QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yapma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 simdi para dicem de para detay olmuyo,parası olan düdügü calıyo,ehem neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 piçlik denmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben kız olsam. şöyle özetleyeyim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bir de erkek olmama rağmen bazen düşünüuorum acaba diye; üstad; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mmh http://www.myjewishlearning.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/adam-goldberg-landy1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Favorim, her zaman: http://forromancereaders.files.wordpress.com/2009/06/jonathan_rhys_meyers_escena_match_point1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Nihan arkadaki sansür ne oluyor? Hiç mi meme görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 burtonesk. nasıl bir zevkin var yarabbim. bu kadar mı zevksiz olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 burtonesk said: http://bestof.provocateuse.com/images/photos/daniel_dae_kim_98.jpg yarından itibaren vücüdd çalışıyorum tavsiyeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cepteki melodika ne alaka ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sipeyskeyk said: burtonesk. nasıl bir zevkin var yarabbim. bu kadar mı zevksiz olunur. aynen ya o herife uyuz oluyorum abi nedeni nedir bi türlü cözemedm bilincaltında bisiler var ama noluyo lan kendine gel,sen yagız anadolu delikanlısısın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben sansürlemedim yav öyleydi. ben seviyorum bu adamları ve detaylarını^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sipeyskeyk said: :( ciddi cevap vereyim. özgüven para bu kadar. Bayan arkadaşlarımızın (güzel olanlar) bir çoğu bu ikili karşısında teslim olmaktadır. Tip çok da önemli değildir. yıllar önce birisi forumda yine bu tarz bir "abi kız lazım" topiğine "ortamdaki en testisli adam sen olucaksın, kızlar senin" tarzı upuzun bir mesaj yazmıştı. o zamanlar meh falan demiş idim fakat haklılığını yıllar sonra anlıyorum. aklıma gelmişken paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 adam goldberg şapşal diye sevimli geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 henry cavill gibi olmasi. yok vazgectim,öle olmasin uzaktan severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ya şimdi, kimisine göre sevimli adam makbuldur, kimisi yakışıklı olsun karizmatik olsun ister. Bazı ahlak yoksunları parası olsun yeter der, bazısı iyi sevişsin der. Kimi kadın evcimen ister, kimisi piç olsun ister. Hani ne bileyim herhalde en önemlisi insanın olduğu gibi olabilmesi, sevdiğini yanında rahat ve huzurlu hissettirebilmesi, sevgisini sonuna kadar gösterebilmesidir. Maskeler, klişeler, genellemeler işin içine girip de, hesap kitap haline dökülünce o ilişki uzun ömürlü olmuyor. Herkes farklı işte, sevdiğiniz insana göre uygun bir şekilde şekillenmeye/şekillendirmeye çalışacaksın, yapacak bir şey yok gibi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mal said: adam goldberg şapşal diye sevimli geliyor bence. şapşalın önde gideniyim yaşadım o zaman kızlar beni bekler nerdesiniz gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Beniccio gibi karizmasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Para her açığı kapatır. Tip, özgüven, kibarlık, mizah, ot püsür. Paran olsun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tudorsta tam kız dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hup ben bunu baya sevıyorum bence tanısa o da beni sever sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 vaniLLe said: Beniccio gibi karizmasi olsun. arkadaşlarım beni bu adama benzetiyorlardı ya şimdi resmini gördüğüm iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar