Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Duyuru: Arda Turan

Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7761.php
Mesaj tarihi:
Hücumcu sol bek çok iyi oldu gibi (tu)
Takım 2 kademe atlar bu adamlarla benim hoşuma gitti bu transferler,tek korkum yerliler nasıl karşılayacak bu adamları,ben Galatasaray'da adamların kalitesinden çok,takım içi uyumdan korkuyorum....
Mesaj tarihi:
bej formayı 21 numara almıstım 1 ve 2 en sevdiğim rakamlar oldugu için

21 numara gs de boştu.demek inanmısım misimovic giyicekmi :)

ki yıllardır hep futbolcuya göre forma alırım 9-10-11 olur genelde :)
Mesaj tarihi:
Konn said:

Jurado yerine düşünmüşler ama yanlış düşünmüşler. Arda fiziken Atletico'yu yakalayamaz şu haliyle.

Arda giderse İngiltere'ye gitsin zaten, götüne vura vura koştururlar, adam olur.
Mesaj tarihi:
Atletico'nun kondisyonu ne ki Arda yakalayamasın, geçen sene avrupada maç kazanmadan uefa aldılar tamamen bala, GS bile o rezil haliyle forvetsiz eliyordu neredeyse, Agüeronun falan çok mu kondisyonu var Servet gibi hantal adamdan bile kaçamıyo :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...