Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Civil War sonrası Iron Man kendini Robert Downey, Jr. ile affettirdi.

Extremiz bu arada cuk diye oturmuş MCU'ya. Iron Man'in son zamanalrda çıkan en iyi arc'ı, modern, sinemaya uygun... Zaten ondan sonra Civil War geldi, Iron Man bir daha kendine gelemedi:

http://media.comicvine.com/uploads/6/60216/1538869-thor_super.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kendıne gelemediki beynini en sonra duzgun calısan recovery pointten geri yüklediler (pre extermis oda)

civil warda peter'ı basta gercekten yanıdan ıstemesı
moral compass'ım ol demesi falan baya iyidi şirindi falan lakin manipüle tmeye baslayınca cocuğu geri dönüşü olmıycak adımı attı zaten. ondan once durumu düzeltmek için bi şansı vardı.

ne temiz eventti be civil war..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bi karar verin,
yönetmen dark knight'a benzer mi çeksin, mahallenin muhtarlarına mı benzesin?

adam elinde kamera ile bekliyor garibim

mahallenin muhtarları gibi olsun yüzbilmemkaç bölüm olsun.

söyleyelim başlasın.
sen böyle diyince üzüldüm lan şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

affedicek bişey yok ortada lakin üzgünüm yanı dk beğenmek gibi bir zorunluluğumda yok. kötü super kahramanların önde gidenidir batman zaten.

ben zaten kkbb ile ilgili bisey söylemdim, dark knight ile söyledim. dark knight havası olsun demişsin bende anladımki dark knightın atmosferine yakın bır atmosferi olsun filmin. bu cümlenin anlamı du değilmi? ben hala yanlısmı anlıyorum?

luzumu yok derken bunun luzumu yok diyorum işte. dknın karanlığı realistlği kendine, iron man'a biraz grimlik biraz dert stress katıcaksak gercekcilik katıcaksak, ironman karakterininde, cizgiromanın temalarınında zaten kendi dertleri var karanlık tarafları var. gidip batmandan import edip karakterinde, serininde tadını bozmaya gerek yok.

ters konustuğumda falanda yok yani, okumudan neden yazıyon diye kabarmıssın. bende net net acıkladım aynı netlikten doğan sertliklede yeterince acıklama oldumu demişim. agresif bi durum yok ortada.

ps: scyi beğenmiyende bi ton adam var. SC neki, bu dünyada Jack kirby'i beğenmiyen insanlar var, akıl mantık almıyo ama var, en fazla yuh lan ansı beğenmezsiniz diyorum gidip "doğrusu bepenmek üzgünüm beğeniceksin" demiyorum yanı.

batman bence de superman'den sonra en dandik kahramandır zaten. ama bu filmi beğenmeme engel olmuyor. sc'yi forumda çok tartışılan ve artık cılkı çıkan bir konu olduğu için örnek verdim. dünyada her şeyi beğenmeyen insana rastlarsın zaten.

atmosferi kastetmediğimi söyledim ısrarla, sen ona rağmen hala gelip "dark knight'ın atmosferi demek istemedin mi?" diyorsun bana. sonra ben sana okumadın diye kızıyorum, sonra gelip yine aynı şeyi diyorsun ahah. ne diyeyim ki? atmosfer demiyorum, baba film olsun, filmin dark knight kadar havası olsun demek istedim diyorum, daha nasıl açıklanır bilmiyorum.

kısacası dark knight'ın karanlık havasını batman'e verelim demiyorum. mümkünse iron man 3, en iyi süper kahraman filmi olarak bilinsin istiyorum bundna sonra, her ne kadar zor olsa da böyle bir şey. inşallah o kadar iyi bir şey çıkartır ortaya kkbb'in yönetmeni diyorum. zaten rdjr ile çalışmış daha önceden, belki farklı bir kimya yakalayıp bir üst seviyeye taşıyabilirler franchise'ı. (bence zaten hemen dark knight'ın arkasından ironman gelmekte)

ha bu arada "dark knight'ı beğeneceksin üzgünüm" demiyorum ama film çok iyi, superhero filmleri içinde de en iyi. ha fazla hype oldu, insanlar "dünyanın en iyi filmi ooaoaoaoaooa" dediler... büyük yalan, yok böle bişi. ama film iyi. ha ben beğenmeyen adamla oturup başka film tartışmam veya inanılmaz önyargısı olduğunu düşünürüm o filme karşı, o filmi tartışmam en kötü ihtimalle. "beğenmen şart" demem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

cuce'ye katılmadığım noktalardan biri batman'in dandik kahraman olmasıdır.
sabonis'e de bu konuda kırgınım.

batman'in dandik bi tarafı yok, ama batman kültürünüz sadece batman ve robin filminden ibaretse evet siz dandik bir karakter zannedebilirsiniz. ama değil.

batman'e bir karakter gözüyle bakmamak lazım. bir dünya olarak bakmak lazım. gotham diye bir şehir yaratmışlar ve şehir üstünde noir dedektiflik filmleri vari bazı senaryolar sunmuşlar.

elbette, her çizgi roman serisinde olduğu gibi, hikayelerin kalitesi, yazardan yazara farklılık gösterir. bazı hikayeler daha kötüdür, bazı hikayeler daha güzeldir.
şimdiye kadar okuduğum en güzel batman serisi batman: year one olmuştur.
ilk batman çizgi romanlarına benzetilerek hazırlanan enteresan ve şahane bir origin hikayesidir.
tim burton'un batman filminin çekilmesine nedendir.
batman begins filmine zemin olmuştur.
hatta en iyi çizgi film seçilen batman the animated series'a bile ilham olmuştur.

bir kişi spider-man ve punisher'ı seviyorsa, bu kişinin batman'e dandik diyor olması mümkün değildir.

hatta çizgi roman sevdiğini söyleyen birisi, year one'ı okuyup ve de batman animated series'in heart of ice bölümünü izleyip de bunları sevmemesi düşünelemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yıllardır ilk DC öykümü dün okudum, Sword of Sorcery diye. Takip edeceğim sanırım, fena değil.

Batman en çok okuduğum DC karakteri ama. Hiç de sevmem. Kightfall biraz güzel, ama genel olarak kötü bence. DC genel olarak kötü. Şu yeni reboot ile tekrar girmaya çalışıyorum ama ne kadar iyi olacak bilmiyorum. Bir tane iyi buldum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Civil War sonrası Iron Man kendini Robert Downey, Jr. ile affettirdi.

Extremiz bu arada cuk diye oturmuş MCU'ya. Iron Man'in son zamanalrda çıkan en iyi arc'ı, modern, sinemaya uygun... Zaten ondan sonra Civil War geldi, Iron Man bir daha kendine gelemedi:

http://media.comicvine.com/uploads/6/60216/1538869-thor_super.jpg

Şu sayfayı ilk gördüğümde beri hayranım. Tam olarak bu diyaloğa neden olan olaylar ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

civil war da ne gibi olaylar var

açıklasanıza biriniz

abi kısaca Iron Man önderliğine hükümet yalakası, godoş bir hero birliği ile Captain America önderliğinde tam zıt görüşte hero birliği birbiriyle kapışıyor.

Iron Man tarafı bin bir türlü ibnelik ve godoşlukla yine kazanıyor savaşı :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...