Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mandarin'in o şekilde gösterilmesi sırf laf olsun diye değil, belli ki politik bir mesaj da verilmek istenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ne politik mesagi diyorsun abi ben burda 10 yüzügün gücünü görmek istiyorum. Tony'nin zirhinin tuz buz olmasini izlemek istiyorum belki. Ne politik mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Biri mandarinin gerçekte nasıl olduğunu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yüzükleriyle ışın saçıyo etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mc_Lovin said: less brainz moar cgi hep "less brainz" idi de iyice suyunu çıkarmışlar. CGI da kaliteli değildi enteresan şekilde. Bi de Alev alan, patlayıp havaya uçan insan nedir abi? Stirin gidin fantezi de bokunu çıkarmayın şöyle uyuz oluyorum. Adam ağzından ateş saçtı ya dsgffdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ayfon said: Ne politik mesagi diyorsun abi ben burda 10 yüzügün gücünü görmek istiyorum. Tony'nin zirhinin tuz buz olmasini izlemek istiyorum belki. Ne politik mesaji yüzüklerin efendisi izle o zaman. yüzüğün gücü mü olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Dur bi izliyim bare, güclü mü peki yüzükler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Owwwwww berrrrrbattttt film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 harbi kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mr_Hand said: Mc_Lovin said: less brainz moar cgi hep "less brainz" idi de iyice suyunu çıkarmışlar. CGI da kaliteli değildi enteresan şekilde. Bi de Alev alan, patlayıp havaya uçan insan nedir abi? Stirin gidin fantezi de bokunu çıkarmayın şöyle uyuz oluyorum. Adam ağzından ateş saçtı ya dsgffdh Evet, ben de o konuda çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Benim hoşuma gitti. sadece mandarin konusunda biraz daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 güldüm eğlendim o yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bunun için mi bekledik lan kaç sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 böyle filmler beklenmez, gelince gidilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çizgiroman mandalinasını bilmediğim için twist rahatsız etmedi beni ama SAYINSın biraz fokunu çıkarmışlar. marvel filmi izlerken öeah dememeliyim yani gene de 8/10 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi tamam cizgi romani okumadiniz eyvallah da, cizgi filmini de mi izlemediniz ulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/05_Iron_Man_Season_2_Design_Fire_and_Rain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 LathspeLL said: Biri mandarinin gerçekte nasıl olduğunu yazabilir mi? Mandarin aslen iron man'in en büyük düşmanlarından biri(kısıtlı bilgimle belki en büyüğü bile diyebilirim). Mastermind + yüzükleri büyülü + kendi cult'ı olan baş belası bir tip. Son iki filmde kim ki bunlar dediğim ve şu an hatırlamadığım kötü karakterlerden sonra "AHA ASIL BOSS GELDİ ^-^" diye sevindiğim bir kötüydü bu. Bu akşam izleyecem bakalım ne kadar batırmışlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mandarin harbi öyleyse bu film tam zıttı hahah. Ama belki gizliyorlardır sonra ki filmler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 buyulu sihirli isler eklemek istemedikleri icin mandarin pij oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 E o zaman ne bu icten yanmali hiyarlar demezler mi adama? Hani abarti diye sihir buyu koymuyolarsa oteki tipler hic koymamalari lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi Asgard var adamların lore'unda. Biz bilimsel olarak doğrucuyuz oynayacak bir konumda değiller sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 asgardda olanlar asgardda bilim ve teknoloji olarak geciyo, dunyada gizem buyu sihir olarak dusunuluyo gelismemis oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aquila said: buyulu sihirli isler eklemek istemedikleri icin mandarin pij oluyo. iyi ki eklememişler ha :D asgfdsdgfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar