mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 "Bırakıyorum, hakkınızı helal edin" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan futbolcularına sitem ve veda... Tribünler alev alev yanıyor: SORUMLUSU BENİM Topu kaleden içeri atamadınız: SORUMLUSU BENİM Dışarıda kan gövdeyi götürüyor: SORUMLUSU BENİM Mayıs ayındaki kongre öncesi çok iddialı sözler sarfeden Aziz Yıldırım, “3 yıl üst üste şampiyonluk sözü” vermişti camiaya. Sezona 8’de 8 yaparak giren Fenerbahçe, ardından kötü sonuçlara imza atmaya başlamış, bu durum ikinci yarıda da sürünce, Samandıra’ya gitmeme kararını rafa kaldıran Başkan, takıma el koymuştu. Ardından da Fenerbahçe’nin müthiş yükselişi başladı. Artık son maça gelinmişti. Alacağı bir galibiyet Kanarya’yı şampiyon yapacak, Yıldırım da sözünde duracaktı. Güiza’nın golüyle birlikte herkes havalardaydı. Ancak Burak’ın vuruşu eşitliği sağlayınca herkes dondu kaldı. Fenerbahçe yüklendikçe yükleniyor ancak top bir türlü kaleden içeri girmiyordu. Artık 87. dakikaya gelinmişti. Trabzon ceza sahasında ayaktan ayağa dolaşan top, bir türlü içeri atılamayınca, yerinden öfkeyle kalkan Yıldırım, yanındaki cama tüm hırsıyla yumruğu yapıştırdı. Ardından sinirle koridora çıkan Başkan, bir umut galibiyet gölünü beklemeye başladı. Ancak o gol bir türlü gelmedi. Şampiyonluğun kaçmasıyla deliye dönen taraftarlar, tribünleri yakarken, dışarıda da büyük olaylar çıktı. İşte bu, Aziz Yıldırım’ı şok etti. Olayların yatıştırılmasını beklerken, futbolcularıyla bir araya gelen Yıldırım, herkesi şok eden kararını açıkladı. Volkan hüngür hüngür ağladı Yıkılmış görünen Aziz Yıldırım’ın ağzından tane tane dökülen, “Şu anda tribünlerimiz yanıyor; sorumlusu benim. Topu bir türlü iki direk arasından geçiremediniz; sorumlusu benim. Dışarıda kan gövdeyi götürüyor; sorumlusu benim. O yüzden Fenerbahçe Başkanlığı’nı bırakıyorum. Hakkınızı helal edin” sözlerini duyan futbolcular büyük bir şok yaşadı. Herkes büyük üzüntü yaşarken, Volkan Demirel’in hüngür hüngür ağladığı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aziz başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 heyt be volkan kartallısın " Volkan Demirel’in hüngür hüngür ağladığı öğrenildi. " sana yakışır mı ağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Haber saçma, zaten ağlıyordu futbolcular Aziz'in etkisi yok sdfgsdf ve geri gelir istifa ederse de, yalar tükürdüğünü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=114170261958025&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi yeter artık ya istifa etmesin dönecekse. Valla fb taraftarı nasıl kaldırıyor bu durumu anlamıyorum.. Cidden baydı istifa et geri dön olayı Baykalı geçti ztn. kulüpler birliğinde de aynı mevzuyu yapıyo .İstifa etti geri döndü Çift dikiş gidiyor. Bence kalmalı ama yine aynı olayı yaparsa salak yerine koyar taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bırakacak bana kalırsa, bir daha da dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerbahçede başkan degişme devri geldi artık.taze bir yönetim lazım 4 senede 2 şampiyonluk bıraktı fener.bıraktı yani kimse almadı.hani biri alsa tamam dicem ama kendileri bırakıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 3. tabikide. zaten geçen sene bırakıcaktı, aile baskısı çok diye biliyorum ben. bıraksın artık tadını kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ali koç'u ikna etsin başkan olmaya sonra defolsun gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 unutma hayat bumerang gibidir,ahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 türkiye hem baykalın hem de yıldırımın aynı sene içerisinde yönetimi bırakmasını kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aziz yıldırım demirören görevi yarın bırakıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Anket şıkları kötü olmuş, düzenlenmesi gerekiyor bence. Aziz Yıldırım bırakmayı düşünüyor mu bilmiyorum ama yerine Mehmet Ali Aydınlar'ı düşünüyormuş haberlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şıklarda fenerbahçe nefretini kusmuşsun, helal. aziz yıldırım bırakmamalı, bırakırsa ali koç ya da mehmet ali aydınlar yeni başkan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 2. şıkkı editledim kaptırmayın kendinizi yorum yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fena tuttu ama bırakırmı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ABI NEREYE BIRAKIYOR AZIZ HERIF YINE TROLLÜYOR SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ali Koç gelsin işte, Zicoyu da geri çağırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 nerde onda o batım (bottom)? en kötü geri gelir. edit: 19 mayıs çarşamba günü basın toplantısı yapacakmış Aziz. kaynak: sporx.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 istifa etmiycekmiş bu sefer baştan söylüyor :D kaynak fanatik..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 üçüncü seçenek hatalı, onun adı bumerang değil "aziz başkan sen çok yaşa" taktiği olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar