Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Super Meat Boy'u korsan indirip bir denedim, sevmedim hiç. Çok güzel bir şey bekliyordum tüm o review'lardan sonra, fıss çıktı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fıss mı. ağır bağımlılık yaratan bir oyun ya, ölümcül :D korsanda ama en son boss bug'lı, gelmiyo herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bana göre değilmiş, benim istediğim çıkmadı, fıss tabii bu durumda. Benim platform anlayışım Mario ya da Trine tarzı. Bunun tarz farklı. Bu iyiymiş bu arada: http://www.greenmangaming.com/games/puzzle/bob-came-in-pieces/ Değer bu fiyata. Eleştiri burada: http://www.gamezebo.com/games/bob-came-pieces/review Aldım şimdi bunu. Trade-in ile beleşe geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 smb iyi ya snopy gamepadlerle zevkli oluyo çatır çutur kırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 silphatos ara verme ayıb ediyosun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 erken koydum ya o duyuruyu daha pazartesi gitcem sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şu BF3'ü pre-order etmemek için zor tutuyorum kendimi. GamersGate ve Direct2Drive'da var oyun, 34,95£ fiyatı. 88 TL'ye geliyor. Originden alırsan 110 TL LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 origin'in tr için bi ayar çekmesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 e-mail atıp söylemek lazım. türkiyeden gelen talepler sonucu greenman türkiye fiyatlarını değiştirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Customer Support'a söyledim, Battlefield 3 fiyat farklılığını, GamersGate'te, Direct2Drive'da 20-25 TL daha ucuz olduğunu falan. "Ordan alın öyleyse" dedi adam. Bende "belki alırım, ama sanırım Steam'i bekliyeceğim." dedim, "Sizi Tier 2 customer service'e aktariyorum" dedi, beleme süresi 40 dakika ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oha lan umursamamışlar resmen. gerçi senin yaklaşımını mahalle manavına yapsan o da aynı tepkiyi verirdi. ordan al la madem alalala sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bu arada EA'ya BF3 gamersgate'te falan ucuz deyince adam "orda ki full versiyon değil" gibi enteresan bir cevap verdi, dedim "sizin ki de Limited Edition, onların ki de!", cevab veremedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Green Man Gaming'ten Deus EX: Human Revolution'u 28 dolara alabilirsiniz. Hem pre-order indirimde hemde GETYO-URWAN-DOUT1 kodunu girerek (kopyalamadan elle yazın) baya bir indirim oluyor. Oyun Steamworks olduğundan direk Steam'e eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sadece Steam indirimleri mi geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Yok, steam konusu burası: http://forum.paticik.com/read.php?35,3025736,5780015#msg-5780015 Burası steam dışı her yer. Gerçi ben iki konunun birleşmesi için lobi çalışmalarıma devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 LathspeLL said: Green Man Gaming'ten Deus EX: Human Revolution'u 28 dolara alabilirsiniz. Hem pre-order indirimde hemde GETYO-URWAN-DOUT1 kodunu girerek (kopyalamadan elle yazın) baya bir indirim oluyor. Oyun Steamworks olduğundan direk Steam'e eklenecek. ulan görmemiştim bunu expire etmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bence steam ayrı topik olması daha iyi indirim dönemlerinde sayfalarca yazı yazılıyo o zaman diğer siteler güme gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 GERGE said: Yok, steam konusu burası: http://forum.paticik.com/read.php?35,3025736,5780015#msg-5780015 Burası steam dışı her yer. Gerçi ben iki konunun birleşmesi için lobi çalışmalarıma devam ediyorum. Anladım. Teşekkür ederim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bozuldu başlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gamersgate'de paradox haftası var, bütün paradox oyunları %50 indirimli. victoria serisinde %85 vardı iki gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.gamersgate.com/DD-TQPACK/titan-quest-gold-edition-bundle alınır mı ya bide steame eklenir miki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 fakir giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yazdım bakalım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yunan sen misin asdfds alpha protocol steam keyi http://dddeals.net/alpha-protocol-75-off-at-green-man-gaming/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 benim evet ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar