Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Indiana Jones sağolsun arkeolog olacam derdim...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o zamanda bilg derdim halan da diyorum :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bilgisayar olamadın mı büyüyünce çutulcu peki?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 adam..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia|
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 vah vah pyro yazık olmuş[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Astranot derdim hep.. Sonraları da çok zengin olcam derdim.. Şimdi ise reklam yazarı yada dış ticaret e atılıcam hadi hayırlısı :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 @prawler: ne yazıgı lol =) hala dogru yoldayım senın gıbı U dönu$u yapmadım :horace:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Ağustos 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Astronot :) Şimdi kıçı kırık işletme okuyorum zuahua.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bilgisayar mühendisi derdim ben de. 1.92 yim."uzamam durdu daha uzasaydım lisanslıydım hede" falan demiyorum tabi.dememek lazım böyle şeyler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben uzay bılımcısı olucam derdım kel kafalı bı adam geldı bana bu memlekettemı dedı, evet dedım adamın evabı sımdıden zıplamaya basla anca gıdersın aya oldu o gun hayallerım yıkıldı :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o cem yılmazın lafı değilmiydi ya?:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sly-one'ın kanlısı olmak istiyorum derdim gerçekleşti[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 önceleri tır veya kamyon şöförü ardından beyin cerrahı bir arada sünnetçi olucam demiştim :) bişi olamicaz bu gidişle :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kemal özkan olma isteği var ha... gerçekten çok ilginç bir durum :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: RonaldinhO, 07 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 07 Ağustos 2004 13:57 tarihinde demiş ki: Bakkal : HEr an her türlü abur cubur gofret işte herşey elinin altında diye :) bi ara bende öyle düşünmüştüm :D Ben büyüyünce bakkalın kızıyla evlencem diomuşum zuhzuh[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tıraş olucam diyenler de vardı :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bi' ara "simitçi" diomu$um.. Sooraları "çöpçü" demi$im.. $imdi cwp wermemee çali$iom:)[signature][hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi ne hikmetse 1. sınıfta sorarlardı ya herkez ya öğretmen ya doktor görüoz devletin halini :D[signature][hline]
SethGarrett Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben kuyumcu olcam derdim o zmndan parada pulda gözümüz altın peşindeyiz :D[signature][hline].
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 jedi olcam derdim[signature][hline]
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Alexi_Septimus said: O zamanda Arkeolog olacam diyordum, hala Arkeolog olacam diyorum. bunu kuvotlamak istedim, hala diyo musun? sdfa
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "önce polis soora asker soora dedeffik olcam" diyormuşum
Öne çıkan mesajlar