Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 haberin linki said: Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ''Ben Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ı çalıştırayım rakip takım orta sahayı geçemez'' dedi. Normalde buraya topic acmam bilirsiniz ama bu adamin periyodik aglamalarini her gordugumde acasim geldi, artik dayanamadim actim valla. Haberin devaminda da bunun uzerine gidiyor zaten, daum ust uste 7 mac kazanamadi bana ayni toleransi gosterir miydi yoneticiler vs. diye yakinmis. Tolerans konusunda cok hakli ama maalesef bu zaten bilinen bir gercek, bunu cok tartismanin luzumu yok, benim sasirdigim nokta, eskiden bu adam agladikca gulup dalga gecerdim ama Daum ve Denizliyi falan gordukten sonra acaba sans verilse ne olur diye dusunmeye basladim... bu sempati niye boyle oldu :/ Once milli takim, simdi de 3 buyukler, bu dongu zaten yillardir devam ediyor... benim sorum, yilmaz vuralin icinde gizli bir Brian Clough var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yilmaz vural cok comik bi adam ya turkiyenin barselonasi biziz felan diye aciklamalarida war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bence fatih terim felan halt etmiş yılmazın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yılmaz vural baya baya pişti bence. paşaya fena da top oynatmadı. aziz'in yerinde olsam daumu şutlayıp vural ile başlardım seneye. xD ya tutarsa olayı var çünkü asjlf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yılmaz Vural elinde her zaman sıkıntılı kadrolarla başarı yakalamaya çalıştı ve bir çoğunda da başarı sağladı. Adam haklı olarak ağlıyor Türkiye'nin en iyi teknik adamıdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Valla doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu adam troll, hem de ağababası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hiç kimse çok iyi diyemediği halde iyi kötü istikrar sahibi bi Şenol Güneş var şu camiada bir de Yılmaz Vural. ileriki yıllarda umarım hakettiği yerlerde görebiliriz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben de zamanla inanmaya başladım bu adamın başarı yakalayabiliceine. tolerans konusunda da haklı maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 adam haklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bildigin giydirmis ligin tepesindeki takimlarin teknik direktorlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kucuk takımların buyuk yıldızları olurya.yılmaz vuralda öyle. kume düşmemeye oynayan takımlara gaz verebilirsin.buyuk takımlara karşı oynarken onlara gaz verebilirsin ama şimdi gidip alexe yetebilir mi baros a ardaya bilmemkime.aylık 3-5 milyar maaşlı adamın kıcına tekme atarsın tokat atarsın. gidipte buyuk takımlarda yapamazsın bunu.adamın tarzı kasımpaşa gibi kluplerde iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bi ara ciddi ciddi milli takımın başında görmek isteyenler vardı Yılmaz Vural'ı burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi adamın öbür dünyaya gözü açık gitcek. 3 büyük çalıştıramadan haha yazık valla. Ben istiyorum 1 sene bu adamı fenerbahçenin başında görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Rewendor said: Bi ara ciddi ciddi milli takımın başında görmek isteyenler vardı Yılmaz Vural'ı burada :) ben hala görmek istiyorum. keşke gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Khelben said: ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Red said: aylık 3-5 milyar maaşlı adamın kıcına tekme atarsın tokat atarsın. ahah ulan tekmeyi anladım da neden tokat atıyosun adamın kıçına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Adam komik. Bi ara yok uzatmalarda şu kadar gol yedik, yok kendi kalemize şu kadar gol attık, şansımız yok, onlar olmasaydı ligde baya iyi olurduk falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 benimde rolexim var jipe biniyorum yabancı hocalardan neyim eksik diyen teknik direktörlükle standup cılık arasında giden birisidir :)bide şunu buldum kaçı doğrudur bilmiyorumda harbi çok komik adam ya 1953: sakarya'da hayata gözlerini acti. 1965: arka mahalle ile yapilan macta kritik anda kaleciyi oyundan cikarip kendisini kaleye koydu 1966: mahalle macinda iki gol atip dikkatleri üzerine cekti 1967: sakaryaspor minik takımında görüldü 1968: hic bir şey yapmadi 1969: sakaryaspor genc takiminda futbola devam etti 1974: sivasspor takimi ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. imza töreninden sonra konuşmak istedi ancak hic bir basın mensubu yoktu. 1975: tekirdağspor'a transfer oldu. 1976: ankara'ya kurs icin geldi, futbolculuk kesmedi. 1977: hacettepespor'a transfer oldu 1978:ankara yenimahallespor'u amatör kümeden bir üst lige cikardi. ''türk hocalara şans verilirse neler yapar herkes gördü'' dedi mamafih amatör kümede yabancı hoca olmadigi icin dikkate alinmadi. 1979: izmirspor'a futbolcu olarak transfer oldu. 1980: izmirspor'da ihtilal yapip futbolculuktan yardımcı antrenörlüge gecti. 1981: köln spor akademisinde ögrenim görmek üzere türk havayollarının tk 202 numaralı ucagi ile almanya'ya uctu. 1982: tenefüste kutu kolayı ayakkabısının altında ezmek sureti ile christoph daum, claus aughenthaler gibi isimlere bacak arası atti 1983: memduh ün ve kemal sunal'ın yogun israrları ile gurbetci $aban filminin bir bölümünde rol aldı ve sinemaseverlerin dikkatini cekti. aldıgı para ve oynadıgı süre hesaplandiginda oscar'a aday oldu.. washington post ''what a türk'' manşeti ile cikti 1984: augenthaler ile birlikte okulu kırıp vip bilardo salonunda acık büfe bilardo partisi yaparken hocasına yakalandi 1985: artık geri dönüş sinyallerini vermeye başladi, tarhana makinasi, sarı 230 e mercedes, tüylü fötr şapka derken okulun son senesine geldi. 1986: yaz okulunda okulunu bitirdi, aughenthaler'den helalligini aldi, daum'la inşallah bir gün bir yerde karşılaşiriz dedi ve malatyaspor'da yardımcı hocaliga başladi. 1987: malatyaspor'u lig 3.sü yapti. adı büyük takimlarla anılmadı. 1988: euro 88'i yerinde, takıma futbolcu begenmek icin izledi. van basten, gullit ve sovyet yaremcük'ü yönetime tavsiye etti. 1989:samsunspor'un başindaydi. sezonun ilk macinda galatasaray'ı yendi. yılmaz vural'ın yılmaz vural'dan başka dostu yok dedi. neden böyle söyledi kimse anlayamadı. 1990: dünya kupasından baggio ve schilacci'yi begendi. her golün altında olivetti yaziyor diye olivetti gelirse gol rekoru kırariz dedi. 1991: bursaspor defteri acildi. artık yılmaz vural'ın önlenemez yükseli$i başlamişti. 1992: inönü stadyumunda karl heinz feldkamp'ın galatasaray'ı kar$isinda 87. dakika da 3-2 maglup duruma dü$ünce takla atmaya ba$ladi. tribünlerdekiler yılmaz vural'ın kalp krizi gecirdigini sandi.. galatasaray 4. golü attigi zaman iki parende üc burgu ile kendisini yere birakti. 1993: komphela, arap marcello, kubilay, mehmet, mustafa özer, fernand coulibaly gibi televole'nin ekmek kapisi gaziantepspor'a imza atti. 1994: steve komphela'nin ''usta nefis mercedes'ler var elimde, $en anlar$in maldan'' demesinden killandi. 1995: sariyer'e transfer oldu. ali sami alkiş şampiyonluk adayim vanspor deyince küstü 1996: istanbulspor derbisinde kırmızı kart gören nikolai todorov'un kafasına yumrugunu ekleştirdi. hizini alamadi todorov'u stad dişinda takim otobüsü etrafinda iki tur kovaladi 1997: trabzonspor'un öze dönüş planları sirasinda aslen of'luyum diye kulübe sızdı. iki tane şota bize lüks diye şota'yi sattirdi. digerinin adinin arcil oldugunu ögrendiginde büyük şok yaşadi. nufus kagidi başkanin eline gecince hemen görevi birakti. 