Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hi-tech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o_yeah said: ne var abi yüzükoyun yattığında su seni taşıyabiliyorsa , koca gemileride taşıyabiliyorsa doğru teknikle sende suyun yüzeyinde yürüyebilirsin suda yüzükoyun yatma boğulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 once su ustunde emeklemeyi ogrenin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 suyu iten diil. su gecirmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://avataraang.turkforumpro.com/users/1611/17/67/99/avatars/44-29.jpg yürüyenler var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hayır eğitime de gerek yok insanın suda koşamayacağını anlamak için. fantastik kurgu izlemeyin fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 zeawee said: hayır eğitime de gerek yok insanın suda koşamayacağını anlamak için. fantastik kurgu izlemeyin fazla. bayılıyorum şu kafa yapısına hahaha. teoride mümkün, 80km hızla koşabilirsen, suyun yüzey gerilimi seni taşıyabiliyor. 80km ile koşamıyoruz evet farkındayım ama bundan 50 sene öncesinde de 100m rekorunun 11 saniye altında olamayacağını iddia ediyorlardı. evrim bu, bakarsın 200 seneye koşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi 80 km ile koşsan bile büyük adımlarla dene bakalım ne oluyo. teoride mümkün diyosun, dünya rekoru hede falan diyosun da, o yıllarda dünya rekoru kaçtı? kaç olamaz diyolardı.. biraz da gerçekçi ol ben de bayılıyorum bu fantastik kurgu kafa yapılarına.. 80 km ile koşulabilme ihtimalinin olduğunu söylüyosun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o hızla koştuğunda da büyük adımlarla koşarsan yine patlarsın ayrıca. küçük adımlarla olmak zorunda birim zamanda suya değen yüzeyini koruman gerekiyo bi şekilde mr. teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 iyide sonucta teoride mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Daglari tepeleri ben yarattim demek istiyor bu arkadaslar. Anlamiyorsunuz siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya yüzmek varken zorunuz ne suyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Lan yuzmek dedinizde; su egitim seviyesi diye artislik yapanlarin hepsi yuzme biliyor mu merak ettim. Var mi yuzme bilmeyeniniz ? Bilmeyip de biliyorum diyen top olsun. Egitim seviyesi dussun hatta. zuzuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Yüzme bilmeyen insan var mıdır forumdan? İnternet erişimi olup hatta paticik üyesi olup da yüzme bilmeyen biri bence mevcut değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://image.made-in-china.com/2f0j00iMvEsrDLCgby/Water-Walking-Ball-Water-walk-ball-16-.jpg en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bas levitatei yürü bu kadar kolay, amma kasmışlar bi su üstünde yürücez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar. bence inanırsanız siz de yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Selam, Viral. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 her seferinde aynı yerden koşulması ve aynı yerden düşülmesi de mi dikkatinizi çekmedi.arada atıyolar kendilerini ama 2 uzun koşuya bakarsanız aynı yerden koşup aynı yerden düşüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Nedir şimdi bu videodaki hadise fake mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Hayır gerçek, su üstünde yürüyor adamlar. Papalık su üstünde yürüyen azizlerin mucize sayılarına göre azizlik mertebelerini indirebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yok o haber yanlış ama.. bizim gazetelerin uydurması. italya gazetelerinde falan farklı yazıyor. zaten azizler su üstünde duruyorlardı.. böle su üstüne sekme ile, 3-5adım gitme ile aziz olunmaz zaten. herkes yapabiliyor işte bunu.. yazın deniyeceğim ben de.. beşiktaşta yanan iskelenin oradan denemeyi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Önce çakrayı ayaklarda biriktirin sonra serbest bırakın yanlış yapıyorsunuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mühür falan varsa çakranızı kullanmanızı engelliyen bana pm atın Jiraiya arkadaşın babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar