fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bl 2 4-pack ten aldım ben ama, keyleri alamıyorum hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bir şirket bu kadar salak olamayacağına göre masus hata yaptı pozlarına girip reklam yapıyorlar bence. Daha yeni pack dolayısıyla bayağı içeri girmişken BL2 yide böyle vermeleri ona işaret =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 reklamsa cok kotu reklam ama, kaldırmıyor bu kadar kullanıcıyı siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Site ziyareti kadar bir yerden para götürüyorlar herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 11$'ı refundlayım bari 5'e 4pack almışlar ak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fizban said: bl 2 4-pack fiyatları bambama bağladı. 11.25$'dan aldım lol. gevurla falan uğraşmayayım, tanesi 4$'dan satiyim, isteyenler hemen gelsin cCc. keyleri elime alamadım hala gerci. Fiz heybemde Civ5 falan var bişiyler bişiyler, başka türlüde anlaşabiliriz hey dostuuuum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sitede key kalmadı ki =) benim gibi sabah bl2 season pass i kacıranlar icin greenmangaming'de promo code'la beraber 10.5$'a inmeli kampanya var. tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 "gamersgate facebook sayfasından" said: Alex Devereaux Hi, I purchased twenty copies of Borderlands 2 (4 pack) for $112. You only delivered 25 of my CD keys, where are the other 55? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 of şerefsiz ya, 1 tane aldım neredeyse legit fiyattan onun da keyini alamadım böyle tipler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bl 2 season pass gmg'de 10,5 dolar. normalde hemen atlardım ama millet 4pack main game'i 5 dolara aldıktan sonra çok pahalı gözüktü =) =) alıyorum ama uzun süre daha düşüğünü görmeyiz normal yollardan sanırım. gamersgate hata yapmazsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fizban said: sitede key kalmadı ki =) benim gibi sabah bl2 season pass i kacıranlar icin greenmangaming'de promo code'la beraber 10.5$'a inmeli kampanya var. tavsiye olunur. patladı mı key fizban ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bethesda ve borderlands deal'larını satın alan herkese refund yapıyorlarmış, keyler inaktive edeilecekmiş sanırım. geçmiş olsun ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 daha çok batarlar bence. reklam amaçlı yapıp geri aldılara gelir olay. 2 günde bir böyle büyük yanlış yapacak mal yok dünyada çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 muhahahaha yetimin hakkını yiyemediniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 borderlands 2 de alınır o zaman gmg'den o fiyata? 21 dolara geliyor kodla steamde 45 dolar şu anda, steam bunu indirse indirse %50 indirir ki daha ucuz değil, belki seneye bu zamanlara 10 dolar olur ne yapsam diye düşünmekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gmg'den 21$'a alınabilir evet. ben şu durum bitene kadar bekleyeceğim gamersgate'te, sonra bakarım duruma göre artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gmg BL2 ve bathesda collection için refundlara başlamış =p allahtan önce alıp fallout ve 1 kıytırık oyun hariç hepsini kullandım heuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ben sadece skyrim ve oblivion kullanabildim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 refund'a başlamışlarsa muhtemelen keyler de patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 df said: bl 2 season pass gmg'de 10,5 dolar. normalde hemen atlardım ama millet 4pack main game'i 5 dolara aldıktan sonra çok pahalı gözüktü =) =) alıyorum ama uzun süre daha düşüğünü görmeyiz normal yollardan sanırım. gamersgate hata yapmazsa =) Kaptım valla, iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 aynen borderlands 4-pack yalan oldu gibi işim olmasaydı da gift kodlarını redeem etseymişim. şuan gift olanları redeem ederseniz, gift key yanıyor bilginize. gift etmeyin sakın. giftlerin 2 tanesi duruyor bakalım ama 4-packi satışa tekrar çıkaracaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Eh be millete refund atıyorlarda 3 key alamamış adama da refund atılmış... [–]Buey 1 point 2 hours ago I got keys for everything but Fallout NV, BRINK, and Hunted and I got a refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hadi ya valla 1-2 oyun almışlığım var hepsini refundlayın derim o zaman. bende tek fallout'u alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yok bu forced refund zaten, sen bişi demeden siliyorlar. Yanlız steam 'den silerler mi orası bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 şu amazonda günün deal'larını komple gösteren bi yer falan var mı ya? deal kaçırıp kaçırıp duruyorum, lego batman 2 kaçırmışım arada mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar