Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim.
sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler.
Mesaj tarihi:
Yanlız Zenga yakışmamış be...

Harbiden yakışmamış...

Karakter tahlili yapılacağına kendi takımınızdaki futbolcularına gider yap. Anons yapıp takımını durduran stat anonsçunuza gider yap, azize gider yap dauma gider yap. Ama karakter tahlili yapma yapamazsın.

Eğer kural kuralsa banla kendini...

Bir de

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar.

onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim.
sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler.

serin hikaye bilader
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

sen futbolu takip etmiyorsun.
takım tutmayı sadece renk uyumu olarak görüyosun.
futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı.

ayrıca fenerliler trollemesin artık !?
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

ya nil yeterince gözyaşı aktı zaten, alamanyalardan zahmet etmeyin yaaaa

ben fenerli degilim angut.

RaidenXelRu said:

vaniLLe said:

serin hikaye bilader

artik bu serin hikaye lafi da, zora sikisip söyleyecek laf bulamayinca tutunacak tek sey oluyor nedense.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

/care

CcC BUrSA cCc
Mesaj tarihi:
Yalnız şimdi Burak'ın golü izledim de, nasıl inanılmaz bir gol o yahu. İçeri kesmeye çalıştı heralde bilinçli öyle aşırtma gol denediyse Barça'ya satsınlar 20 milyon euroya :)
Mesaj tarihi:
escape said:

vaniLLe said:

sen futbolu takip etmiyorsun.
takım tutmayı sadece renk uyumu olarak görüyosun.
futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı.

ayrıca fenerliler trollemesin artık !?

arda sizi kurtaramadi galiba bu sezon. takiminizda baros sakatlandi diye bahaneniz de hemen hazir. bütün takimin baros ve kewel üstüne kurulmasi mükemmelmis.
Mesaj tarihi:
galatasaray da sadece şanssızlık yoktu bir başarının ilk tohumları atılıyordu.. civilization da bile yönetim şeklini değiştirsen bir yıl anarşi var

galatasaray şampiyon olmasın ama 2-3 sene içinde avrupa kupalarında bize başarı getirsin
Mesaj tarihi:

bu daha bişi değil maçtan sonra bildiğin stad yanıyodu. itfaiye stadın içine girdi söndürmeye...

ha bir de diğer başlıkta koyulmuş benim de aklıma bu gelmişti.

This is Fener Style:

Mesaj tarihi:
Zegna said:
Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar.

onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.

QQ
  • Yeni Oluştur...