1998: ilhan cavcav'ın genclerbirligi'ne geldi. hedefim şampiyonluk dedi. görevi biraktiginda genclerbirligi kümede kalmak icin renklerini degi$tirmek üzreydi. 1999: selamın aleyküm deyip tekrar bursaspor'a geldi. ulan biz bu hocayi bir yerden tanıyoruz ama nerden diyenler yılm.. diye cümleye başlarken transfer oldu 2000: denizlispor'la hedef 2000'de 2000 dedi. 2000 nedir diye kimse sormadı 2001: star spikerinin ''yani hocam siz fenerbahce'yi sezon sonu şampiyon yaparım diyorsunuz'' sorusuna telefonda sinirlenerek ''ne sezon sonu kardeşim yarın yaparım'' dedi 2002: eski sınıf arkadaşi christoph daum'a sinirlendi. benden kopya cekerdi, yoksa nasıl bitirecekti okulu, tuvalette sigara falan da icerdi diye ortaligi bulandirdi. benim de jeep'im, benim de rolex saatim var. neyim eksik yabancı hocalardan dedi 2003: adanaspor'u eski günlerine ancak ben döndürüm diye göreve başladi. adanaspor küme düştü. :D 2004: ankaragücü'nün başinda iken oyundan atilan effa ve adem'e saha kenarında ucan tekme atti. adı ertesi gün yılmaz san oldu. 2005: antalyaspor'a ''ceo'' oldu. ''ne o'' diyenlere siz anlamazsınız dedi. oyuncusu souza'ya yan hakemin yanından kıcına tekme attı, şaşkin bakanlara motive ediyorum diye cevap verdi. 2006: küme düşmede baraj 39 diye aciklama yapti. 39 puan alip antalyaspor'la küme düştü. beşiktaş maçında 90. dakika da gol yedikten sonra sahaya neden pet şişe attığını soran trt spikerine ''ciğerim yanıyor karde$im, ne yapsaydım kendimi mi atsaydım'' dedi 2007: moldova macindan önce lig tv'ye telefonla baglanip ''moldova'da güzel olur, aman beline dikkat et hocam'' dedi. mac berabere bitti. beraberligin sorumlusu olarak gösterildi. 2008: Manisaspor'la 6 lig maçına çıktı. 7. maç öncesi basın toplantısı yapmak üzereyken Lig Tv'den beni beklerler diye hipnoz olmuş bir biçimde manisa'yi terk etti. bu duruma Kara sevdalısı Fenerbahçe'nin sebep oldugu sanılıyor.. Geçenlerde de, Barcelona ile aramızda ki tek fark onlar şampiyonluğa biz küme düşmemeye oynuyoruz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Red said: kucuk takımların buyuk yıldızları olurya.yılmaz vuralda öyle. kume düşmemeye oynayan takımlara gaz verebilirsin.buyuk takımlara karşı oynarken onlara gaz verebilirsin ama şimdi gidip alexe yetebilir mi baros a ardaya bilmemkime.aylık 3-5 milyar maaşlı adamın kıcına tekme atarsın tokat atarsın. gidipte buyuk takımlarda yapamazsın bunu.adamın tarzı kasımpaşa gibi kluplerde iş yapar Adam gibi teknik direktörsen, Mourinho'nun yaptığı gibi Benfica'ya giderken oyuncularına güven tazelersin. Chelsea'ye gittiğinde de " Sizler dünyanın en iyi oyuncuları olabilirsiniz ama benim şl kupam var sizlerin yok, o yüzden başarısızsınız" deyip bilmem kaç milyar maaşlı adamları bile gaza getirebilirsiniz. Profesyonel ve çok iyi motivasyon sağlayan bir teknik direktör kendini her yerde belli eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 büyük takımlarda şans vermeden anlanamaz becerip beceremeyeceği. denek lazım, ne adamlara şans verildi Vural da hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 daum - denizli, bide gsye gelip gelip giden bi kalp hastası vardı adını unuttum- tekrar tekrar geleceğine kesinlikle yılmaz hocaya şans veririm daha iyi. hani morinyolar aksa ligde, yılmaz kim yeaa denir de başkanlar sindirebileceği "koç"lar alıyor anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gs'ye gelip gelip giden kalp hastası? Feldkamp'ı mı diyorsun? Adam sadece 2 kere geldi ikisinin arasında da 20-30 sene falan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi cidden su adama bi sans verilmedi, ben klup baskani olsam al lan amma agladin 2-3 hazirlik maci oynat bakam derim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar