Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
95-96 sezonunda fenerbahçe şampiyonluktan etmişti trabzon'u şenol güneş vardı takımın başında bir gün görüşücez demişti adam sanki kahin gibi dediği çıktı ve intikamını aldı.
Mesaj tarihi:
ahaha twitterda şunu gördüm demin:

said:
bugün ayın kaçı: 16. bursanın plakası: 16. trabzon'un plakasının tersi: 61 ve milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun.

ZAAA
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık

o zaman yoğun istek üzerine bir daha
http://www.facebook.com/video/video.php?v=396712528623&ref=mf
Mesaj tarihi:
Ligin 17 takımının taraftarının da biz kaybettiğimizde üstümüze gelmesi çok eğlenceli aslında. Her sene renk değiştirmek farklı bir şey olsa gerek, bukalemun misali :). Şampiyonluğu kaybettik evet, her yerde ya 1.yiz ya 2. Zaaaaa :D
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

mokoko said:

ayrıca
adamınbiri said:

bu.

dedi stadı ateşe veren seyirci

ben mi verdim stadı ateşe? allah bin türlü belasını versin o yakanların. evleri falan yansın.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

50.dk..statta çıt yok..takımı gaza getircek desteklicek tek hareket yok..anca hakemi ıslıkla..50 gün önceden bitirsen biletleri kaç yazar..

yarın takımın yanında izlersiniz kupa törenini güzel güzel:)
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Ligin 17 takımının taraftarının da biz kaybettiğimizde üstümüze gelmesi çok eğlenceli aslında. Her sene renk değiştirmek farklı bir şey olsa gerek, bukalemun misali :). Şampiyonluğu kaybettik evet, her yerde ya 1.yiz ya 2. Zaaaaa :D

olay o değilki son haftada daha önce şampiyon olmamış bir takıma şampiyonluk veriyorsun.kim olsa aynı tepkiyi görürdü emin ol ama sizinde dediğiniz gibi fenerbahçe ve diğerleri di mi?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

SpiderS_DangeR said:

mokoko said:

ayrıca
adamınbiri said:

bu.

dedi stadı ateşe veren seyirci

ben mi verdim stadı ateşe? allah bin türlü belasını versin o yakanların. evleri falan yansın.

genelleme yaptım abi
stadı ateşe veren seyircinin tuttuğu takımın diğer seyircisi diyince çok uzun oluyodu
Mesaj tarihi:
escape said:

lan o anonsun yanlış yapılması yüzünden federasyon maçı tekrarlatabilir mi?

kural hatası falan değil yönetimin suçudur tamamen öyle birşey hatta ceza verilmesi lazım maç oynanırken o tarz bir anonsun yapılması yüzünden. gerçi stadın yakılması falanda para ve maç kapatma cezası alıcaktır.
  • Yeni Oluştur...