Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fener değilmiydi, Esrarkeşleri alacak kadar karaktersiz değiliz diyen? Daumu 2 defa alan karaktersizler kim?
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BURZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Fener gol gol gol Şampiyonluk lololol
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Beni niye quote'luyorsunuz ben de sizdenim :).. 2006 Dejavu oldu direk hakikaten,ilginç...
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 aziz ve daum istifa edicek yarın dfsf
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ya nil yeterince gözyaşı aktı zaten, alamanyalardan zahmet etmeyin yaaaa
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yanlız Zenga yakışmamış be... Harbiden yakışmamış... Karakter tahlili yapılacağına kendi takımınızdaki futbolcularına gider yap. Anons yapıp takımını durduran stat anonsçunuza gider yap, azize gider yap dauma gider yap. Ama karakter tahlili yapma yapamazsın. Eğer kural kuralsa banla kendini... Bir de ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vaniLLe said: burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler. serin hikaye bilader
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Daum topallaya topallaya gelir yarın basın toplantısına, üzülerek istifa ediyorum diye sadfsdasdafasd
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vaniLLe said: burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler. sen futbolu takip etmiyorsun. takım tutmayı sadece renk uyumu olarak görüyosun. futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı. ayrıca fenerliler trollemesin artık !?
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 durun daha ya aziz başkan 4sene üst üste şampiyon edicek takımı şöyleeee 1
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 SeaGle said: ya nil yeterince gözyaşı aktı zaten, alamanyalardan zahmet etmeyin yaaaa ben fenerli degilim angut. RaidenXelRu said: vaniLLe said: burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler. serin hikaye bilader artik bu serin hikaye lafi da, zora sikisip söyleyecek laf bulamayinca tutunacak tek sey oluyor nedense.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 evet harbıden kadıkoyü yaktılar http://www.facebook.com/album.php?aid=171461&id=266221387933#!/photo.php?pid=4213887&id=266221387933
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vaniLLe said: burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler. /care CcC BUrSA cCc
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yalnız şimdi Burak'ın golü izledim de, nasıl inanılmaz bir gol o yahu. İçeri kesmeye çalıştı heralde bilinçli öyle aşırtma gol denediyse Barça'ya satsınlar 20 milyon euroya :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 escape said: vaniLLe said: burda fenerle dalga gecen gsli taraftarin da bi dönüp kendilerine bakmalari lazim. sezon basinda yaptiginiz transferlerle acik ara sampiyonuz diyodunuz, ama gel gör ki bursa ve fenere yaklasamadiniz bile. öyle zaaa zuuu ile olmuyo bu isler. sen futbolu takip etmiyorsun. takım tutmayı sadece renk uyumu olarak görüyosun. futbolu takip etseydin veya takımları takip etseydin galatasarayın sezon başından beri kilit oyuncularının sakat olduğunu ve forvetsiz neredeyse 1 ay hakkıyla mücadele veridğini bilirdin. forvetsiz a.madrid'e kendi evinde yenilmedi bu takım üstüne üstük gol attı. ayrıca fenerliler trollemesin artık !? arda sizi kurtaramadi galiba bu sezon. takiminizda baros sakatlandi diye bahaneniz de hemen hazir. bütün takimin baros ve kewel üstüne kurulmasi mükemmelmis.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ben gassaraylıyım. Ama şahsen kendimi bildim bileli sadece dört takım şampionluğu alıyor :) Cimbom kupayı alsa sallamazdım bile ama Bursa alınca "güzel" dedim :D
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 galatasaray da sadece şanssızlık yoktu bir başarının ilk tohumları atılıyordu.. civilization da bile yönetim şeklini değiştirsen bir yıl anarşi var galatasaray şampiyon olmasın ama 2-3 sene içinde avrupa kupalarında bize başarı getirsin
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu daha bişi değil maçtan sonra bildiğin stad yanıyodu. itfaiye stadın içine girdi söndürmeye... ha bir de diğer başlıkta koyulmuş benim de aklıma bu gelmişti. This is Fener Style:
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Burak efsane bir gol atmış, tarihi. Selim Soydan kalp krizinden gidecek diye korkuyorum.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. QQ
Öne çıkan mesajlar