Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ve Mourinho açıkladı! Ünlü teknik adam Jose Mourinho, günlerdir süren söylentileri doğruladı ve yıldızlar topluluğu Real Madrid'in başına geçeceğini açıkladı. Inter'i Şampiyonlar Ligi finaline taşıyan Portekizli ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho, İtalya'da yayın yapan Panorama adlı dergiye verdiği röportajda, Real Madrid'in başına geçeceğini söyledi. Mourinho ismi, son günlerde Real Madrid'le birlikte anılıyordu fakat tecrübeli teknik adam bu iddiaları doğrulamıyordu. Ve Mourinho beklenen açıklamayı yaparak, "Sürekli bir ayağımın İspanya'da diğer ayağımın Milano'da olduğunu yazıyorlar. Doğru olan şu ki Real Madrid'in teknik direktörü olacağım" dedi. Mourinho bu transferin ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin ise herhangi bir ipucu vermezken, İngiltere'de (Chelsea) ve İtalya'da (Inter) büyük takımları çalıştırdığını şimdi de İspanya'da (Real Madrid) büyük bir takımı çalıştırmaya hazırlandığını vurgulayarak, "Portekiz, İngiltere ve İtalya gibi 3 ülkede her şeyi kazandım. Kaybettiğim bir şey olmadı" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde son şampiyon Barcelona'yı tarihi bir maçın ardından eleyen Inter'le, dikkatleri üzerine çeken Jose Mourinho, dünyanın şu anda en iyi teknik direktörlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Kendine has tarzı ve medyayla yaşadığı polemiklerle gündemden hiç düşmeyen Mourinho ayrıca, Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona taraftarlarının da en nefret ettiği kişilerin başında geliyor. http://www.htspor.com/italya/haber/514868-ve-mourinho-acikladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 obarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu adama büyük saygı duyuyorum ben. Alex Ferguson'la aynı kefede tutuyorum. Ki kendisi de Mourinho'yu baya överdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mourinho R.Madrid'e gelirse iç savaş çıkar kulüpte. Adam asar keser tek iktidar olmak ister, Perez bırakmaz. Adam başka transfer ister Perez yıldız getirir, adam düzgün taktikle oynamaya kalkar Perez ofans oynat der falan bayağı didişirler, ama sonunda kazanan Mourinho olursa R.Madrid silip süpürebilir Barça'yı 1-2 sene içinde. Abramoviçle de çok didişmişti sonunda kendi iktidarını kabul etmişti Mourinho. Aynısını burada da yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abramoviç'le didişip takımdan kovuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bi süre iktidarı ele geçirdi ama sonra ilk fırsatta şutladılar işte. Adamı bi kendi haline bıraksalar almayacağı kupa yok hakkaten de, ama işine karışıyorlar işte habire, transferine taktiğine karışıyolar. Bi İnter'de rahat oldu kafası onda da başkan olmasa da medya habire didişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 rewendor cok dogru yazmıs,mourinho gittigi her yerde tam teslimiyet arayan ve bunu saglayabilen bi calıstırıcı.otoriteye cok önem veriyor eger madrid de göreve baslarsa büyük bi revizyona gidicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 morinyo başgan gel adam et madrid'i son umudumuz sensin, çocukluğumun madrid'ini geri getir ha bi de eflatun formayı http://www.oldfootballshirts.com/en/teams/r/real-madrid/old-real-madrid-football-shirt-s15016.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hehe davor suker geldi aklıma nedense bu formayı görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 olcak bişeydi. ispaynadaki rekabet inanılmaz olacak desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hah şimdi tam oldu ispanya. Seneye şenlik var. Ayrıca mourinho nasıl bir çakaldır yaw, CL finali barnebau da ve adam finalden az önce madride gittiğini açıklıyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mourinho ya her konuda saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lan daha 3 gün önce dedimki mourinho real madride geçse real madrid anca öyle iş yapar demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 çok sevdiğim bi td kendisi yazık eder kendine.ama ispanyaya gitmesi güzel oldu genede :) guardiola ile laf dalaşına girip durur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Dünya üzerindeki en zeki futbol adamı heralde Mourinho, yorumcusuydu futbolcusuydu antrenörüydü kulüp başkanıydı hepsi dahil olmak üzere. En iyi olmakta da Fergusonla çekişirler, Ferguson tecrübe avantajıyla birazcık daha önde bana göre, ama kısa sürede Mourinho yakalar geçer. Öyle Guardiola'yla falan kıyaslanacak gibi bir adam değil. Tamam Guardiola da çok başarılı zeki vs olabilir, ama Mourinho'ya hafif kalır rekabette, tahminen ilk sene olmasa da 2. sene mourinho pereze üstünlük sağlarsa ligde Barça'yı domine etmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 La Liga'da bir Barça taraftarı olarak rahatsız oldum :) Rekabet fena kızışır, Real adam gibi top oynasın isterim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mourinho hem zeki hem kurnaz. Diğer teknik direktörlerden en önemli farklarından biri de bu. Beyefendi bir adam değil ve o kadar doğru anlarda çirkinleşiyor ki, bir şekilde faydalı oluyor takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Tony Stark teknoloji piyasasında neyse Mourinho da futbol piyasasında odur. adam bildiğin karakter açısından aynı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Çirkinleşiyor diye az laf etmezdim zamanında ben de, ama sonradan dikkatli bakınca gördüm ki adamın çirkinleştiği falan yok. Sadece rol yapıyor, ve çok doğru zamanda çok doğru çıkışlar yapıyor. Adamın her şeyi taktik oyunu. Tepkilerinden kadrosuna taktiklerinden transferlerine açıklamalarından oyuncularla ilişkilerine kadar. İnanılmaz planlı programlı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Teoman bi de bu adam işte. Bildiğin teo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 futbolun gerçek hayattaki cm tadında yegane kişisi. bir de bizim Führer var. formsuz zamanlarda 1-0 a yatmaya çalışan amatör cm oyuncusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 selam cok büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pzero sürprizlerle dolusun her mesajını okuduğumda içimdeki yabancı ortaya çıkıyor ve "you made my day" diyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 içinizdeki yabancı nereli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi sevindim güzel şeyler olur ama umarım ki madrid her seferidne yaptığı gibi yine bir teknik direktörü tüketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar