Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım Aday Kadrosu açıklandı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

yaw gs ın savunması her maç gol yiyor hala savunma gs dan oluşturuluyor , bursadan ömer , antalyadan yalçın , gençlerden genç aykut gibi adamlar dururken cam adamlar , emre güngörler servetler harbi yazık büyük takımda oynamak bu kdrmı önemli anlamıyorum..

servet'in o milli takımda yaptığı işleri başka kim yaptı? euro 2008'de bizi takip etmiş bir hoca sence o kadroya bakıp adam almaz mı ilk önce?

gökhan zan'ın savunulucak bi tarafı yok zaten. Emre Güngör de orta karar bir defans işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sotto said:

Fatih Tekke kaç maç oynadı ki bu sene olsun milli takımda,kaç maçını izlediniz Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in...

Tekkenin alınmaması normal de Gökdeniz fena gitmiyodu Rusya'da, direkt maçlarını izlemesem de takip ediyodum bi ara.

Valla şöyle düşün Rew,adam düne kadar Rusya milli takımı teknik direktörüydü,Fatih'i de Gökdeniz'i de herkesten iyi biliyordur yani,demekki birşey var kimse almıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

O da doğru, bi de Hiddink yani adam tartışılacak biri de değil. Belki yeterli görmedi belki rus liginden dolayı bilmiyorum artık.

Bu arada Terim Toraman ve Topuzun alınmasına tepki göstermiş

maraton said:

Milli Takım’ın eski hocası Fatih Terim, Hiddink'in bu tercihini şaşkınlıkla karşıladı.

Milli Takımlar eski sorumlusu Fatih Terim’in, İbrahim Toraman ile Mehmet Topuz’un milli takıma yeniden çağrılmasına bir hâyli şaşırdığı öğrenildi. Milliyet'in haberine göre, Terim’in yakın çevresiyle yaptığı konuşmada, “Her iki futbolcu da bu sezon iyi oynadı. Bu görüntüleriyle belki milli takıma seçilmeyi hak etmiş olabilirler. Ama geçmişte yaptıklarını unutmam mümkün değil. Kaldı ki o yaşananların hepsi Oğuz Çetin’in de gözleri önünde oldu.

O dönem en büyük tepkilerden birini de Oğuz hoca ortaya koymuştu. Milli takıma almama kararıma da destek vermişti. Şimdi onun önerisiyle milli takıma çağrılmaları bana çok ilginç geldi. Demek ki iki oyuncu da yaptıkları hatayı anladılar. Eğer bu şekildeyse o zaman mutlu olurum” dediği belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Eşeliyen dostlarınızı Türk yapın oynatalım şu takımda. Milli takım galatasaraylı oyuncularla başarılı olsa sevinmiceksiniz yemin ediyorum. Nasıl bir acıdır bu ya. Sanki o adamlar fenerde olsa girmicek milli takıma.

Bu olayı neden gs-fb olayına bağladın ki sen şimdi? Türkiye'nin en kötü defanslarından birine sahipsiniz, hiçbiri formda değil, hepsi kötü oynuyor. Gayet de eleştirilmekte haklı yani, GS ile ilgisi yok bunun. Bu adamlar fenerbahçede olsaydı ve alınsaydı, gene de eleştirirdim mesela ben.

Hayır sanki servet yerine fenerden biri alınsın denmiş gibi gereksiz atar yapmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Khelben said:

Eşeliyen dostlarınızı Türk yapın oynatalım şu takımda. Milli takım galatasaraylı oyuncularla başarılı olsa sevinmiceksiniz yemin ediyorum. Nasıl bir acıdır bu ya. Sanki o adamlar fenerde olsa girmicek milli takıma.

Bu olayı neden gs-fb olayına bağladın ki sen şimdi? Türkiye'nin en kötü defanslarından birine sahipsiniz, hiçbiri formda değil, hepsi kötü oynuyor. Gayet de eleştirilmekte haklı yani, GS ile ilgisi yok bunun. Bu adamlar fenerbahçede olsaydı ve alınsaydı, gene de eleştirirdim mesela ben.

Hayır sanki servet yerine fenerden biri alınsın denmiş gibi gereksiz atar yapmayalım.

Hiddink vs Hiç bir sıfatı olmayan Deacon.
Hmm biraz düşünmem gerekiyor,sanırım Hiddink ne yaptığını biliyordur ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...