khalad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Darksun said: Tebrikler Bursa, Tebrikler Ertuğrul, nihayet anadoludan birileri çıkıp şampiyon olabildi. Artık şampiyonluk 3 takım arasında geçmesin. Ertuğrul Sağlam hakettiği şampiyonluğu aldı. Fener gibi beleşten ve şikeyle değil, hakederek aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sonuna kadar haketti bursa tebrikler. ama allahta istiyodu gerçekten çok gol kaçırdık. neyse sağlık olsun. birde dileğim var şu 3 lünün gitmesi : aziz,daum,selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 zapo 2 senede 2. şampiyonluğunu yaşadı. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: zapo 2 senede 2. şampiyonluğunu yaşadı. hayırlısı doğru zamanda doğru yerde olmasını biliyor. positioning iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 16 plaka arabamla okadar mutlu gectimki heryerden ikinci kopruden gecerken iki 16 plakali tir ve bir 16 plakali doblo ile kornolar esliginde gectik. daha sonra arkadasimi etilerden almak icin girdim. yine kornalar susmadi ve SUNU ANLADIM FENERDEN HERKES NEFRET EDIYOR :) ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 şampiyon bursa sevinen gs,bjk,trabzon hayatım boyunca anlamıycam bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 helal bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu kadar mı , eminmisin ? tüm anadolu olmasın o. ama böyle bir soru soruyorsan bence hayatın boyunca düşünmeye dvm et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben galatasarayliyim hayatimin buyuk bir bolumunu bursada gecirdim yani bursanin da gonlumde ayri bir yeri vardir. ama aziz yildirim sagolsun ole antipatik bir takim olusturduki fenerliler disinda feneri seven kalmadi bugunde bunu yeniden gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Helal olsun hemşerilerime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Masticore said: bu kadar mı , eminmisin ? tüm anadolu olmasın o. ama böyle bir soru soruyorsan bence hayatın boyunca düşünmeye dvm et.2. trabzon olsaydı bu kadar sevinecek miydi herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hayir abi sevinmicekti cunku fenerden nefret ediyor herkes. fener kendi yaratti bu durumu yapicak bsi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ayrıca sevindim fenerli olarak fenerin şampiyon olamamasına, en azından daum gider seneye şampiyonlar liginde bişeyler yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sparkcaster said: Masticore said: bu kadar mı , eminmisin ? tüm anadolu olmasın o. ama böyle bir soru soruyorsan bence hayatın boyunca düşünmeye dvm et.2. trabzon olsaydı bu kadar sevinecek miydi herkes? ya siz şakamısınız!!!! Ankaralılar bile sokağa döküldü 4. bi takım çıktı sonunda. Yemin ediyorum lig başından beri bursa olsun istiyordum gs olacagına bursa olsun gs ikinci olsun dileğimdi... Bursa oldu fb'de olamadı napıyım odama çekilip ağlıyımmı bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 4. mü ? 5. takım olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 5 işte ya :D bödölöfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben üzüldüm türk futbolu adına açıkçası, yıllar önce denizlinin avrupada aldığı başarıları alacağını düşünmüyorum çünkü bursanın geçen sene sivası pomplaıyordu herkes, bu sene ligden düşmekten zor kurtuldu anladık feneri sevmiyosunuz, elinizi vicdanınıza koyun iki yüzlülük yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 [̲̅İ̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅][̲̅D̲̅][̲̅İ̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ [̲̅B̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅S̲̅][̲̅A̲̅][̲̅S̲̅][̲̅P̲̅][̲̅O̲̅][̲̅R̲̅] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sparkcaster said: ben üzüldüm türk futbolu adına açıkçası, yıllar önce denizlinin avrupada aldığı başarıları alacağını düşünmüyorum çünkü bursanın geçen sene sivası pomplaıyordu herkes, bu sene ligden düşmekten zor kurtuldu anladık feneri sevmiyosunuz, elinizi vicdanınıza koyun iki yüzlülük yapmayın bursayla sivasi karsilastirmayalim ama hani sende elini vicdanina koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fenerbahçe maçının son 40 saniyesinden sonraki 5 dakikalık sürede yaşanan rezalet paha biçilemez =) Helal olsun Bursa'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ÇOK İYİ YA. YARIN MESAİ OLMASA ALTIPARMAKTAN DÖNMEYECEKTİM. ŞEHİR KENDİNDEN GEÇTİ ŞAMPİYONUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Helal olsun :) Fenerbahçe'de fenerbahçe cumhuriyeti gibi geyikleriyle, dışarıya yansıttığı tavrıyla kendinden soğuttuğu insanlardan empati beklememeli bence. Başka herhangi bir takım 2. olsa bu kadar "zaaaa" denmeyecekti elbet. Fakat bu durumun oluşmasınında sebepleri vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. Hakkınızla şampiyon oldunuz. Fener şampiyon olsaydı bunu söylemekte zorlanırdım. Ayrıca iktidarsız arkadaşlara da tez vakitte şifa diliyorum. Başkasınınkiyle gerdeğe girmek cidden zor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bursa Sivas'ın yaptığı hatayı yapmaz, Bülent havalara girip saçma sapan açıklamalar yapıp sonrada kadro değişecek zaten diye onu bunu gönderip yerine adamlar aldı sonuç bu. Ertuğrul Bülen gibi değil, daha mütevazı bir adam, havalara girip bu takımın herşeyi benim moduna girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar