Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Luis Suarez'in bacağını falan eline versinler pls. Şerefsiz herif. Gana hak etmişti yarı finali :(

bi bok hakettiği yok gananın çokta sevindim valla luis suarezin öyle bişey yapmasına.adam ya gol olcak ya penaltı,penaltının kaçma şansı var gıbısınden güzelce engelledi golü ve tur atlattı takımına.he centilmen ya da yakışan bi hareket mi tartışılır ama iyi olanı yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte buradaki insanlar etik ile yasallık arasında bir bağlantı kurmuşlar kafalarında ben buna anlam veremiyorum. Yasalar dahilindeki her şey etik değildir bence. Neyse dün de uzun uzun tartıştım bu konuları sıkıldım artık, ben kendi etik anlayışımdan memnunum ve iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Suarez de hak yiyen bi velet
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

suarez takımına ikinci bir şans yarattı ne kadar da haklı oldugunu gösterdi. her halta laf etmeyin.

Kesinlikle ama bilinçli yaptığına inanmıyorum. O an çok heycan yaptı yorgundu da. Normalde biraz zıplasa kafayla bile çıkarırdı. Ayrıca Suarez olmadan inanılmaz kısır bir maç izleyecez yarı finalde. Uzatmadaki Gana maçı gibi defansif oyunu soğutmaya yönelik bir Uruguay. Başka şanslarıda yok.

Erken final bugun 1 saat sonra oynanıcak. Hollanda finalde gibi. Bu maç birde final belki bu kupada izleyebileceğimiz nadir izlenmeye değer maçlardan olacak. Ha bir sakatlık olupta Uruguay yada Parguay finale çıkmazsa :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

khalad said:

suarez takımına ikinci bir şans yarattı ne kadar da haklı oldugunu gösterdi. her halta laf etmeyin.

Kesinlikle ama bilinçli yaptığına inanmıyorum. O an çok heycan yaptı yorgundu da. Normalde biraz zıplasa kafayla bile çıkarırdı. Ayrıca Suarez olmadan inanılmaz kısır bir maç izleyecez yarı finalde. Uzatmadaki Gana maçı gibi defansif oyunu soğutmaya yönelik bir Uruguay. Başka şanslarıda yok.

Erken final bugun 1 saat sonra oynanıcak. Hollanda finalde gibi. Bu maç birde final belki bu kupada izleyebileceğimiz nadir izlenmeye değer maçlardan olacak. Ha bir sakatlık olupta Uruguay yada Parguay finale çıkmazsa :D

anlık birşey oy tamamen refleks halı sahada bile milletin başına geliodur ara ara ama düşünme şansı olsaydı kesinlikle gene aynı hareketi yapardı. kim olsa aynı şeyi yapardı zaten yok etikmiş şuymuş buymuş geçiceksin o işi zafere giden yol orası. luis fabianoda roportaj vermişti dünya kupası başlamadan önce takımımın kazanması için gereken her türlü pisliği yaparım diye. gayet normal yani adama bok atmanın luzumu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bok attığımı hatırlamıyorum. Yanlış yaptığınıda söylemedim. Takımı için o an iyi olanı yaptı ama bilerek yapmadı dedim. Fakat kim olsa aynını yapardıya katılmıyorum. Kafa vurulabilecek yükseklikteydi top bence. Ha kafa vuramıyorsam bende elle çıkarırdım şahsen. Tabi o heycanla o reflexin gelmeside normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...