Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King Zamları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dükkanda, gunaydında felan yiyin olm, hemen hemen aynı para. adam gibi burger. ben canım cektigi zaman sadece fish burgerle chicken tenders falan yiyorum kingde.

hakiki burgerlerden sonra whoopermış big mac miş felan hikaye.
Mesaj tarihi:
Fin said:

ohannes cidden kotu
k.parktaki icin diyorum sdfsf

rejimdeyim ztn haftada bir gidiyordum =P

oranın soğan halkaları ve sosları çikin.
soğan halakarı 3 gün önceden mi kızartıp veriyorlar ne
Mesaj tarihi:
fast food hiç hazetmiosan ne mutlu sana valla

biz bi ara patideki requem adlı arkadaşla öle bi Burger King bağımlısı olmuştuk ki

böle gece 3 mü ne caddebostandayız muhabbet edioruz, yazın.

Zerre karnımız aç değil, beklioruz karnımız acıksın da Burger King yielim die. saat 4 oldu kapatıcaklar ve bizim karnımız hala acıkmadı ama yine de kapanio die gidip aldık ve yedik -.-

orda zaten durumun vahimliğini farkedip bi süre uzak durmuştuk Burger Kingden.
Mesaj tarihi:
Perspective said:

ayda 2 kere yiyorum ama devamlı bk yiyenler için kötü

Bende hafta bir iki defa yiyordum çünkü zararlı sağlık açıcınsan. Fakat zam geldi bende senin gibi ayda 2 defa giderim artık.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Perspective said:

ayda 2 kere yiyorum ama devamlı bk yiyenler için kötü

Bende hafta bir iki defa yiyordum çünkü zararlı sağlık açıcınsan. Fakat zam geldi bende senin gibi ayda 2 defa giderim artık.

ever haftada 2 defa olunca zarasız olmuyor :) Hatta azı yararlı bile
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle internet üzerinden gelen sipariş falan artınca taleplerde artınca insanlar alıyor demek ki diyerekten zam yaptılarda tepki olarak bırakmak lazım. Zaten getirirken falanda patatesler falan berbat geliyordu akıllansınlar azıcık.
Mesaj tarihi:
yaz gelio zaten ne burger kingi arkadaş gidin serin serin mekanlarda oturup daha insancıl şeyler yiyin gari, irenc bisi o sıcakta hamburger yaglı patates fln ıyyyy ii olmuş işte alternatif menülere yönlenir insanlar
  • Yeni Oluştur...