BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kapitalist amerikan ideolojisinin uşakları tarafından katledilen ÎcCcÎ Mandarin Reis ÎcCcÎ i anmak üzere izleyeceğimiz filmdir gardaşlar Mandarin reis ölmedi, içimizde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 herifin adı mandalina lan ne reisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Patriot suit'in war machine'e ait olma ihtimali var hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 forumun her yerinde amerikanın politikalarına, halkına aptallığına vb muhalefet edip, ondan sonra adamların tam istediği gibi yaşıyoruz. izleyin izleyin, belki 2 saat izlerseniz bir iki yerinde downey göz kırpar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 osborn değil mi iron patriot niye değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: abi ev yıkılıyorsa JARVIS ÖLECEK Mİ!!!!! hayır çünkü jarvisin beyni ttnet bulutta saklanıyor, sizde ttet buluta geçin sizinde gelecek kaygınız olmasın, ttnet bulut, ailenizin bulutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sparkcaster said: osborn değil mi iron patriot niye değiştirmişler osbornun hakları spidermanle beraber verilmişdir. ayrıca spider-man, civil war, secret invasion, thunderbolts ları gırıp bitirmeden osbornu shieldın basına gecirmenin bi alemi yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 goldbären said: forumun her yerinde amerikanın politikalarına, halkına aptallığına vb muhalefet edip, ondan sonra adamların tam istediği gibi yaşıyoruz. izleyin izleyin, belki 2 saat izlerseniz bir iki yerinde downey göz kırpar size iron patriot, marvel dünyasının en igren cen kötü en evil insanı osbornun, allem kallem edip shieldın basına gectikten sonra PR amacıyla giydiği bir zırh. vatanseverliğin ve milliyetciliğin propaganda amacıyla kullanılmasını, sömürülmesini simgeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 en igren cen kötü en evil insanı denilmişken şu reklamı lex luthor diye izliyorum. bi farklı oluyor http://www.youtube.com/watch?v=nsRLK427Z9w tamam cehennemde yanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bence norman osborn çok iyi bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 meh belliki, yine armor wars yine armor wars... mandarin geldi, belki bomba bomba gelir super kötüler onunal beraber dedim. hani bir fing fang dom beklemiyodum ama en azından mandarinin bıyıkları uzun yapsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Böle çok ciddi olmuş trailer. Birde Mandarin'in yüzükler olacakmış ama büyülü değilde alien technology diyeceklermiş diyede bir rumor dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mandarin moğol durmuyo kası gözü kara değil. bu arada yüzükler zaten uzaylı teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hadi ya ben direk büyülü fln sanıyordum onları :D http://i.imgur.com/pYBSr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hep ayni seyler olucak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi o ev çok güzel ya. yıkılmasına hakikaten üzüldüm. gerçekmiş gibi bi etki yaptı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mandarın zengin aile cocuğu, komunist rejim oncesi cinde. babası annesi ölüyo falan, teyzesi buna bakıyo işte en iyi okulalr eğitimler cart curt, siyasete atılıyo lider oluyo derken devrimle beraber hem olan parasıda gidiyo, zaten coğunu harcamıs oluyo yetzesi bizimkinin eğitimine, parasız pulsuz kalıyo. cok bozuluyo buna, alısmıs adam tabi insan yonetmeye guce, mistiğe sarıyo. manastır manastır geziyo ediyo büyü ogreniyo falan. işte gezerken yine dağlarda uzay gemisi buluyo, icinde 10 yüzükle beraber. yüzükler geminin güc kaynakları. hem onları kullanamıy ogrenıyo hem teknolojiyi reverse-engi ediyo falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi siz de olmasanız filmleri yarım yamalak izleyeceğiz lan. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: abi o ev çok güzel ya. yıkılmasına hakikaten üzüldüm. gerçekmiş gibi bi etki yaptı bende. ayni hislerde olmak ne güzel, mundar etiler canım evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abı ben o evı gercek sanıyodum ya, onceki filmlerde direk var olan bi evi kullanısalrdır dıye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o ev gerçek galiba, sanki hatırlıyorum ben öyle bir manzara filim haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Cuce said: mandarın zengin aile cocuğu, komunist rejim oncesi cinde. babası annesi ölüyo falan, teyzesi buna bakıyo işte en iyi okulalr eğitimler cart curt, siyasete atılıyo lider oluyo derken devrimle beraber hem olan parasıda gidiyo, zaten coğunu harcamıs oluyo yetzesi bizimkinin eğitimine, parasız pulsuz kalıyo. cok bozuluyo buna, alısmıs adam tabi insan yonetmeye guce, mistiğe sarıyo. manastır manastır geziyo ediyo büyü ogreniyo falan. işte gezerken yine dağlarda uzay gemisi buluyo, icinde 10 yüzükle beraber. yüzükler geminin güc kaynakları. hem onları kullanamıy ogrenıyo hem teknolojiyi reverse-engi ediyo falan filan. abi spoiler yapıyosun ama ayıp denen bir şey var http://i.imgur.com/VYQei.gif şaka şaka baya iyi olmuş anlatman, hoş az çok biliyodur herkes yüzüklerden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 resimde yerdeki stark ise üstündeki kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dijital ya ev http://www.superherohype.com/features/articles/96427-exclusive-an-in-depth-iron-man-talk-with-jon-favreau http://madeinatlantis.com/movies_central/2008/iron_man_production_details.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/Mandarins-ten-rings-570x558.jpg http://1.bp.blogspot.com/-WGDax2s_jYk/UCj94CneZZI/AAAAAAABQZ0/pxdEyiXJGBA/s1600/gwn__oPt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar