Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Machete (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

filmde çok fazla meme var. memeden ziyade cinsel öğeler beklediğimiz gibi fazla fazla verilmiş. çıplaklık hat safhada ama öle boş beleş çıplaklık da değil. böle sexiiiin max dozuna vermişler ayarı.

aksiyon sahneleri ise yine bu filmden beklediğimiz gibi mükemmel ve üst düzeyde.

kanlı sahneler çok kanlı (tam istediğim gibi eheh) ama böle bildiiniz baya kanlı yani. kill billdeki katana katliamı sahnesinden bilem daha fazla kan var.

oyuncular süper oynamış. karakterler tam olmuş :D ya işte rabırt rodrigezden ne istiyosak ne bekliyosak adam vermiş yani fazla fazla :D

ama hatunlar varya... öle böle değil o sahneleri. yanımda nişanlım vardı (o da tarantino ve rodrigez filmlerine hastadır, ben yıkadım beynini, insepşın yaptım asdas) o yanımda olmasına karşın kendimi tutamayıp YUHH HATUNA BAK, OHA BACAĞA GEL, OHA KARIYA GEL GÖSÜLERE BAK cümlelerinin sarfettim. tabi ufak tefek çimdikler yedim ama söylemlerimde haklı olduğum için nişanlım da pek kafamı kırmak istemedi, o da gözünü ayırmadan baktı yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 2. kez bir filmin yarısında çıktım

ama bu sevmediğimden değildi, acil olaraktan çağırıldım, cıkmak zorunda kaldım
yoksa mükemmel gidiyordu film
salondaki diğer insanlara sesleniyorum burdan, valla sevmediğimden cıkmadım arkamdan konuştuysanız o laflar size girsin, hemen yargılamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de BAYILDIK ailecek.

spoiler

evet spoiler.

1- Epey bi desperado göndermesi vardı. Jessica Alba, Selma Hayek olmuş yatarken kahramanın kucağında, camda silüetlerin görünmesi sahnesi sanki bir tekrar-yapım(remake). Zaten CAST ayni. Fimnin sonuna kadar Tito & Tarantula'nın solistini de bekledim.
2- Eğer bu filmi 10 sene önce yapsalarmış çok daha iyi olurmuş. Başroldeki amca YAŞLANMIŞ. Koşarken atletik hareketler yapmaya çalışırken falan çok belli oluyordu ve inandırıcılığı kalmıyordu.
3- FPS'lerden tanıdığım silahların hemen hemen tamamını gördüm. FAL Paratrooper, SPAS-12, AR 18(veya 19), bi dolu da tanımadığım silah vardı.
4- Devamı olabilecek şekilde düşünülmüş ama bence devamı olmayacak bu filmin.
5- Michelle Rodriguez insan mıdır? Sanıyorum bu Meksikalı tayfanın Selma Hayek'ten sonraki favorisi bu hanım kızımız olacak. İlk dikkatimi Mila Jojovich'in yanında Resident Evil'da çekmişti. Sonra, hatta çok kısa bir süre sonra SWAT diye bir filmde inanılmaz bir edele * edinmiş hali göründü vayyy be dedirtmişti. Sert yüzüne çok yakışmış vücut geliştirme. Şimdi biraz daha yaş almış, güzel kız çocuğundan, bir kadın ideasına geçiş yapmış.
6- Meksikalı yönetmenlerin çektikleri bana çok hitap ediyor. bunu bilir bunu söylerim. Müzik seçimleri, sahne abartıları, yüz ifadeleri. MUHTEŞEM. Ama desperadonun bir adım önüne geçebildi mi? Yok o kadar değil.
7- Don johnson, Robert de Niro ve yeni göbeğiyle Steven Segal de çok iyi oyunculuk çıkartmışlar. Veteran power.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...