BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi yemem artik ya cok aramiyom zaten yad afasona doncez jimmys chicken war mesela kentucky fasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zaten az yemeye baslamistim fastfoodu, simdi hic yemem. iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 az daha zamlasalardı orta gelirli kesime hitap edebilirlerdi ama hala fakir restoranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 benim için burger kink bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 1 saat önce zamlı fiyatlı yedim hala aynı tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kendileri yerler artık hayatta yemem abi kadıköyde her yer 1.5 tlye tavuk döner satarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nasi bi topik bu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ohannes cidden kotu k.parktaki icin diyorum sdfsf rejimdeyim ztn haftada bir gidiyordum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fast food u bıraktığım iyi olmuş eheuh. arada yiyodum artık onu da yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 senko said: mcdonalds varken burger king mi yiyonuz ya hala pis nigga zenciler yiyor burgerda. Allah baba taş eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dükkanda, gunaydında felan yiyin olm, hemen hemen aynı para. adam gibi burger. ben canım cektigi zaman sadece fish burgerle chicken tenders falan yiyorum kingde. hakiki burgerlerden sonra whoopermış big mac miş felan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hakkaten şu fiyatlardan sora burger'a gidiceğime 10 daha verir dukkanda aslanlar gibi burger yerim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Fin said: ohannes cidden kotu k.parktaki icin diyorum sdfsf rejimdeyim ztn haftada bir gidiyordum =P oranın soğan halkaları ve sosları çikin. soğan halakarı 3 gün önceden mi kızartıp veriyorlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 benim hepten garipsediğim ürünün adı, markası falan değil bünyenizin bunları nasıl kaldırabildiği... enteresanmış doğrusu. hiç anlamam haz etmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fast food hiç hazetmiosan ne mutlu sana valla biz bi ara patideki requem adlı arkadaşla öle bi Burger King bağımlısı olmuştuk ki böle gece 3 mü ne caddebostandayız muhabbet edioruz, yazın. Zerre karnımız aç değil, beklioruz karnımız acıksın da Burger King yielim die. saat 4 oldu kapatıcaklar ve bizim karnımız hala acıkmadı ama yine de kapanio die gidip aldık ve yedik -.- orda zaten durumun vahimliğini farkedip bi süre uzak durmuştuk Burger Kingden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ayda 2 kere yiyorum ama devamlı bk yiyenler için kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Perspective said: ayda 2 kere yiyorum ama devamlı bk yiyenler için kötü Bende hafta bir iki defa yiyordum çünkü zararlı sağlık açıcınsan. Fakat zam geldi bende senin gibi ayda 2 defa giderim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben günde 2 kere yiyordum, evi ipotek ettireyim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Buddha said: Perspective said: ayda 2 kere yiyorum ama devamlı bk yiyenler için kötü Bende hafta bir iki defa yiyordum çünkü zararlı sağlık açıcınsan. Fakat zam geldi bende senin gibi ayda 2 defa giderim artık. ever haftada 2 defa olunca zarasız olmuyor :) Hatta azı yararlı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 büyük ihtimalle internet üzerinden gelen sipariş falan artınca taleplerde artınca insanlar alıyor demek ki diyerekten zam yaptılarda tepki olarak bırakmak lazım. Zaten getirirken falanda patatesler falan berbat geliyordu akıllansınlar azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yaz gelio zaten ne burger kingi arkadaş gidin serin serin mekanlarda oturup daha insancıl şeyler yiyin gari, irenc bisi o sıcakta hamburger yaglı patates fln ıyyyy ii olmuş işte alternatif menülere yönlenir insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BK'yi çok şımarttık. Dötleri en sonunda kalktı hıyarların. Olacağı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu menü fiyatlarıyla bunlar zor iş yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu fiyatlar sipariş fiyatları mı yoksa gidip yediğimizdeki fiyatlar mı? Siparişler daha pahalıydı zaten de bu ne abi, bu fiyata BK yiyen zor bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yemeyin abi zarar etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar