Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon BURSASPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

Tebrikler Bursa, Tebrikler Ertuğrul, nihayet anadoludan birileri çıkıp şampiyon olabildi. Artık şampiyonluk 3 takım arasında geçmesin.

Ertuğrul Sağlam hakettiği şampiyonluğu aldı. Fener gibi beleşten ve şikeyle değil, hakederek aldı.
Mesaj tarihi:
16 plaka arabamla okadar mutlu gectimki heryerden ikinci kopruden gecerken iki 16 plakali tir ve bir 16 plakali doblo ile kornolar esliginde gectik. daha sonra arkadasimi etilerden almak icin girdim. yine kornalar susmadi ve SUNU ANLADIM FENERDEN HERKES NEFRET EDIYOR :) ZAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
ben galatasarayliyim hayatimin buyuk bir bolumunu bursada gecirdim yani bursanin da gonlumde ayri bir yeri vardir. ama aziz yildirim sagolsun ole antipatik bir takim olusturduki fenerliler disinda feneri seven kalmadi bugunde bunu yeniden gordum.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Masticore said:

bu kadar mı , eminmisin ? tüm anadolu olmasın o. ama böyle bir soru soruyorsan bence hayatın boyunca düşünmeye dvm et.
2. trabzon olsaydı bu kadar sevinecek miydi herkes?

ya siz şakamısınız!!!! Ankaralılar bile sokağa döküldü 4. bi takım çıktı sonunda. Yemin ediyorum lig başından beri bursa olsun istiyordum gs olacagına bursa olsun gs ikinci olsun dileğimdi... Bursa oldu fb'de olamadı napıyım odama çekilip ağlıyımmı bu duruma
Mesaj tarihi:
ben üzüldüm türk futbolu adına açıkçası, yıllar önce denizlinin avrupada aldığı başarıları alacağını düşünmüyorum çünkü bursanın
geçen sene sivası pomplaıyordu herkes, bu sene ligden düşmekten zor kurtuldu
anladık feneri sevmiyosunuz, elinizi vicdanınıza koyun iki yüzlülük yapmayın
Mesaj tarihi:
[̲̅İ̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅][̲̅D̲̅][̲̅İ̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[̲̅B̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅S̲̅][̲̅A̲̅][̲̅S̲̅][̲̅P̲̅][̲̅O̲̅][̲̅R̲̅]
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ben üzüldüm türk futbolu adına açıkçası, yıllar önce denizlinin avrupada aldığı başarıları alacağını düşünmüyorum çünkü bursanın
geçen sene sivası pomplaıyordu herkes, bu sene ligden düşmekten zor kurtuldu
anladık feneri sevmiyosunuz, elinizi vicdanınıza koyun iki yüzlülük yapmayın

bursayla sivasi karsilastirmayalim ama hani sende elini vicdanina koy
Mesaj tarihi:
Helal olsun :)

Fenerbahçe'de fenerbahçe cumhuriyeti gibi geyikleriyle, dışarıya yansıttığı tavrıyla kendinden soğuttuğu insanlardan empati beklememeli bence. Başka herhangi bir takım 2. olsa bu kadar "zaaaa" denmeyecekti elbet. Fakat bu durumun oluşmasınında sebepleri vardır yani.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. Hakkınızla şampiyon oldunuz. Fener şampiyon olsaydı bunu söylemekte zorlanırdım.

Ayrıca iktidarsız arkadaşlara da tez vakitte şifa diliyorum. Başkasınınkiyle gerdeğe girmek cidden zor olmalı.
Mesaj tarihi:
Bursa Sivas'ın yaptığı hatayı yapmaz, Bülent havalara girip saçma sapan açıklamalar yapıp sonrada kadro değişecek zaten diye onu bunu gönderip yerine adamlar aldı sonuç bu. Ertuğrul Bülen gibi değil, daha mütevazı bir adam, havalara girip bu takımın herşeyi benim moduna girmez.
  • Yeni Oluştur...