Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bence oyun poq ruskey bilen alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 g2play de var sanırım vpn activated steam jagged alliance yazıyor 23 liramı ne =p sırf bugünlük tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 g2play.net'de 23.5 TL şu an alacaksanız alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Rus keyi işte onlar, VPN ile Rus IPsi gösterip ekleniyor ancak, yarın öbürgün noolcağı meçhul bölge kısıtlaması olan keylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://www.gamersgate.com/DD-DEHR/deus-ex-human-revolution- $7.49 şu an, bi de IGN Prime'dan -15% varsa mis gibi 10-12tl gibi bişeye geliyor. Steamworks bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 süper fiyat, geçen hafta 18 dolara aldım eklentisiyle beraber, keşke bekleseymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 :/ ya oyunlar yığıldı, oynayamıyorum resmen. fiyat çogiyi de sanırım almıyciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 CIV:5 sadece 7,5 dalırs http://www.greenmangaming.com/games/strategy/sid-meiers-civilization-v/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fm12 6$ amazonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 frenzy'ye girip civ5 + mafia2 aldım. niye ? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahahah ben de greenman'de frenzy modda sepete atıp ödeme sayfasına geçerken bir soluk aldım, durdum, acaba bunu gerçekten istiyor muyum dedim. belki yarın steam'de 2k'dan daha çok istediğim bir oyun gelir dedim. durdum almadım fgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben daha sonra deus ex ve fm12 de aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Fizban kendini yerden yere vurmuş dayanamamış, geçen hafta da bana oldu aynısı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben hızımı alamayıp 3 tane deus ex aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Gift meselesinde 10 dakika bekletmesi hoşuma gitmedi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oynuyo musunuz olm bu oyunların hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ucuz oynarım diye alıyorlar oynamıyorlar. Kadınların indirim olduğunda MUDO'yu, Mango'yu falan yağmalaması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 deadwoll said: Ucuz oynarım diye alıyorlar oynamıyorlar. Kadınların indirim olduğunda MUDO'yu, Mango'yu falan yağmalaması gibi. ana! harbiden steamde mango mudo insanı olduk. ucuz diye alıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Steam testeronu düşürüyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ardeth said: oynuyo musunuz olm bu oyunların hepsini? geçenlerde bi heves listedeki oyunlardan bi başliyim dedim. A'dan başlayıp Z'ye kadar hepsini bi bitireyim falan.. sonra dedim ne diyosun sen, kendine gel. bi baktım uyanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=amb_link_360297742_1?ie=UTF8&docId=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=right-1&pf_rd_r=1FA6S773W62SMXMADGN8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1350407322&pf_rd_i=979455011 'da Ubisoft oyunları %75 indirimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://steamplaytimecalculator.com/?profileid=silphatos#results 223 oyunun yarısını açmamışım bile, açılanların çoğu da 10dk falan oynanmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben en azından gözüme güzel gözüken oyunları ilerde alırım diyip kafamın bi köşesine koyuyorum, satın alıp odanın köşesine koymuyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://steamplaytimecalculator.com/?profileid=Darejedi#results Olsun biz zenginiz ilerde steam hesabini satariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar