Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.

abi dava acilan konular cok fantastik di mi
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.

abi dava acilan konular cok fantastik di mi

demek görüntüler gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

"yaptıysam yaptım bunu bütün chp ye mal edemezsiniz" diye mazlumu oynayaiblir de.. hani artık türkiyede seçmenin her zaman mazlumun yanında olduğu önceden de kanıtlandı :)

hatta aziz nesinin bir hikayesi vardı bir boksörle ilgili boksör dayak yedikçe seyircisi destekçisi artırodu hatta kazanan boksörlerden daha büyük bir kitlenin desteğine sahipdi sonra bir gün bir maçı kazanıyor ve anında o destek grubu bir anda gidiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Yok siyasi olarak CHP bundan zaten oy kaybetmeyecek ki. Çok anlamsız bir hareket olmuş bence.

Baykal zaten CHP'in oy tabanı da dahil olmak üzere hiç hazzedilmeyen bir insan. Hatta çoğunluğu oluşturanlar "Baykal'a rağmen" oy veren kesimdir.

Halkın sevgilisi bir lidere yapsan bunu ağır koyar da bu durumda resist bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ibrahimoviç'le fotosu çıksaydı..

bence iyi yani..

70yaşında adam hâlâ iktidarda.. bi nevi..

diğer yandan fake'tir.. seçimler yaklaşıyor ne de olsa chp'yi vursunlar diye kasıyor adamlar.

yapmış olsa daha "e iyi de bana ne.." der geçerim.. adamın kendi yaşantısı lan

Sosyal ağlarda paylaş

cem uzanin ne mal oldugunu herkes biliyordu ama mazlum ayagi yemez o yuzden :p

baykal su kasedi iyi kullanir "pis yobazlar anayasa tartismasi oncesi pilan yapaylet pilan" gibi gitmez onun yerine

"ben bir haa yaptim ve siaysetci oldum, esimden ozur diliyorum bu olay sadece beni ve ailemi ilgilendirir, hepimzi insaniz hata yapabiliriz, bu gibi bri hatanin bir erkegin hayatiyla oynamak icin medyaya tasinmasi bence kamuoyu vicdanini sarsmistir" gak guk

iste o zaman oylari alir cebe heueheueheu

ama baykal kesin 1. yontemi secip counterattack kasicak ve hepten cuvalliycak

reklamin iyisi kotusu yoktur diyip halka sevimli gorunmeye kasmasi lazim, hem suclu hem guclu portresi cizer obur turlu
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlamadığınız ve anlaşılan bilmediğiniz bir nokta var. iddia edilen şey şu. deniz baykalın yardımcısı mı, eski sekreteri mi ne öyle bi kadın var. bunun kocası kadını baykalın koynuna sokuyormuş güya milletvekili yapmak için. videoda gözüken 2. erkek işte o iddia edilen kadının kocası vakit'in dediğine göre. yani ortada çooooooooook büyük bi iddia var. çooooooooook büyük bi iftira ve hakaret var. öyle itiraf etme, 3-5 gün geçsin unutulur olayı yok. bunun 10 da 1 i için adam öldürülüyor bu memlekette ve kimse gıkını çıkarmaz vah vah vah diye.

dediğim gibi çok büyük iddia ve iftira var ortada. artık vakit ve habervaktim tayfası ve bilimum bu tayfa memleketten sürülsün bi zahmet. zaten kaçtıklarında ya avrupaya ya amerikaya gidiyor muhteremler ne alakaysa. biride iran'a gitse helal olsun diyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...