Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Yalnız şimdi Burak'ın golü izledim de, nasıl inanılmaz bir gol o yahu. İçeri kesmeye çalıştı heralde bilinçli öyle aşırtma gol denediyse Barça'ya satsınlar 20 milyon euroya :)

bariz gözleri kalede, bilinçli vurmuş o topa da yalnız gerisi yok burak'ta

hayır çok yetenekli bir adam burak ama çok egoist. Bu yüzden kovuluyor gittiği her yerden, şu yetenekle biraz daha takım oyuncusu olsa zaten Barça'ya giderdi dediğin gibi
Mesaj tarihi:
@vanilla vanille herneyse
kilit oyuncu demek takımın harbiden ana direği demektir.
kusura bakma canım premier lig de veya la liga da değiliz o kadar futbol kalitesi yok türkiyede hiçbir klüpte. bizim ülkemizde her takımın kilit oyuncuları var.
bizim kewell, baros, keita, neil.
fenerbahçenin alex ve emresi
beşiktaşın bobosu toramanı

vsvs
Mesaj tarihi:
bir gs li olarak elimize yüzümüze bulaştırdığımızı kabul ediyorum. transferlere güvendik, ezeriz dedik rezil olduk. ama bu akşam yaşanan olaylar neticesinde doğal olarak tabi ki dalga geçicem, arkadaşlarımı arayıp sinir edicem, oraya buraya mesajlar atıcam belli seviye dahilinde. şuanda burda kimse haddini aşacak bi laf etmedi.

futbol dosluk ve kardeşlik değil futbol rakibin zor duruma düştüğünde sonuna kadar alay etmek ondan zevk almaktır. kimse kusura bakmasın bu tüm dünyada böyle. bunları normal kabul edip herkez seviyesini koruduğu sürece kimse kimseye zarar vermez herkez günü geldiğinde aynı zevki yaşar.

ertuğrul ve bursaspor a helal olsun. bu futbolu önümüzdeki sezon sürdürürlerse bu bu şampiyonluktan daha büyük bi başarı olur.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

escape said:

vaniLLe said:

burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim.
sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler.

sen futbolu takip etmiyorsun.
takım tutmayı sadece renk uyumu olarak görüyosun.
futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı.

ayrıca fenerliler trollemesin artık !?

arda sizi kurtaramadi galiba bu sezon. takiminizda baros sakatlandi diye bahaneniz de hemen hazir. bütün takimin baros ve kewel üstüne kurulmasi mükemmelmis.

NİL GALATASARAYLI DEĞİL MİSİN SEN NE DİYOSUN.

alamancı yea.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

escape said:

vaniLLe said:

burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim.
sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler.

futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı.

arda sizi kurtaramadi galiba bu sezon. takiminizda baros sakatlandi diye bahaneniz de hemen hazir. bütün takimin baros ve kewel üstüne kurulmasi mükemmelmis.

şimdi sen fenerli değilsen veya fenerli kankalarınla dalga geçilmesini kaldıramayan tarafsız bi taraftar değilsen neden bu kadar kasıyorsun ki:)

ayrıca

ZUAHUAHUAHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUA
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

escape said:

vaniLLe said:

şimdi vanillecim öyle o kadar basit olmuyor ki o işler.

Bu takımın tüm iskeleti değişti sezon başında. T.Direktör yepyeni ve ligi tanımayan bir hoca, sadece o değil yanındaki tüm yardımcıları da beraberinde değişti neredeyse. Yetmedi oyuncular değişti. Geçen sene takımı üzerine kurdduğumuz Lincoln gitti, bunun dışında defans zaten aksaktı riske girilip alınan Gökhan Zan tutmadı, kendisine artık toparlar diye güvenilip yeni orta saha alınmayan Linderoth düzelmedi bir türlü, haliyle linderoth-kewell-baros-gökhan, takımdaki her mevkiden birer kilit adam gitmiş farkındaysan. Kewell takımın hem en skorer hem de en etkili ismiydi sakatlanana kadar dikkat edersen. Attığı gol/asist sayısı bile sana fikir verebilir. Baros'un önemi zaten tartışılmaz, iyileştiğinden beri her maç golünü atıyor farkındaysan oynadıkça.

Yetmedi, Arda 1.5 ay sakat kaldı ki en kritik dönemdi o, şampiyonluk yarışından koptuğumuz dönemdi.

Üstüne takım forvetsiz kaldı. Bu ne demek? Takımın alıştığı uyum sağladığı sistemi değiştireceksin, forvetsiz sistem oturtacaksın demek.

Ha, bunların hiçbirinin arkasına sığınmaya gerek yok tabii. GS başarısız oldu bu sene. Ama zaten ilk sene yepyeni bir kadro ve idari sistemle direkt şampiyonluk da fazla hayalperestlikti zaten. "Toplama takımla şampiyon olunmaz" diye bir laf vardır, istersen dünya yıldızlarını topla, bu adamlar 1 sene birbirlerine alışıp sistemi de birbirlerini de tanımadan güzel futbol oynayamazsın.

Barça nasıl bu kadar istikrarlı gidiyor sanıyorsun? Takımda yıllardır değişen o kadar az adam var ki, yeni gelenlerin de yarısı alt yapıdan geliyor zaten takımı da oyuncuları da tanıyarak bilerek.
Mesaj tarihi:
escape said:

@vanilla vanille herneyse
kilit oyuncu demek takımın harbiden ana direği demektir.
kusura bakma canım premier lig de veya la liga da değiliz o kadar futbol kalitesi yok türkiyede hiçbir klüpte. bizim ülkemizde her takımın kilit oyuncuları var.
bizim kewell, baros, keita, neil.
fenerbahçenin alex ve emresi
beşiktaşın bobosu toramanı

vsvs

ben sizin kilit oyuncunuzu arda saniyodum? noldu türkiye'nin en büyük oyuncusu arda artik takimda kilit oyuncular arasinda yer almiyo mu ? ve sizin takimda sadece 2 oyuncu mu var ?

@rewendor:
bence fazla aciklama yapmayin takiminiz hakkinda. yetersizdiniz. fenerin burdan sampiyonluk vermesi de tabi ki cok komik bi durum orasi ayri. zaaaa
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar.

onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.

zegna nasılsın iyi misin, bir dert tasa yoktur umarım bu akşam içinde.
Mesaj tarihi:
aynen yaa
stada girip şampiyonluğu kutlayan taraftarları konuşalım
vederson'u havaya atıp sevinenleri konuşalım
bütün gün caddede güler yüzle dolaşan ve şimdi ağlaşanları konuşalım

FÖKSTÖR varmış bi de

bi de

sori for your lots var dı eskiler de mi kaldı noldu:)
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

Zegna said:

Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar.

onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.

zegna nasılsın iyi misin, bir dert tasa yoktur umarım bu akşam içinde.
  • Yeni Oluştur...