Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir şirket bu kadar salak olamayacağına göre masus hata yaptı pozlarına girip reklam yapıyorlar bence. Daha yeni pack dolayısıyla bayağı içeri girmişken BL2 yide böyle vermeleri ona işaret =P
Mesaj tarihi:
fizban said:

bl 2 4-pack fiyatları bambama bağladı. 11.25$'dan aldım lol. gevurla falan uğraşmayayım, tanesi 4$'dan satiyim, isteyenler hemen gelsin cCc.

keyleri elime alamadım hala gerci.

Fiz heybemde Civ5 falan var bişiyler bişiyler, başka türlüde anlaşabiliriz hey dostuuuum:P
Mesaj tarihi:
"gamersgate facebook sayfasından" said:

Alex Devereaux
Hi, I purchased twenty copies of Borderlands 2 (4 pack) for $112. You only delivered 25 of my CD keys, where are the other 55?
Mesaj tarihi:
bl 2 season pass gmg'de 10,5 dolar. normalde hemen atlardım ama millet 4pack main game'i 5 dolara aldıktan sonra çok pahalı gözüktü =) =)

alıyorum ama uzun süre daha düşüğünü görmeyiz normal yollardan sanırım. gamersgate hata yapmazsa =)
Mesaj tarihi:
fizban said:

sitede key kalmadı ki =) benim gibi sabah bl2 season pass i kacıranlar icin greenmangaming'de promo code'la beraber 10.5$'a inmeli kampanya var. tavsiye olunur.

patladı mı key fizban ?
Mesaj tarihi:
daha çok batarlar bence. reklam amaçlı yapıp geri aldılara gelir olay. 2 günde bir böyle büyük yanlış yapacak mal yok dünyada çünkü.
Mesaj tarihi:
borderlands 2 de alınır o zaman gmg'den o fiyata? 21 dolara geliyor kodla

steamde 45 dolar şu anda, steam bunu indirse indirse %50 indirir ki daha ucuz değil, belki seneye bu zamanlara 10 dolar olur ne yapsam diye düşünmekteyim...
Mesaj tarihi:
df said:

bl 2 season pass gmg'de 10,5 dolar. normalde hemen atlardım ama millet 4pack main game'i 5 dolara aldıktan sonra çok pahalı gözüktü =) =)

alıyorum ama uzun süre daha düşüğünü görmeyiz normal yollardan sanırım. gamersgate hata yapmazsa =)

Kaptım valla, iyi oldu
Mesaj tarihi:
aynen borderlands 4-pack yalan oldu gibi işim olmasaydı da gift kodlarını redeem etseymişim. şuan gift olanları redeem ederseniz, gift key yanıyor bilginize. gift etmeyin sakın. giftlerin 2 tanesi duruyor bakalım ama 4-packi satışa tekrar çıkaracaklarını sanmam.
Mesaj tarihi:
Eh be millete refund atıyorlarda 3 key alamamış adama da refund atılmış...

[–]Buey 1 point 2 hours ago

I got keys for everything but Fallout NV, BRINK, and Hunted and I got a refund.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...