nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Şerefsizlik yaptı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Aynı pozisyonda sen olsan aynısını yapar mısın yapmaz mısın peki onu söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 meloyu biri ceksin vursun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Rewendor said: Aynı pozisyonda sen olsan aynısını yapar mısın yapmaz mısın peki onu söyle :) Becerebilirsem yaparım ama şerefsiz olmuş olurum ve hak etmeden tur atlamış oluruz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 escape said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/521833/F92C1266F22846359DF658FFF8BB5759.jpg abi şu resme bir ömür boyu her baktıgımda gülücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nileppezdel said: Luis Suarez'in bacağını falan eline versinler pls. Şerefsiz herif. Gana hak etmişti yarı finali :( bi bok hakettiği yok gananın çokta sevindim valla luis suarezin öyle bişey yapmasına.adam ya gol olcak ya penaltı,penaltının kaçma şansı var gıbısınden güzelce engelledi golü ve tur atlattı takımına.he centilmen ya da yakışan bi hareket mi tartışılır ama iyi olanı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ayrıca böyle bir olaydan sonra uruguayın tur atlama durumu bu adamları x2 gazlar ve daha bi bütünleşirler. Bence grup maçlarından sonra böyle enteresan maçlar görmek gayet keyif verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 suarez'e laf atılmasını anlamıyorum cidden. adam takımı için kendini feda eeti ve başarılı da oldu daha ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Beyler adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ssağol kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kewellda yaptı aynısını. bi suarezin düştüğü duruma bakın bide kewellin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 suarez takımına ikinci bir şans yarattı ne kadar da haklı oldugunu gösterdi. her halta laf etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ya onların işine geldi tamam ama kirli bir galibiyet gayet yani, canını dişine takıp 120 dakika çılgınlar gibi koşup daha iyi futbol oynayan Gana'nın hakkını yedi adam :( Neyse patideki karakterlere alıştım artık şaşırmıyorum bu tavırlarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lol neyin karakterinden bahsediyorsun yahu? adam kurallar dahilinde yaptı yapması gerekeni cezasını aldı çıktı gitti. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=14363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 İşte buradaki insanlar etik ile yasallık arasında bir bağlantı kurmuşlar kafalarında ben buna anlam veremiyorum. Yasalar dahilindeki her şey etik değildir bence. Neyse dün de uzun uzun tartıştım bu konuları sıkıldım artık, ben kendi etik anlayışımdan memnunum ve iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Suarez de hak yiyen bi velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ya nilep neyi tartışıosun allah aşkına dunya kupası çeyrek final maçı.gol olsa eleniceksin.son saniyeler bide. zamanında fenerli högh de yaptıydı buna benzer mesela kimse högh adam değil demedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 FIFA oynarken son dakkada gole giderken rakibin arkadan kayıp indirse saydırırsın ama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 khalad said: suarez takımına ikinci bir şans yarattı ne kadar da haklı oldugunu gösterdi. her halta laf etmeyin. Kesinlikle ama bilinçli yaptığına inanmıyorum. O an çok heycan yaptı yorgundu da. Normalde biraz zıplasa kafayla bile çıkarırdı. Ayrıca Suarez olmadan inanılmaz kısır bir maç izleyecez yarı finalde. Uzatmadaki Gana maçı gibi defansif oyunu soğutmaya yönelik bir Uruguay. Başka şanslarıda yok. Erken final bugun 1 saat sonra oynanıcak. Hollanda finalde gibi. Bu maç birde final belki bu kupada izleyebileceğimiz nadir izlenmeye değer maçlardan olacak. Ha bir sakatlık olupta Uruguay yada Parguay finale çıkmazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nileppezdel said: FIFA oynarken son dakkada gole giderken rakibin arkadan kayıp indirse saydırırsın ama sdfsdf ben kendim yapıyorum ztn bunu cogu zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 O zaman hiçbir şey demiyorum sana abi, bence çirkefliktir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Sende üzüldün demi Gana çıkamayınca :) Yazık ya uzatmalarda çok iyi oynamışlardı o yorgunluğa rağmen maç penaltıya gitsin istemediler bastırdılar. O penaltıyı kaçıran adam şimdi terapi görüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 o penaltıyı ben kaçırsam intihar ederdim bünye terapi bile kaldırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Escobar mıydı zamanında öldürülen? Bunu öldürmesinler çok iyi oynadı adam turnuva boyunca, çeyrek finale çıktılarsa onun sayesinde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Buddha said: khalad said: suarez takımına ikinci bir şans yarattı ne kadar da haklı oldugunu gösterdi. her halta laf etmeyin. Kesinlikle ama bilinçli yaptığına inanmıyorum. O an çok heycan yaptı yorgundu da. Normalde biraz zıplasa kafayla bile çıkarırdı. Ayrıca Suarez olmadan inanılmaz kısır bir maç izleyecez yarı finalde. Uzatmadaki Gana maçı gibi defansif oyunu soğutmaya yönelik bir Uruguay. Başka şanslarıda yok. Erken final bugun 1 saat sonra oynanıcak. Hollanda finalde gibi. Bu maç birde final belki bu kupada izleyebileceğimiz nadir izlenmeye değer maçlardan olacak. Ha bir sakatlık olupta Uruguay yada Parguay finale çıkmazsa :D anlık birşey oy tamamen refleks halı sahada bile milletin başına geliodur ara ara ama düşünme şansı olsaydı kesinlikle gene aynı hareketi yapardı. kim olsa aynı şeyi yapardı zaten yok etikmiş şuymuş buymuş geçiceksin o işi zafere giden yol orası. luis fabianoda roportaj vermişti dünya kupası başlamadan önce takımımın kazanması için gereken her türlü pisliği yaparım diye. gayet normal yani adama bok atmanın luzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bok attığımı hatırlamıyorum. Yanlış yaptığınıda söylemedim. Takımı için o an iyi olanı yaptı ama bilerek yapmadı dedim. Fakat kim olsa aynını yapardıya katılmıyorum. Kafa vurulabilecek yükseklikteydi top bence. Ha kafa vuramıyorsam bende elle çıkarırdım şahsen. Tabi o heycanla o reflexin gelmeside normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar