan uefa aldılar tamamen bala, GS bile o rezil haliyle forvetsiz eliyordu neredeyse, Agüeronun falan çok mu kondisyonu var Servet gibi hantal adamdan bile kaçamıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bana öyle teklif mektubu gelse yırtar atarım lan, fake bu derim. o ne ? mert çetinden kötü tercümanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 delnan polat yazmışlar abi, ne çevirmeninden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 orta saha transferi yattı heralde.45 dk sonra transfer sezonu bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 add yerine del hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Esnaf said: orta saha transferi yattı heralde.45 dk sonra transfer sezonu bitiyor yarın 17.30 da bitiyor transfer sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 MrLevie said: add yerine del hmmm ahaha add managerdan hile yaptıkları anlaşılmasın diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar