Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 start of jnd_astsby buffer: wed jul 06 20:01:26 2005 session ident: jnd_astsby ([email protected]) slm selam asl pls asl pls sen harbiden jandarma astsubaymisin hayir neden bu nicki kullanuyon astsby okulundan ayrildim ayrildigamada çok pişman oldum nedne işsizmisin hayir muhasebeciyim ama seviyorum o meslegi neden pismansin ama seviyorum o meslegi nedne ayrildin o zaman senin asl ney senin asl ney isim ney esra senin benimde onur memnun oldum nerden sin esra ist siz elazig afedersin yas kaç 20 siz 28 is okul is okul çalisiyormusun okuyormusun esra çalisiyorum ne is sarabilirömiyim sekreter ok su anda isyerindemisin hyr ev siz bende isyerimde yanlizim msn varmi msn varmi msn varmi yok ok sex le aran nasil esra sex le aran nasil esra ordamisin çok seviyesizsin neden sex kanalinda degilmiyiz allah askina sex kanalinda degilmiyiz allah askina lütfen böyle sözler söylemeyin kiriliyorum benimki sadece merak neyi merak ediyon yardimci olayim kendinizi anlatirmisiniz 180 82 kumral yakisikli bekar biriyiöm arasira alkol lairim gezmeyi ve eglenmeyi çok severim araban varmi var ne marka ford focus kaç motor? 1600 hb mi düzmü düz ne renk yani simdi bunlarimi konusacagiz çagla yeişi lütfen onur bey nikin ne anlama geliyor evde yanlizmisin hizi severmisin evet makasa girermisiniz çok senin makasinada girebilirim hiç farketmezsin bile mesela 3 bin devirle 5 nci viteste giderken vitesi bosa alip aragaz verip 4 e takip arabayşi roketlemeyi severmisiniz ya sen sapikmisin tam siz aragaz verip arabayi roketlerken ben de size sakso çeksem o esnada da makasa girseniz çok heyecanli olmazmi :))))))) ya sen sapikmisin lütfen onur bey seviyeyi koruyalim ama o esnadada bir bayanin bana oral sex yapmasi lazim çok kiriliyorum bu sözlerinize daha kibar olamazmisiniz nasil olmaliyim mesela arabanizdan bahsedelim ya git isine kaç modeldi? harbiden sapiksin sen degilmi end of jnd_astsby buffer wed jul 06 20:01:26 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kaç motor? 1600 hb mi düzmü düz mesela 3 bin devirle 5 nci viteste giderken vitesi bosa alip aragaz verip 4 e takip arabayşi roketlemeyi severmisiniz ya sen sapikmisin KJASHJKASHFKAGSHJDAGSFKSJDGKŞASLDASİFŞL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ahahaha. arabası şahin olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 AHAHA off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 galaksinin en kusursuz diyalogu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 :D güzelmiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zeka pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 jandarma astsubay muhasebeci onur elazığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 makasa girermisiniz çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ahahah püskürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ksjdfhskjfhsdfkjashdfkjsahdfjshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tükürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 easduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 açılmıştı yok açıldığı falan da bayağı başarılıymış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 esra mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Masakari said: Tükürdüm bu forumda sadece lama tükürebilir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 of harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi astsubay sexten soğumuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Arabasınıda satar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Çıktı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 i put on my robe and wizard's hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar