Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ailecek hastayiz Tony Stark in, ciksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Cuce said: model 39 peper potts icin yaptığı zırh, model 39 falan değil yanı. ki bleedign edge mark 57 mı 58mi ne. bence daha güvenilir bi kaynak bul bone. "eski-yeni zırhların resimleri" maksadıyla koyduğum bir resimde "güvenilir kaynak" takıntısı cidden çok önemliymiş. nitpickçilik oynamak isteyen varsa zaten açıp çizgi romanını okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 neden costun bilmiyoreumvalla. eski zırf falan değil ordakiler, bi tanesi ironman bile değil, memeli zırh basjkan görürdün zaten. onceki iki tanesi o memeliden cok sonra geliyo zaten, oda baska bi durum. ben değil sen bilgi koyıyı mdemişssin, koyduğun bilgi yanlıs, düzelttim. celallenicek bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 snne be slq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cücenin dedigi olaya katılıyorum stark corpun güvenligi biraz arttırması yaklasık 50-100 bölümü yok edebilirligi bayamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 celallendiğimi nerden çıkartın yahu lol. "daha güvenilir kaynak" demeyi gerektirecek bişi yok ortada. onu söylüyorum. o koyduğum resimler "kaynak" bile değil sadece kıyaslama maksatlıydı. tüm zırhları yanyana gösteren başka resim yok ki "daha güvenilir kaynak"tan bahsedelim. kaynak koymak istesem şunları koyardım: http://marvel.wikia.com/Iron_Man http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Man http://ironman.wikia.com/wiki/Tony_Stark_%28Iron_Man%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 svstsnz snrm ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bu arada cidden "daha güvenilir kaynak" varsa koyun işte, bulabildiğim tek resim oydu. "hayır, mark 35 değil mark 36 idi o, çok yanlış bir resim" diye nitpick etmek isteyen varsa zaten o resime de ihtiyacı yok, iron man'in tüm sayılarını okumuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mevzu karismis model numarasi olsa karismazdi kimse zaten. Memesi var memesi. tuh 36 ile 39 u karistirdikdan cok ote mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 meme denmiş geldim cıbıldak mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 3 ün 5 in lafını yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bone gene iron man sevgisini konuşturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 starklar kayseriliymiş o yüzden zırh sarı kırmızı o yüzen başarılı iş adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kuzeyden abi onlar.karstan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 karsa gidenler karstark oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bone said: meme denmiş geldim cıbıldak mı bari? BEN BU MESAJI YAZMADIM! DASAAA RP'Sİ YAPILMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dasaaa hesabımı heklemiş dasaaa benim fake'im o zaman kendi kendimi mi heklemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben şiakyet ettim! artık yargı karar vericek. bu konuda bişi demem doğru olmaz. ama benim yazmadığım ve kopyalandığım çok açık. sadece bunu söylüyorum. adalete güvenim taç! evet taç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 şiakyet eden ellerin dert görmesin, canın gol olsun dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://www.upcoming-movies.com/image/iron-man-3-concept-image-large.jpg http://www.upcoming-movies.com/image/iron-man-3-image-filming-large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aquila said: karsa gidenler karstark oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=askHCPHNRsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 this tuesday deyince nasıl sevinmiştim lan böyle gözlerim dolmuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 aquila said: karsa gidenler karstark oldu. İmza yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar